הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ וינסטרול + פרווירון

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אהלן מעוניין להתחיל סייקל חיטוב לאחר שנתיים אימונים רציניים משקלי עבודה יפים ומסה מכובדת..

לא מעוניין להזריק הבנתי שצריך טסט במינונים קטנים על מנת שיהיה חשק מיני

בכל אופן הבנתי שפרווירון זה תחליף טוב אז תגידו לי מה אתם אומרים על הסייקל הזה

CLEN בפרמידה עד 120
KETO משבוי שני
ויני
ופרווירון

liv52 לניקוי..

משום מה נראה לי שזה מלא כדורים

מה אתם אומרים תודה

אין אף אחד פה שימליץ לך על סייקל אוראלי של וינסטרול בלי טסט. בכל מקרה יש חומרים שמתאימים יותר לסייקל כזה כמו אפיסטן/טורניבול מה גם שהם לא מומלצים בלי טסט.

אהלן מעוניין להתחיל סייקל חיטוב לאחר שנתיים אימונים רציניים משקלי עבודה יפים ומסה מכובדת..
לא מעוניין להזריק הבנתי שצריך טסט במינונים קטנים על מנת שיהיה חשק מיני
בכל אופן הבנתי שפרווירון זה תחליף טוב אז תגידו לי מה אתם אומרים על הסייקל הזה
CLEN בפרמידה עד 120
KETO משבוי שני
ויני
ופרווירון

משקלי עבודה יפים ומסה מכובדת זה עניין יחסי אתה יודע, תמיד תרשום נתונים. משקל גובה אחוז שומן וגיל.
הסיבה שממליצים לשלב טסט זה לא רק בשביל החשק המיני. הטסט זה הבסיס של הסייקל. ווינסטרול אם תריץ אותו סולו בלי טסט יגרום לך לבעיות וכאבים בפרקים סכוס וברכיים ויש גם סיכוי לפציעה אם הזמן.
הפרווירון זה לא תחליף לטסט.
אם תלא רוצה להזריק ואתה רוצה כדורים סולו אז עדיף לך ללכת על אנאבר או טורינאבול שניהם טובים לחיטוב. קלן וקפאין כמובן על הדרך.
ליב52 זה סוג של מנכה כבד.

למה תמיד היה לי בראש שכבר אין אנאבר אמיתי בארץ ?
בונבאר זה אמיתי... שמעתי גם שהחומר של אלפא פארמה הוא טוב, אבל לא ניסיתי.

סייקלים אופציונאליים שעדיפים לדעתי:
טורינבול
אפיסטיין (חזק יותר מטורינבול)

עד 6 שבועות עם קלן מדרגות ואנטי היסטמין משבוע שני והלאה מינון בהתאם לאנטי היסטמין ולמשקל הגוף.

בסיום פשוט כלומיד.

למה לא פשוט פרופ? וגם למה סייקל ראשון חיטוב ולא מסה? במקומך הייתי עושה חיטוב בלי חומרים ואז סייקל אננטט

• פותח/ת השרשור
אני לא מעוניין להיות על חומרים כך החיים רוצה לתת רק פוש אחד ולהמשיך טבעי..

אז אתה אומר טורינבול ?
ומה זה אנטי היסמין
ץולמה בסוף רק כלומיד ולא טמוקסיפן

אני לא מעוניין להיות על חומרים כך החיים רוצה לתת רק פוש אחד ולהמשיך טבעי..

אז אתה אומר טורינבול ?
ומה זה אנטי היסמין
ץולמה בסוף רק כלומיד ולא טמוקסיפן
אפשר לשלב טמוקסיפן אם אתה מרגיש תופעות אסטרוגניות.

וכלומיד... פשוט תקרא מה זה

• פותח/ת השרשור
אין בעיה אחי תודה
מה אתה אומר על אנאבר הבנתי שהתופעות האנדרוגניות שלו חלשות מאוד ומספק תוצאות יפות יחסית לזה שהוא נחשב חלש
האם אפשר לשלב אותו ללא טסט

למה אתה מנסה להתחמק מלהזריק?
אתה מבין שהתוצאות של סייקל ללא טסט לא קרובות לסייקל עם?
זה בנוסף לתופעות לוואי של חוסר חשק מיני וכד' שיהיו לך ממחסור בטסט

• פותח/ת השרשור
אני לא מפחיד מהאקט של ההזרקה מפחד רק מההשלכות של הזרקת טסט לעתיד הרחוק (ילדים וכאלה)

למה , מה יפגע בוא טורינאבול או אנאבר למשך 6 שבועות ?
זה לא עניין של יפגע או לא. נניח הוא יעשה סייקל כזה, 6 שבועות. מה אז?...
תמיד נראה לי מאוד לא אינטיליגנטי לעלות לרכבת ואז לחשוב לאן בכלל רציתי לנסוע...

זה לא עניין של יפגע או לא. נניח הוא יעשה סייקל כזה, 6 שבועות. מה אז?...
תמיד נראה לי מאוד לא אינטיליגנטי לעלות לרכבת ואז לחשוב לאן בכלל רציתי לנסוע...
מדברך ניתן להבין כאילו סייקל כזה לא יתן כלום? קילו או שניים ניתן לאסוף בסייקל עדין ?

מדברך ניתן להבין כאילו סייקל כזה לא יתן כלום? קילו או שניים ניתן לאסוף בסייקל עדין ?
לא. מדבריי עולה שגם לאסוף 2Kg שריר נקי, לא יחזיקו מעמד כשאין תכנית להמשך.

כלומר עוד סייקלים pct ?
חלק מהעניין. לפני שקופצים לשימוש בחומרים רצוי שתהיה תוכנית: אימונים, תזונה וכן, גם אופי המשך השימוש.
מעבר לכך, משתמשים שהתוכנית שלהם היא לקפץ בין סטרואידים אוראליים עם מנוחות קצרות, למעשה אין להם תכנית או שהתכנית רעה. אי אפשר להתקדם באופן הזה.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי ברוך ה' אני מתקדם טבעי מעולה! משקלים יפים גוף יפה אך לא כל כך אסתטי בערך 16-17 אחוז שומן.
המטרה שלי היא פעם אחת להגיע לאחוז שומן טוב ובאמת שקשה לי מ12 אחוז שומן גם עם קלן לכן אני מחפש את הבוסט שאני ארגיש טוב עם הגוף שלי אחרי הרבה שנות אמונים תודה רבה אם תוכלו לענות

יש את מבחן המציאות. לא סתם כמעט ולא נעשה שימוש באוראליים מסוג 17aa כבסיס לסייקל. הוא פשוט נחות בהיבט של רווח:סיכון.
העיקרון שלתוכנית קשור בלקיחת אחריות. לדעת למה אתה נכנס על רוב הפרטים החשובים וכוללת גם חשיבה לטווח ארוך. תכנית יכולה להשתנות בתדירות גבוהה, אבל תכנית שמשתנה בתדירות גבוהה אינה היעדר תכנית. אגב, זה נכון באופן כללי לחיים ולא רק לשימוש בחומרים.
כשאתה עוצר ומשווה בין קבוצה של מתאמנים ותיקים (ליפטרים/בילדרים, זה ממש לא משנה) שהחליטו שהגיעו לסף ממנו ההתקדמות בזמן סביר עבורם תדרוש שימוש בחומרים לבין קבוצת מתאמנים מתחילים/בינוניים (ולרוב צעירים או צעירים מאוד) שההתקדמות אצלם סבירה או שהיא איטית (עקב אימון לא נכון או תזונה לקויה) ופשוט מנסים להשתמש בחומר כתרופת קסם, אתה מיד רואה שבקרב הקבוצה הראשונה קיים בד"כ תכנון מוקדם ותהיה המשכיות (מתוך הבנה מוקדמת שלרוב אין דרך חזרה) תוך התקדמות מדודה ואחראית עם הבנה שחומרים או לא, הם חייבים "לתת עבודה".
בקרב הקבוצה השניה תמצא אכזבה (חומרים אינם תחליף לתזונה/אימון נכונים) ופרישה לאחר כשנה (+-) או חוסר ברצף וסוף מעשה ללא מחשבה תחילה (כל שמעניין הוא הרווחים כשלמעשה המחיר בנזק בריאותי עלול להיות גבוה בהרבה מאובדן מרווחי הסייקל).
אם תנסה לבחון מי מבין הקבוצות נוטה יותר לגישת הקיפוץ בין סייקלים של סטרואידים מסוג 17aa זאת תהיה הקבוצה השניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית