הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע לוג טי 3 וקלן.

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
הי.

הרבה זמן לא כתבתי כאן אבל עקבתי כמו פסיכי. בקיצור אחרי שלושה חודשים של גרעון קלורי בדיאטת חלבונים הצלחתי לזרוק 8 קילו מעלי. קצת נתונים עלי. משקל 86 קג. גובה 1.78.גיל 35

היעד שלי הוא משקל 80 ולאחר מכן מסה נקייה. כנראה שאתחיל סייקל.. יש לי סטאק טי 3 וקלן. מתחיל מחר לקחת בפירמידה. אדווח כל כמה ימים על משקל ותופעות לוואי. הערות הארות יתקבלו בברכה.

@Simon357 , אשמח אם תפרט על החשיבות בצריכת שומן בדיאטות חריפות , כפי שציינת…
תודה

על מנת לענות לך , אציין מה התרומה של מה שנקרא dietery fat למפתח הגוף :
- ממברנות השריר מורכבות משומן. בלי שומן תפקוד הממברנות יהיה לקוי וספיגה ורגולציית השריר תהיה לקויה.
- שומן נמצא כציפוי לנויירונים במערכת העצבים. חוסר בשומן ישפיע על תקשורת העצבים.
- חיוני לספיגה של וויטמנים חיוניים כגון: Vitamin A / D / E / K
- חיוני לוויסות הרמות ההורמונליות בגוף ורמות גלוקוז

עכשיו שקצת יש יותר רקע מה בדיוק השומן עושה , צריך להבין כמה קיצוני המצב של הגוף שלנו כמפתחי גוף שמבקשים לרדת לאחוז שומן נמוך ביותר.
בדרך כלל מורידים פחמימות, מוסיפים אירובי ומתאמנים קשה עד כמה שאפשר. הייתי אומר גם שמבחינת שעות העבודה השבועיות גם שם תהיה גדילה. כלומר מעלים בטירוף את העומס על הגוף וסוגרים לו את הברזים האנרגטיים שבאים לתת לגוף להתמודד עם המצב הזה.
עכשיו, איך אכן לשלב את השומן בדיאטה - לא מדובר בכמויות גדולות. הייתי אומר צריכה של 100-150 גרם שומן ביום בדיאטה דלת פחמימה ובגרעון קלורי היא מנדטורית . להסתמך בעיקר על השומנים הטובים והמומלצים לנו כמו אגוזים , טחינה, שמן זית , אבוקדו וכו'.
להקשיב לגוף. כשדיכאון ומצבי רוח, תחושת רעב מטורפת זה יכול להיות סימן טוב להעלות את כמות השומן מעט.

לדעתי הבעיה היא בתזונה ולווא דווקא בחומרים אולי החילוף החומרים שלך הואט והדיאטה הנוכחית שלך כבר לא מספיקה..

תפרט על התזונה שלך כמה קלוריות פחמימה חלבון שומן היה לך בתפריט בחודש האחרון מה הrmr וכמה אירובי עשית

• פותח/ת השרשור
תזונה של 1800-2000.לפי התפריט באתר קילוגרם ל85 ק''ג. לפי מה ששמעתי גם אם תדחוף הרבה יותר קלוריות אתה תראה ירידה במשקל. יש לך ניסיון עם החומרים?
אולי tom יעיר את עינינו?
קראתי קצת ויש 3 אופציות.
1.הטי 3 מזויף
2.אני חסין לטי 3 (יש דבר כזה)
3.חוסר בפריטין ובקורטיזול יגרום לטי 3 לא לעבוד.
4.אני עובר לdnp

על מנת לענות לך , אציין מה התרומה של מה שנקרא dietery fat למפתח הגוף :
- ממברנות השריר מורכבות משומן. בלי שומן תפקוד הממברנות יהיה לקוי וספיגה ורגולציית השריר תהיה לקויה.
- שומן נמצא כציפוי לנויירונים במערכת העצבים. חוסר בשומן ישפיע על תקשורת העצבים.
- חיוני לספיגה של וויטמנים חיוניים כגון: Vitamin A / D / E / K
- חיוני לוויסות הרמות ההורמונליות בגוף ורמות גלוקוז

עכשיו שקצת יש יותר רקע מה בדיוק השומן עושה , צריך להבין כמה קיצוני המצב של הגוף שלנו כמפתחי גוף שמבקשים לרדת לאחוז שומן נמוך ביותר.
בדרך כלל מורידים פחמימות, מוסיפים אירובי ומתאמנים קשה עד כמה שאפשר. הייתי אומר גם שמבחינת שעות העבודה השבועיות גם שם תהיה גדילה. כלומר מעלים בטירוף את העומס על הגוף וסוגרים לו את הברזים האנרגטיים שבאים לתת לגוף להתמודד עם המצב הזה.
עכשיו, איך אכן לשלב את השומן בדיאטה - לא מדובר בכמויות גדולות. הייתי אומר צריכה של 100-150 גרם שומן ביום בדיאטה דלת פחמימה ובגרעון קלורי היא מנדטורית . להסתמך בעיקר על השומנים הטובים והמומלצים לנו כמו אגוזים , טחינה, שמן זית , אבוקדו וכו'.
להקשיב לגוף. כשדיכאון ומצבי רוח, תחושת רעב מטורפת זה יכול להיות סימן טוב להעלות את כמות השומן מעט.
תודה רבה על התייחסותך , ארחיב את המידע בקריאה עצמאית .
דרך אגב כל הכבוד לך על האינפורמציה שאתה משתף איתנו - תענוג לקרוא את דבריך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית