ימים / בחורותרטיו של מה?
א.ש / בחורות
השקעה בפיתוח גוף / בחורות
You name it
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ימים / בחורותרטיו של מה?
הוא כולה הלך למסיבה מי אמר שהוא חיי חיים יפים? כל אחד עושה את זההוא אמנם אחד שמשדר את הצד הכביכול "הפחות יפה", אבל הבחור פשוט חי את החיים..
אני לא דוגל בסגנון חיים הזה או משהו אם זה נראה ככה..
למה שלא יהיו לו חיים יפים? יש לו משפחה, גוף אסתטי וחטוב ברמות, נראה דיי טוב(אני לא הומו 🙄), משיג בנות בכיף וחברים להנות איתם.הוא כולה הלך למסיבה מי אמר שהוא חיי חיים יפים? כל אחד עושה את זה
תיקנתי לךולסרסר בת אחת
מה לעזאזל זה משנה? אני פשוט לא מבין למה אנשים פה באמת שמים לב לזה ומגיבים תגובות על זה...כאילו מה הקטע? איך זה משנה משהו?תיקנתי לך
כי עפים עליו כאילו מי ישמע מה עשה...הלך למסיבה והתמזמז עם בחורה...לא כזה מיוחדמה לעזאזל זה משנה? אני פשוט לא מבין למה אנשים פה באמת שמים לב לזה ומגיבים תגובות על זה...כאילו מה הקטע? איך זה משנה משהו?
אני לא ממש עוקב אחריו או משהו, אבל אני מתאר לעצמי שהוא מסרס יותר מבת אחת..תיקנתי לך
אז שיעופו, מה זה משנה כמה בחורות הוא פירק שם, זה שאתה אשכרה שם לב לפרטים האלה ונוהג להזכיר אותם בכל תגובה מראה כמה זה מעניין אותך כשזה לא אמור.כי עפים עליו כאילו מי ישמע מה עשה...הלך למסיבה והתמזמז עם בחורה...לא כזה מיוחד
אז כן הוא צילם באיזה גו פרו וערך את זה יפה...
מה אמור לעניין אותי?אז שיעופו, מה זה משנה כמה בחורות הוא פירק שם, זה שאתה אשכרה שם לב לפרטים האלה ונוהג להזכיר אותם בכל תגובה מראה כמה זה מעניין אותך כשזה לא אמור.
אני לא דואג לאף אחד, בסהכ מנסה להבין מה ההתלהבות פהאני לא ממש עוקב אחריו או משהו, אבל אני מתאר לעצמי שהוא מסרס יותר מבת אחת..
רק מתמונות בדף הפייסבוק שאנשים העלו לתכנים שלו, ניתן לראות כיצד הוא מנשק בנות חשופות כשהוא עם מכנסון קטן.
גם בגוגל תמונות שעכשיו הקלדתי תוכן עליו אנו מדברים לא התקשתי למצוא אותו בקרבת בנות חשופות..
אני מתאר לעצמי שבהמשך הפסטיגל הוא יעלה סרטונים עם בנות חדשות, אל תדאג לו 😉