עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד אתה דפוק או מה . יש לך בעיה איתי ? אל תנסה להתנגח איתי בפוסטים אני לא מעוניין שתצטת אותי בכלל ושלא תערב את השם שליליאור, יש לך בעיה בהבנת הנקרא ? זה לא מה שאביעד כתב או ניסה להסביר.
בכל אופן, גם אם הזיוף עובד זה עדיין סקאם, אותו דבר כמו עם המקס פרו, יש כאן בארץ זיוף לא רע שלהם, אבל אם אני משלם כסף אני רוצה את הדבר האמיתי ולא משהו שמתיימר להיות. אלכס, אין לך מידע ודאי לתת, בתור אחד שמנסה עכשיו לתת הסברים פשוט שאל היבואן הראשי שכולנו יודעים מי זה מה הסיפור עם הראדגות האלו.
אני לא מנסה לתת הסברים לאף אחד אחי, רק עניתי לבן אדם על השאלה. למה שאני ינסה להוכיח פה למישהו משהו ? יש פה אנשים כמו כבשים שהולכים בקבוצה אחרי פלוץ שתקע נוד.ליאור, יש לך בעיה בהבנת הנקרא ? זה לא מה שאביעד כתב או ניסה להסביר.
בכל אופן, גם אם הזיוף עובד זה עדיין סקאם, אותו דבר כמו עם המקס פרו, יש כאן בארץ זיוף לא רע שלהם, אבל אם אני משלם כסף אני רוצה את הדבר האמיתי ולא משהו שמתיימר להיות. אלכס, אין לך מידע ודאי לתת, בתור אחד שמנסה עכשיו לתת הסברים פשוט שאל היבואן הראשי שכולנו יודעים מי זה מה הסיפור עם הראדגות האלו.
אני לא מנסה לתת הסברים לאף אחד אחי, רק עניתי לבן אדם על השאלה. למה שאני ינסה להוכיח פה למישהו משהו ? יש פה אנשים כמו כבשים שהולכים בקבוצה אחרי פלוץ שתקע נוד.
כבר רשמתי מה הסיפור. הקוד זה חדש. ואין מלאי חדש של ראדגה בארץ.(עד כמה שידוע לי) אז מין הסתם שאם יגיע חדש כנראה יהיה שם קודים לבדיקה.
הזיופים של מקס פרו בארץ זה סיפור שונה זה מדביקים מדבקות וסלמתק. הראדגה שנופל לכם לידיים כמו שיש פה בתמונה זה 100% אורגינל אם כיתוב קרמי ועוד אריזה מסודרת אם ניירת. חומר מקורי עובד כמו חומר מקורי. על זיופים תמיד יש תלונות. תמיד.זיוף לא יכול להיות מושלם.
אני ינסה לבדוק אבל לא הבנתי מה בעיה ? אז מחר יהיה אתר גם בערבית וגם בהודית אז ? ובכל אתר יהיה משהו שונהאז אולי אתה יכול להסביר את ההבדל בין שני האתרים הבאים:
1. http://radjay.ru/
2.http://radjay.com/
ואני באמת שואל ברצינות - איך זה שיש אתר שלהם ברוסית ובלי חלק מהמידע והמוצרים וגם הקודים?
משיטוט באינטרנט גם לא מצאתי כמעט ביקורות בחו"ל על החברה.
אבל כן מצאתי שהם משווקים קודים כבר שנתיים.
כך עוד דוגמה: למי שנשע פה ב-BMW יודע ומכיר את האיכות נשיעה של הרכב. ואז אחרי שנה אתה עובר למזדה-3 . מרגישים שירדת 3 רמות מתחת.אבל אין שום קשר בין חומר שעובד לבין חומר מקורי.
זה כמו שתגיד קניתי BMW אבל רק הסמל BMW כל השאר מאזדה.
גם BMW נוסעת וגם מאזדה.
זה עניין של לקנות את המוצר שעליו שילמת כסף או לקנות מוצר שעובד.
אני מסכים שהכי חשוב בתכל'ס זה שהשמן יעבוד ושמעתי דווקא דברים טובים על ראדג'ה.
אבל עובדה שקנית וחיפשת את הקוד - זאת אומרת שיש גם משמעות לאותנטיות של המוצר.
ובשורה התחתונה מה שבעצם אני בא להגיד זה ככה:
שילמת עבור ראדג'ה קיבלת חומר שעובד תחת השם ראדג'ה שזה טוב מאוד.
אבל תאר לך שהיית משלם על ראדג'ה ומקבל ראדג'ה ? איך אתה יודע שהוא לא היה טוב יותר?
אני ינסה לבדוק אבל לא הבנתי מה בעיה ? אז מחר יהיה אתר גם בערבית וגם בהודית אז ?
אבל זה לא נכון מה שאתה אומר שזיוף תמיד יהיה גרוע! זה שטות גמורה. יש היום תעשייה שלמה של חיקויים אחד לאחד שאתה בחיים לא מזהה.
.
תקרא שוב תהודעה שלי מעל. לא רשמתי שזיוף הוא תמיד גרוע. רשמתי שזה אף פעם לא עובד כמו המקורי. ומרגישים את זה.
אז אתה אומר שהראדג'יי שיש בארץ לא עובד כמו המקורי?
.
לא נראה לי שהרוורס-אנג'ינירינג הזה תופס. אחת טענת שאתה מחזיק במקור ומדובר בזיוף יש פאק.אז אתה אומר שהראדג'יי שיש בארץ לא עובד כמו המקורי?
כי עכשיו נכנסתי לאתר שלהם והשמן שמשווק בארץ הוא לא השמן שהם משתמשים בו.
חוץ מזה האריזות שונות - פה קרטונים כחול מבריק לוגו כסוף. ראה באתר שלהם את הקרטונית.
מוזר שפה בארץ אין שיווק שלהם גם באמפולות לכל מוצר.
משום מה החברה הזאת רצה הכי חזק בשיווק במלא אתרים שמוכרים סטרואידים באזור רוסיה.
נקודה למחשבה. 😉
אני ירשום לך את זה כך : אני השתמשתי בראדגה בסייקל האחרון שלי. וחברים קרובים מאוד עלי השתמשו/ומשתמשים בהם כרגע.
התגובות מאוד טובות . מה זה אומר ? אני מסיק מסכנות מזה. כי אם חיקויים תמיד יש תלונות. תמיד.
שמתי לב שראדג׳ה בכלל מייצרת טרנבולון , רק עכשיו שמתי לב כן . חברה שמייצרת טרנבולון היא כמובן לא חברה רפואית , ברפואה אין טרן זה ידוע לכולם , כמו שוורמודגה מייצרת טרן והיא לא פארמה וכמו שמקספרו מייצרת טרן והיא גם לא חברה רפואית
לא נראה לי שהרוורס-אנג'ינירינג הזה תופס. אחת טענת שאתה מחזיק במקור ומדובר בזיוף יש פאק.
מצד שני, רדג'איי בסה"כ מאוד חדשה בשוק (מקור או לא) והביקורות על החומרים המשווקים בארץ טובות.
אני אסביר... 😃לא הבנתי כלום מהתגובה ידידי. אתה יכול להנדס אותה שוב? 😃
אני לא טענתי שיש לי את המקור? והחברה חדשה רק בארץ.
לגבי חוות הדעת על החומרים המשווקים שהם טובים, זה משהו שאני בעצמי אמרתי, איך זה מתקשר למקוריות החומר?
חח זה ברור אבל בא נדבר תכלס בשביל מי החומרים מיועדים ? זה ברור שזה לעקוף את החוק , זה כמו לדוגמא הנייס גאיי הייצרן טוען שזה מיועד לקטורת בלבדשמע אני מכבד את מה שאתה אומר ואני גם מאמין כי גם אני שמעתי דברים טובים.
נניח את זה בצד ונסכים שלא להסכים על העניין של החיקויים, אני הראיתי לך את הטענות שלי למה זה לא מסתדר שמדובר באותה חברה.
אתה יכול להאמין אחרת - אני בכל-זאת אמשיך להאמין שמדובר באח של ראדג'יי.
זה לא מדויק. חברת פארמה לא חייבת להיות לבני-אדם בלבד והתקנים בהודו... ובכן.. ברור לך שזה לא אמריקה או גרמניה.
יש טרן וטרינרי שהוא בעל תקנים זהים בסטריליות לבני אדם - פשוט מיועד לחיות והאישורים לשווק אותו קלים יותר.
באתר שלהם הם מצהירים כי הטרן הוא למטרות של חיות משק לשימוש וטרינרי ולא לשימוש אדם.
אני אסביר... 😃
לקנות זיוף, טוב ככל שיהיה זה בסדר ולפעמים אפילו מעבר לכך. אבל אך ורק כשזה ברור לך שמדובר בזיוף.
רדג'אי חברה מאוד חדשה, קצת קשה להתחקות אחרי מקור/זיוף אך ורק ע"י השוואת קופסאות וקודים. אני משוכנע שאם הייתי שואל היכן וע"י מי מיוצר ה-Testolic של בודי ריסרץ', אף אחד לא היה יודע (רמז: לא ע"י בודי ריסרץ').
חח זה ברור אבל בא נדבר תכלס בשביל מי החומרים מיועדים ? זה ברור שזה לעקוף את החוק , זה כמו לדוגמא הנייס גאיי הייצרן טוען שזה מיועד לקטורת בלבד
אבל 2 עמודים של פוסט הם לא שתיקה... 🙄תום גיסינו, אתה מזלזל עכשיו באינטלגנציה של הקוראים פה ואם לא בהם אז לפחות בשלי.
אם לרגע נעזוב את ההתייפיפות בצד ואתה הפוליטקלי קורקט ויורשה לי להיות בוטה:
תגידו, מה זה הזיוני שכל האלה על פני 2 דפים?? נו נראה לך באמת באמת שכל החרטוטים שאי אפשר להסיק מקודים וקופסאות שמדובר בזיוף זו טענה רצינית? אני מחשיב אותך כאדם בעל מנת משכל מעל הנורמה.
אם הקופסא לא דומה למה שהמפעל מצהיר, אם הקודים לא תואמים או קיימים... מה נראה לך?
אם השמן לא אותו שמן.
אם במקרה יש אתר ברוסית מאוד זהה רק שאיכות התמונות ירודה יותר כי נלקחה מהאתר המקורי.
ניסיתי לגשת לזה בצורה הכי עדינה שיש - מספיק לעבוד על הציבור כל הזמן!!
אני אמרתי מקודם - שתיקה שווה זהב.
אמרו שהחומר עובד? יופי אחלה, שאף אחד לא ינסה לשכנע אם זה זיוף או מקור. אבל שמצהירים בוודאות שמשהו הוא מקורי
אני מרשה לעצמי לבדוק לעומק.
אבל זה ברור שהרשויות כבר הכניסו את הנייס גאיי לפקודת הסמים המסוכנים גם עם הייצרן טוען שזה מיועד לקטורת בלבד , אפילו כל סם חדש שיוצא לקיוסקים הוא נכנס אוטומטי לפקודת הסמים המסוכנים , ככה לפחות שמעתי , לא יודע עד כמה זה נכוןאבל היצרן של נייס גאי מייצר את החומר חוקי אם למקטורת ואם להזרקה, הסנפה או השד יודע מה.
היצרן בסה"כ מצהיר על "השימוש הראוי" שיש לעשות בחומר כדי לפטור עצמו מבעיות - הרי שאם יצהיר שזה מיועד לעישון אפשר להעמיד את היצרן לדין בסיכון הציבור במקרה ומישהו נפגע מכך.
אם היצרן לא אישר לעשן את זה ועשית את זה על דעת עצמך, זבש"ך..
ברור שאתה צודק שידוע שחומרים וטרינריים נצרכים ע"י תעשיית הבילדינג. אבל בשביל הרשיון הם חייבים לייעד את זה בהתאם לחוקים.
אבל 2 עמודים של פוסט הם לא שתיקה... 🙄
אז תן שורה תחתונה...
(נ.ב אין כאן קשר למנת משכל. לא נתקלתי ברדג'אי בפעם הראשונה בפוסט הזה)