עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל זה ברור שהרשויות כבר הכניסו את הנייס גאיי לפקודת הסמים המסוכנים גם עם הייצרן טוען שזה מיועד לקטורת בלבד , אפילו כל סם חדש שיוצא לקיוסקים הוא נכנס אוטומטי לפקודת הסמים המסוכנים , ככה לפחות שמעתי , לא יודע עד כמה זה נכון
מסכים. למעט (6). פשוט יותר לשלוח מייל ליצרן עם תיאור המוצר.השתיקה אמורה לבוא מהנוגעים בדבר..
המנת משכל הייתה קשורה לביטול שלך לטענה שלי שזה זיוף ע"פ הממצאים. זה לא הגיוני.. הרי ברור מהעובדות שזה לא זה תום.
אני אעשה סיכום דברים לטובת כולם:
1. מישהו שאל לגבי הקודים של רדג'יי באתר וטען שלדעתו זה זיוף אך עובד.
2. מישהו טען שמה שהוא מחזיק ביד זה המקור ואין זיופים לרדג'יי והסתמך על זה שזיופים תמיד נופלים מהמקור.
3. אני אמרתי שללא קשר צריך שתהיה הבחנה בין חומר טוב ומזוייף לחומר מקורי ועובד. כשאתה משלם רכב X אתה רוצה בדיוק את הרכב X ששילמת עליו - זה שתקבל רכב אחר שנוסע לא פחות טוב לא אומר שזה מה ששילמת עליו! ולכן צריך ליידע מי ששואל אם מדובר בזיוף.
4. נטען שנית שלא מדובר זיוף.
5. הלכתי, עשיתי קצת בירורים, השוואת - חזרתי עם הבדלים בין הצהרת החברה המקורית בהודו לבין השיווק בארץ מה שאומר שזה לא הגיוני, נכון?
6. אתה טענת שההבדלים בין הצהרות היצרן שהבאתי לבין מה שמשווק פה לא מעידים על זיוף.
שורה תחתונה - זה שקראו לבקבוק בשם רדג'יי לא הופך אותו לרדג'יי אמיתי. אני בסה"כ אומר, די לשווק חומרים לא אמיתיים במסווה של חומר אמיתי - כי הרי בתכלס בתחום הזה מה שבאמת קובע זה אם החומר יעבוד כמו שצריך, תן לחומר לעשות את שלו.
לנסות גם לשווק אותו בכוח כמקורי זה כבר מצחיק - במיוחד שיש אפשרות לאמת את זה.
סוגר את הפינות?
מסכים. למעט (6). פשוט יותר לשלוח מייל ליצרן עם תיאור המוצר.
העיקר שיש שורה תחתונה.
כן לא התכוונתי על השם של הסם עצמו , דרך אגב חגיגת כחול לבן הישן היה מסונטז לראשונה מאפדרין ופסאודואפדרין , כמו בארהב מת׳אמפטמין שמיוצר עד היום . ומאז שנכנס לפקודה שינו את התרכובות כל הזמןלא מדויק - אנחנו כרגע במעברי חקיקה לגבי סמים.
בקרוב תאומץ הגישה האמריקאית שתאסור באופן גורף על נגזרות ואפילו על שינויי נגזרות.
מה שקורה במצב היום זה שצריך שתופיע בפקודה הנגזרת המדוייקת של החומר הפעיל וכך יוצא שכל הזמן זה חתול ועכבר.
המחוקק מכניס עוד נגזרת וכבר אלו משנים אותה במעט וזה שוב חוקי.
כרגע נלחמים בתופעה בעיקר בחקיקה הקשורה במס הכנסה ורישוי עסקים.
הנייס גאי זה סתם שם -התרכובת משתנה חדשות לבקרים.
זה כמו חגיגת - היה כזה מקאתינון - אחרי זה קאת' סינטטי - אחרי זה אפדרין, קפאינים אנטיביוטיקות של חיות ועוד..
זה כל הזמן משתנה. השם זה סתם סיסמא
סתם בשביל לאתגר את כולנו פה , תעשה את זהכשהראיות כל-כך חזקות נהפוך הוא. זה יותר מיותר.
אבל אם תרצה אני מוכן ... רק בשביל שתצא סופר מבסוט 😃)
איך זה לא אותו שמן לא הבנתי , תסביר. איך תרוצה שאני יבדיל ?אם הקופסא לא דומה למה שהמפעל מצהיר, אם הקודים לא תואמים או קיימים... מה נראה לך?
אם השמן לא אותו שמן.
איך זה לא אותו שמן לא הבנתי , תסביר. איך תרוצה שאני יבדיל ?
לגבי הקודים עד כמה שאני זוכר לא היה דבר כזה בזמנו שנכנסתי לאתר שלהם עוד לפני שקיבלתי את הסייקל שלי. לדעתי זה חדש כמו שרשמתי.
קופסאות הכל נראה אותו דבר, אבל זה לא רלוונתי.תמיד משנים את זה כמו בכל חברה אחרת פארמאקום/וורמוגע/ טאייגר.
עכשיו בוא נגיד ומישהו היה מנסה לעשות חיקוי , למה לא עשו אז גם קודים ? אם כבר השקיעו כך ? מה שאני השתמשתי נראה אחד לאחד כמו באתר.
כן לא התכוונתי על השם של הסם עצמו , דרך אגב חגיגת כחול לבן הישן היה מסונטז לראשונה מאפדרין ופסאודואפדרין , כמו בארהב מת׳אמפטמין שמיוצר עד היום . ומאז שנכנס לפקודה שינו את התרכובות כל הזמן
סתם בשביל לאתגר את כולנו פה , תעשה את זה
איך זה לא אותו שמן לא הבנתי , תסביר. איך תרוצה שאני יבדיל ?
לגבי הקודים עד כמה שאני זוכר לא היה דבר כזה בזמנו שנכנסתי לאתר שלהם עוד לפני שקיבלתי את הסייקל שלי. לדעתי זה חדש כמו שרשמתי.
קופסאות הכל נראה אותו דבר, אבל זה לא רלוונתי.תמיד משנים את זה כמו בכל חברה אחרת פארמאקום/וורמוגע/ טאייגר.
עכשיו בוא נגיד ומישהו היה מנסה לעשות חיקוי , למה לא עשו אז גם קודים ? אם כבר השקיעו כך ? מה שאני השתמשתי נראה אחד לאחד כמו באתר.
נו כן מה אתה רוצה אם כבר הם עשו "חיקוי" ועשו גם אתר... אז שיעשו גם קודים לאתר שלהם למה לא עשו את זה?אל תגיד לי שהיית רציני לגבי זה שאם הם ניסו לחקות אז למה הם לא עשו גם קודים???
חחחחחחח
תחשוב שוב על השאלה שלך
זה רפואי כמו שבלקן וורמוגע רפואי גם להם יש אמפולות אז ? (ולא רק להם דרך אגב)שאני אביו משהו אביעד,ראדגיי המקורי מהודו זה חברת פארמה?
כי יש להם גם אמפולות
שאני אביו משהו אביעד,ראדגיי המקורי מהודו זה חברת פארמה?
כי יש להם גם אמפולות
נו כן מה אתה רוצה אם כבר הם עשו "חיקוי" ועשו גם אתר... אז שיעשו גם קודים לאתר שלהם למה לא עשו את זה?
דרך אגב אני לא יודע מה איתך אבל אצלי כן יש עלון לצרכן פה בקופסה. Aviad Barak
זה רפואי כמו שבלקן וורמוגע רפואי גם להם יש אמפולות אז ? (ולא רק להם דרך אגב)
דרך אגב חבר עכשיו חזר מהודו מכרו לו שם חלבון מזוייף. מזל שלא חומרים.אתה יכול לצלם אותו ולפרסם? מעניין.
מחכים לתוצאותחח טוב.
אני שונא להיות זה שמוכיח שזה לא זה בכוח. כל אחד יכול לעשות את הבירור הזה בקצרה - אבל אתה קצת "אונס" אותי להוכיח על גבי האתר שלא מדובר באותה החברה.
בוא נתחיל בדבר שאנחנו מסכימים עליו: החומר עובד מזויף או אוריגינל.
עכשיו שתי תמונות - ונשחק משחק שנקרא זהה את ההבדלים ויש לא מעט אם יש לך עין טובה לפרטים:
צפה בקובץ המצורף 20762 צפה בקובץ המצורף 20763
לא מדובר בכלל באותם חומרי הייצור - לא סוג הקרטון בשימוש, לא סוג ההדפסה ולא הצבעים.
מלבד-זאת אמור להיות עלון לצרכן בהינדית ואנגלית בכל ויאל - מה שאין פה.
אני לא רוצה יותר בבקשה להמשיך לדון בזה - כל אחד שקורא פה יחליט לעצמו אם מדובר בזיוף או מקור.
תן לי שמות ליצור ישראלי חוץ מאקספו
אני חושב שהוא לא ביקש לדעת את שמות היצרנים עצמם, אלא את שמות החברות שאותם יצרנים מדפיסים על המדבקות.נראה לך @idan707 שאני אתן לך שמות ויצרנים. עד שמצאתי משהו טוב? בשביל מה שכל הדילרים פה יעופו עליו וישמיצו וילכלכו ? או יאכלו את עצמם כשיגלו שהם בעצמם משתמשים בחומרים שלו?
יש יצרנים טובים בארץ. לי יש אחד אפילו טוב מאוד 😃