המלצה למחשב נייד עד 4500 שקל

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
צריך מחשב שיריץ לי את האקליפס ואת הסימולטור של אנדרואיד על המחשב כמו שצריך, את הקומפיילר בC, מטלב וכל החרא שאני צריך לעשות באוניברסיטה, יתן לי לראות סרטים בHD וירוץ חלק כמובן. ויהיה שמיש בשבילי ל3-4 שנים.
מסך 14 אינטש או יותר, משקל פחות מ1.9
יש המלצות?

לא נעול על וינדוס או iMac , מוכן לשמוע מה שיתאים לי (אין לי מושג).

• פותח/ת השרשור
לא. אפשר להזמין אבל צריך להתחשב במכס ומעמ והכל, עלות כוללת צריכה לצאת פחות מ4.5K

הייתי הולך על Lenovo Thinkpad T440s
מסך FHD IPS Matte (לא משתקפים דרכו דברים כמו בGlossy) - מסך מטורף
i5 Haswell 256GB SSD
מקלדת מוארת ומצוינת
חזק מאוד ויריץ לך הכל
ובeBay או אמזון הוא יכנס לך בתקציב כולל מכס אם תחפש עסקה טובה

מצד שני המעבדים האלה קיימים שנה בשוק והסדרה הבאה הולכת לצאת בקרוב (אם לא יצאה כבר אני לא מעודכן). בכל מקרה השיפור לא יצדיק את הקפיצת מחירים.

שוקל 1.2 קילו בערך.

לא. אפשר להזמין אבל צריך להתחשב במכס ומעמ והכל, עלות כוללת צריכה לצאת פחות מ4.5K
אין מכס על מחשבים ניידים, רק מע״מ. iMac זה מחשב נניח לא נייד. הליין נידים של אפל זה מאקבוק פרו (רטינה או לא רטינה) ומאקבוק איר (פח אשפה, אבל טוב אם אתה אוהב מחשב ששוקל כמו נוצה).

ד״א באיזה סימולטור אנדרואיד אתה משתמש? כל מה שהשתמשתי בו עד עכשיו היה איטי להחריד ואי אפשר היה לבדוק שום דבר דרכו (SDK הרישמי של גוגל).

אין מכס על מחשבים ניידים, רק מע״מ. iMac זה מחשב נניח לא נייד. הליין נידים של אפל זה מאקבוק פרו (רטינה או לא רטינה) ומאקבוק איר (פח אשפה, אבל טוב אם אתה אוהב מחשב ששוקל כמו נוצה).

ד״א באיזה סימולטור אנדרואיד אתה משתמש? כל מה שהשתמשתי בו עד עכשיו היה איטי להחריד ואי אפשר היה לבדוק שום דבר דרכו (SDK הרישמי של גוגל).
יש את BlueStacks שעובד דווקא לא רע בכלל.
אבל לא יצא לי להשתמש בו יותר מידי

• פותח/ת השרשור

כן, התכוונתי למקבוק פרו. שווה?
אני מריץ על זה שבא עם android SDK והוא באמת עלהפנים. חשבתי שלמחשב שלי יש חלק באשמה הזו.
הייתי הולך על Lenovo Thinkpad T440s
מסך FHD IPS Matte (לא משתקפים דרכו דברים כמו בGlossy) - מסך מטורף
i5 Haswell 256GB SSD
מקלדת מוארת ומצוינת
חזק מאוד ויריץ לך הכל
ובeBay או אמזון הוא יכנס לך בתקציב כולל מכס אם תחפש עסקה טובה

מצד שני המעבדים האלה קיימים שנה בשוק והסדרה הבאה הולכת לצאת בקרוב (אם לא יצאה כבר אני לא מעודכן). בכל מקרה השיפור לא יצדיק את הקפיצת מחירים.

שוקל 1.2 קילו בערך.

מעדיף i7 וזיכרון 8GB. מוכן להתפשר על משקל של 1.9-1.6, אין ממש צורך בפחות. כנ"ל תצוגה מפוצצת - אין ממש צורך בזה.

אני מריץ על זה שבא עם android SDK והוא באמת עלהפנים. חשבתי שלמחשב שלי יש חלק באשמה הזו.

מעדיף i7 וזיכרון 8GB. מוכן להתפשר על משקל של 1.9-1.6, אין ממש צורך בפחות. כנ"ל תצוגה מפוצצת - אין ממש צורך בזה.
יש בזה 8GB ראם
אתה יודע שבמעבדי ULV אין בקושי הבדל בין i5 ל-i7? רק במעבדי M אבל עם מעבד כזה המחשב שלך יחזיק 4 שעות ומטה. בכל אופן יש גם גרסא עם i7 לדגם הזה

ממליץ על אסוסים מסדרת X/V/R. לי ולעוד הרבה חברים ללימודים יש מחשבים כאלה והם סוסי עבודה.
לי אישית יש Asus X55VD שנקנה לפני קצת יותר משנתיים, היום הוא דיי ישן יחסית למה שמוכרים.
הזכיין שלהם בארץ קצת חרא לגבי תיקונים (איטיים ולא יסודיים), אבל הם לא צפויים להתקלקל גם ככה. שלי התקלקל בזמנו בגלל טעות אנוש מצערת, אבל בשימוש נכון הם עמידים ביותר ומחזיקים טוב מאוד.

