הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ראדג׳ה בדיקת קוד

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם,כידוע לכל ויאל של ראדגה יש קוד שבאמצעותו נכנסים לאתר שלהם מזינים את הקוד ורואים אם המוצר מזוייף או לא,לא מצליח למצוא איפה הקוד כתוב,לא מוצא על הקופסא של הויאל ולא על הויאל עצמו,אם מישהו יודע היכן זה אמור להיות אני אשמח
תודה

• פותח/ת השרשור
כנס לאתר שלהם ותראה יש להם קוד,אני הבנתי אבל מה הסיפור...כל הראדגה שמסתובב לנו כאן זה זיוף זה לא הראדגה האמיתי מהודו.
לאמיתי יש קוד כנס לאתר שלהם ותראה

כנס לאתר שלהם ותראה יש להם קוד,אני הבנתי אבל מה הסיפור...כל הראדגה שמסתובב לנו כאן זה זיוף זה לא הראדגה האמיתי מהודו.
לאמיתי יש קוד כנס לאתר שלהם ותראה
אני עוד לא נתקלתי בראדגה מזוייף וגם לא שמעתי תגובה אחת רעה על החומר משום בחינה שהיא.
יכול להיות שאולי הייצור החדש אמור לצעת אם קוד. כמו שעשו אם וורמוגע לא היה להם קוד שנתיים.ורק לא מזמן התחילו לעשות להם קוד.
תעלה לפה תמונות של הסחורה שיש לך, לא קל לזייף ראדגה יש כיתוב קרמי יש תוקף יש התבאות פקקים ובקבוקים כמו שלהם לא ראיתי עוד בישראל, הצורה שונה מכולם.
אתה יכול לשלוח לינק?
תבדוק באתר שלהם.

חח כנראה מזוייף

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 43 · צפיות: 206
  • פותח/ת השרשור
אין ראדגה מקורי בארץ נקודה
יש ייצור במולדובה וייצור בהודו שזה המקור
ולהם יש קוד
זה לא אומר שהראשגה בארץ לא עובד

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 59 · צפיות: 237
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 53.2 · צפיות: 201
אני עכשיו על ראדגה והוא עובד אשששש
אני מאד מרוצה
הבקבוק והאריזה שהעלת נראה מקורי לגמרה, אם זה היה זיוף האית מתלונן לדעתי.
כנראה זה כמו אם וורמוגע מלאי חדש שיגיע יגיע אם קודים.

• פותח/ת השרשור
לא אח שלי היקר,תבין משהו יש ראדגה שנעשה בהודו שזה המקור
ויש שנעשה במולדובה כל מה שראיתי בארץ זה ממולדובה וזה לא המקור
למרות שהחומר באמת עובד

לא אח שלי היקר,תבין משהו יש ראדגה שנעשה בהודו שזה המקור
ויש שנעשה במולדובה כל מה שראיתי בארץ זה ממולדובה וזה לא המקור
למרות שהחומר באמת עובד

אבל אין שום קשר בין חומר שעובד לבין חומר מקורי.

זה כמו שתגיד קניתי BMW אבל רק הסמל BMW כל השאר מאזדה.
גם BMW נוסעת וגם מאזדה.

זה עניין של לקנות את המוצר שעליו שילמת כסף או לקנות מוצר שעובד.
אני מסכים שהכי חשוב בתכל'ס זה שהשמן יעבוד ושמעתי דווקא דברים טובים על ראדג'ה.
אבל עובדה שקנית וחיפשת את הקוד - זאת אומרת שיש גם משמעות לאותנטיות של המוצר.

ובשורה התחתונה מה שבעצם אני בא להגיד זה ככה:
שילמת עבור ראדג'ה קיבלת חומר שעובד תחת השם ראדג'ה שזה טוב מאוד.
אבל תאר לך שהיית משלם על ראדג'ה ומקבל ראדג'ה ? איך אתה יודע שהוא לא היה טוב יותר?

בתכלס אני מצדיק את אביעד מה זה משנה אם החומרים האלה זויפו בארץ , העיקר שהחומר עובד

נערך לאחרונה:
ליאור, יש לך בעיה בהבנת הנקרא ? זה לא מה שאביעד כתב או ניסה להסביר.
בכל אופן, גם אם הזיוף עובד זה עדיין סקאם, אותו דבר כמו עם המקס פרו, יש כאן בארץ זיוף לא רע שלהם, אבל אם אני משלם כסף אני רוצה את הדבר האמיתי ולא משהו שמתיימר להיות. אלכס, אין לך מידע ודאי לתת, בתור אחד שמנסה עכשיו לתת הסברים פשוט שאל היבואן הראשי שכולנו יודעים מי זה מה הסיפור עם הראדגות האלו.

בתכלס אני מצדיק את אביעד מה זה משנה אם החומרים האלה זויפו בארץ , העיקר שהחומר עובד

לא בדיוק לזה התכוונתי.
אני אמרתי שכשאתה משלם על BMW וזה מה שאתה חושב שאתה קונה אז אם ידביקו לך על מאזדה סמל של BMW
זה נחמד כי שתיהן נוסעות - אבל אתה שילמת על BMW אמיתית לא על קרטון יפה וויאל שעושה את העבודה.

הכוונה היא כשאתה קונה מוצר ויש אפשרות לוודא שהוא אמיתי - אתה מצפה שזה יעבוד גם בבדיקה.
זה שהמוצר עובד אחלה זה סבבה - אבל אתה לא יכול להסיק מזה כלום על המוצר האורגינל. וזה לא מה שאתה ציפית לקבל כששילמת כסף.

הדבר היחיד שאתה יודע בוודאות זה שקנית מוצר לא אורגינל ואתה בכל-זאת מרוצה כי הוא עובד.

עריכה:
נ.ב. לא שמתי לב, אבל בדיוק ענו מעליי את מה שהתכוונתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית