הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ג'ף סייד יוצא לפסטיבל לתפוס בחורות

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
רק קוביות מביאות בחורות. זזתי לאכול חזה עוף ואורז.

אמריקאים עושים לי בחילה, אפילו אם יש להם קוביות.

אל תשכחו שהוא פרזנטור של כל מיני חברות והוא פונה לקהל מסוים, במקרה הזה המתבגרים. רואים בו דמות לחיקוי גם בפאן האישי וגם במקצועי. לנו יותר קשה להבין את זה אבל לא נראה לי שיש מתבגר אחד שלא היה מתחלף איתו. קוביות ובנות שולטים!!

אל תשכחו שהוא פרזנטור של כל מיני חברות והוא פונה לקהל מסוים, במקרה הזה המתבגרים. רואים בו דמות לחיקוי גם בפאן האישי וגם במקצועי. לנו יותר קשה להבין את זה אבל לא נראה לי שיש מתבגר אחד שלא היה מתחלף איתו. קוביות ובנות שולטים!!
זה תלוי מי ומי! זה מגעיל..

הוא סתם עובר בין בת לבת כאילו כלום..

יש כאלה שאוהבים את הסגנון הזה..

נכון שמסיבות זה כיף וכו' וכו' אבל אותי אישית זה מגעיל שככה הוא קונה בנות..

וואלה יש לי הרגשה שהיית גם זורם במקומו...

אזהרת הצפייה זה עקב המוזיקה המעצבנת?

איפה הפסטיבל הזה? 😁

כמה צפוי כל הליפטרים ירדו על זה שהבחור חטוב אש נראה פגז ומשיג מלא בנות . \

איזה הסטוריה חיובית הוא עשה?
אני מתכוון בזה שהוא היה(ועד היום) מקור להשארה. הוא היה אגדה בפיתוח גוף ומחוצה לו בהמשך.
הוא היה מר אולימפיה 7 פעמים(6 פעמים ברצף), שחקן קולנוע, מושל קליפורניה, אפילו תחרות על שמו יש..

אני מתכוון בזה שהוא היה(ועד היום) מקור להשארה. הוא היה אגדה בפיתוח גוף ומחוצה לו בהמשך.
הוא היה מר אולימפיה 7 פעמים(6 פעמים ברצף), שחקן קולנוע, מושל קליפורניה, אפילו תחרות על שמו יש..
אתה מתכוון הסטוריה חיובית בתחום הפיתוח גוף ולא בכלליות...

אתה מתכוון הסטוריה חיובית בתחום הפיתוח גוף ולא בכלליות...
כן, דובר פה על ג'ף סייד - מפתח גוף בעצמו.
אמרתי שבעיני סגנון החיים כמו בסרטון לא מעורר בי מוטיבציה, ואילו איש כמו ארנולד שעשה היסטוריה חיובית בתחום פיתוח הגוף כן מעוררת בי מוטיבציה 😃

אני באמת לא מבין מה הבעיה פה. למה שדן בליזריאן מעלה תמונות שלו עם בחורות הרבה פה אמרו שהיו מתחלפים איתו.
אנשים פה שוכחים שהוא בן 19 ורוצה להנות כמו כל ילד, ואם על הדרך הוא מרוויח מזה כסף למה לא?

ראיתי כמה דקות עשה לי חשק לקיץ שוב חח
לא מבין מה אתם רוצים מהילד שיתכייף לו

אני לא מבין מה עפתם כל כך על הסירטון ?
שהוא נישק 2 בחורות והיה בפסטיבל ....
כניראה שלא הייתם ברומניה :-]

4 ימים, פסטיבל מטורף עם מלא אנשים, יש לו גוף חטוב, אותה בחורה כל הזמן......👶

Back
למעלה תחתית