• פותח/ת השרשור
יש בזה 8GB ראם
אתה יודע שבמעבדי ULV אין בקושי הבדל בין i5 ל-i7? רק במעבדי M אבל עם מעבד כזה המחשב שלך יחזיק 4 שעות ומטה. בכל אופן יש גם גרסא עם i7 לדגם הזה
ממה שאני רואה זה לא בדיוק מה שתיארת -
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865448

מה עם כזה לדוגמה? שווה?
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=884635

ממה שאני רואה זה לא בדיוק מה שתיארת -
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865448

מה עם כזה לדוגמה? שווה?
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=884635
כי בחרת את הדגם הכי חלש של הסדרה
תן מבט על זה:
http://m.ebay.com/itm/151441601620?nav=SEARCH
ולא ה-ideaPad נחותים מהטינקפאדים בכל פרמטר אפשרי. איכות בנייה, איכות חלקים, אחריות, אמינות, מפרט.

לא, האמולטור של גוגל פח אשפה. יש לי מאקבוק פרו רטינה עם i7 וזה לא זז הן בוינדוס והן ב OS X.
לגבי מאקבוק פרו, זה לא ממש בתקציב שלך, אלא אם תתפשר ותקנה דגם של שנה-שנתיים אחורה. וכן, ממליץ על הפרו, אבל קח בחשבון שאין תמיכה בעברית לאופיס למאק, ככה שאם זה אחר השימושים שלך תצטרך להתקין וינדוס במקביל או להשתמש בתחליפים כמו iWork (אופיס של אפל), או תוכנות חינמיות כמו open/liteoffice

יש לי חבר שעשה את הטעות של לקנות מק כי הוא מאוד אוהב אפל לצרכי פיתח תוכנה..הוא סבל מזה מאוד ממליץ לך להשאר עם ווינדוס
(אין פה קשר לחוסר אהבה שלי לאפל..פשוט המון תוכנות יהיה לך בעיה להריץ אם בכלל תצליח)

אני צריך הדמייה של פלאפון אמיתי כמו שיש ב xCode, לא גוגלפליי שמריץ אפליקציות
האמולטור של האנדרואיד זה הדבר הכי פח אשפה שקיים, ממליץ לך להוריד את האנדרואיד סטודיו לפיתוח הוא מאוד מאוד נוח וידידותי (סביבת עבודה במקום המון פלאגינים לאקליפס)
והדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לקנות מכשיר אנדרואיד פשוט וזול ולהריץ עליו זה הרבה יותר טוב

לא, האמולטור של גוגל פח אשפה. יש לי מאקבוק פרו רטינה עם i7 וזה לא זז הן בוינדוס והן ב OS X.
לגבי מאקבוק פרו, זה לא ממש בתקציב שלך, אלא אם תתפשר ותקנה דגם של שנה-שנתיים אחורה. וכן, ממליץ על הפרו, אבל קח בחשבון שאין תמיכה בעברית לאופיס למאק, ככה שאם זה אחר השימושים שלך תצטרך להתקין וינדוס במקביל או להשתמש בתחליפים כמו iWork (אופיס של אפל), או תוכנות חינמיות כמו open/liteoffice

האופיס למק זה סיפור עצוב בכל מה שקשור לעברית.
מעבר לזה אין על מק ✌️ נותן נוקאאוט לווינדווס בהכל.
יש לי בבית את שניהם.
בווינדווס אני עובד בעיקר עם אופיס,
כל השאר במק.

האופיס למק זה סיפור עצוב בכל מה שקשור לעברית.
מעבר לזה אין על מק ✌️ נותן נוקאאוט לווינדווס בהכל.
יש לי בבית את שניהם.
בווינדווס אני עובד בעיקר עם אופיס,
כל השאר במק.
ל Pages יש תמיכה בעברית. זה לא רע, אבל צריך להתרגל. אני לא משתמש כמעט בעברית בוורד (רק כשאני בודק מאמרים/כותב מאמרים לפורטל/YNET ודומיו). וכן אני עושה את זה שם דרך פרללס עם וינדוס.

רק שים חגורת בטיחות לפני שאתה מתחיל את הטיסה עם המחשב 😃
1. כל מחשב בלי כונן SSD כיום הוא עגלה
2. המחשב שוקל 6 פאונד (2.72 ק״ג). זו חתיכת בלוק.
3. מה הוא צריך כרטיס מסך חיצוני? סתם יזלול סוללה

• פותח/ת השרשור
יש המלצה למשהו מהארץ בכל זאת? אני לא יכול להזמין מחו"ל.
ומשקל של פחות מ1.9 זה קריטי כי אני לוקח אותו חלק מהשבוע לאוניברסיטה.

אתה לא תמצא מחשב נייד עם i7, 8GB זיכרון, מסך 15 ומשקל פחות מ 1.9 ק״ג ב-4500 שקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית