עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש מסכים לגבי אגודל נכנס ראשון אתה מבזבז אנרגיה להביא את היד לתנוחת גריפה אידיאלית-מקביל למים, שזה מה שחנן עושה.הכניסה של היד צריכה להיות מאונכת ככה שהאגודל נכנס ראשון
ואו שהידיים שלך קצרות או שאתה לא מושך אותם בסוף התנועה עד הסוף, אתה צריך סוג של להרגיש שאתה משפשף עם האגודל את המקום שאליו תגיעה היד אם תעמוד ופשוט תוריד את הידיים למטה ואז טיפה מעל הגובה הזה (שזה בערך קצת מעל אמצע הירך)
לפחות זה מה שאני רואה.
לא ממש מסכים לגבי אגודל נכנס ראשון אתה מבזבז אנרגיה להביא את היד לתנוחת גריפה אידיאלית-מקביל למים, שזה מה שחנן עושה.
נסכים שלא להסכים, לא זוכר מה לימדו אותי בתור ילד אבל היום יש שיטות שגורסות אחרת (לדוגמא TI)אתה רוצה שבכניסה למים יהיה מינימום חיכוך.
נסכים שלא להסכים, לא זוכר מה לימדו אותי בתור ילד אבל היום יש שיטות שגורסות אחרת (לדוגמא TI)
זה גם שינוי הסגנון היחיד שהצלחתי ליישם יחסית בקלות וגם שיפרתי את יעילות התנועה שלי תוך כדי.
לא שיכנעת אותי 🙄אני רושם מה שאני זוכר מ 2 הקורסי שחיה שלקחתי בטכניון (המאמן טוב). והוא דרך אגב דיבר על ה TI הזה בתור מכונת כסף
ושכן ניתן ללמוד את זה מהר אבל זה לא משהו שתראה שמשתמשים בתחרויות אם אני זוכר יש מישהו אחד שמשתמש בזה אבל זה לא משהו שה TOP עושים
תודה, אבל לא ממש תותחתותח