עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"הפטט ההוא" עורר מוטיבציה בכל כך הרבה אנשים שהתחילו להתאמן בגללו.אני באמת לא מבין כיצד הוא מעורר מוטיבציה בקרב אנשים. הוא פשוט מנסה לחכות את הפתט ההוא..זה שכבר מת.
הדמות שהוא מייצג באמת לא מחדירת מוטיבציה . לי לפחות בכלל לא .אני באמת לא מבין כיצד הוא מעורר מוטיבציה בקרב אנשים. הוא פשוט מנסה לחכות את הפתט ההוא..זה שכבר מת.
לא אומר שלא, אבל תסכים שזה בעיקר בנערים צעירים."הפטט ההוא" עורר מוטיבציה בכל כך הרבה אנשים שהתחילו להתאמן בגללו.
וכן הוא באמת חי חיים טובים
לא אמרתי שבי הסגנון חיים מעורר מוטיבציה, אלא שהרבה נערים כמו שאמרת התחילו להתאמן גם בגלל הסגנון חיים והאופי שלו.לא אומר שלא, אבל תסכים שזה בעיקר בנערים צעירים.
מה כבר מעורר מוטיבציה בבחור שלוקח סמים, מתנהג כמו משוגע ומזיין בנות כל היום? הסגנון חיים הזה הוא הדבר האחרון שיעורר בי מוטיבציה. אני מעדיף לקחת השארה מאנשים שעשו היסטוריה חיובית כגון ארנולד.
כן אני לא מבין ממה הוא מתלהב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רק אני שמתי לב שהוא עם אותה בחורה??
ננסה... בעיקרון @ziv_r הגיע בשייפ טוב שנתיים אבל לא יודע מה הוא עשה...@שלד הלילה לשנה הבאה בפאנג'ויה הבנויה?
אותי דווקא הפתיע שהחברים שלו בגודל שלוחברים שלו נראים עלוב לידו חחחח הוא תפס להם את כל הבנות .
ולי זה נשמע שאתה הייטררררררררררררררררר שמקנא בזה שהוא נראה בן זונהאותי דווקא הפתיע שהחברים שלו בגודל שלו
נכון שהוא שרירי ואסתטי ונראה הרבה הרבה יותר טוב אבל נטו מבחינת גודל הוא לא נראה גדול מי יודע מה....
וחשבתי לעצמי איך הוא ifbb pro למרות שבתמונות הוא נראה גדול יחסית
הוא בן 18 . אולי 19 עכשיו . והוא פיזיק אל תשכח . אם כרטיס פרו .אותי דווקא הפתיע שהחברים שלו בגודל שלו
נכון שהוא שרירי ואסתטי ונראה הרבה הרבה יותר טוב אבל נטו מבחינת גודל הוא לא נראה גדול מי יודע מה....
וחשבתי לעצמי איך הוא ifbb pro למרות שבתמונות הוא נראה גדול יחסית