הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלספה

המינון בהתאם למחיר. אלספה היא חברה ישראלית ככה שכל מוצר שלהם יקר ביחס למה שנמכר בחול.
תשווה למשל מינון של אלספה מול אומגה 3 של NOW, אלספה מספקת מינון קטן יותר ובכל זאת יקרה יותר.
בהנחה ועדיין לא קנית את המוצר בארץ ובתכנון שלך להזמין עוד מוצרים, יותר משתלם להזמין מחול.
לשאלתך, אין בעיה מסוימת עם המוצר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! אתה ממליץ על now?
תוכל לשלוח לי בפרטי מאיפה כדאי להזמין?
והאם תוכל להמליץ על מולטי ויטמין על הדרך?

תודה רבה...

תודה רבה! אתה ממליץ על now?
תוכל לשלוח לי בפרטי מאיפה כדאי להזמין?
והאם תוכל להמליץ על מולטי ויטמין על הדרך?

תודה רבה...
NOW חברה איכותית, מצוינת ומאוד מוכרת. בארץ נמכרת לא מעט בחנויות טבע תחת כיתוב בעברית(כמובן שהמחיר יקר יותר ממה שהיא נמכרת במקור בארה"ב).
יש שני אתרים נפוצים שמשם מזמינים. אסור לפרסם שמות של אתרי מכירות ככה שארמוז לך. אחד מתחיל בV והשני בB.
האתר שמתחיל בV משתלם יותר להזמנה לארץ מאחר והמשלוח יותר זול וכי אתה מקבל קופון הנחה של 10 דולר בקנייה הראשונה.
אמליץ לך על המולטי ויטמין של TWINLAB. המינונים בסה"כ טובים והוא מאוד זול. רק כדור אחד ביום.
חלק מהמינונים שלו נמוכים כמו אצל כל מולטי ויטמין(מגנזיום, אבץ, ויטמין C), ככה שיש צורך לתסף מהצד בכל זאת.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה רבה.
מעניין אותי רק למה ברירת המחדל פה היא שיש מחסור בויטמינים (ולכן לוקחים מולטי ויטמין) ומחסור במגנזיום אבץ וכו' ?
האם לרוב בני האדם חסרים ויטמינים ומינרלים?

קודם כל תודה רבה רבה.
מעניין אותי רק למה ברירת המחדל פה היא שיש מחסור בויטמינים (ולכן לוקחים מולטי ויטמין) ומחסור במגנזיום אבץ וכו' ?

תלוי את מי אתה שואל.
את אלה שמרוויחים מזה שאתה תרכוש תוספים או את אלה שמנסים להוכיח שכל המחקרים מוטים וממומנים ע"י חברות בעלות אינטרס.

תראה למשל את סאגת הפלארת מי השתייה. יש שיאמרו שאם תופסק ההפלרה אז אנשים יצטרכו לקחת תוסף של פלואור. אתה באמת תיקח?

אני לא לוקח סתם תוספי תזונה בדיוק כפי שאני לא לוקח סתם תרופה.
לכל תוסף שאני לוקח יש מטרה. אני לא לוקח תוסף בגלל שלרוב האוכלוסיה יש חוסר, אני לוקח תוסף אם לי יש חוסר.

אני למשל עושה בדיקות דם אחת לשנה, בינהן גם אבץ וויטמינים עיקריים. אם אין חוסר אין צורך בתוסף. זה נכון כמובן למקרה שלי.

אם יש אנשים שמסיבה כלשהי צריכים אקסטרות זה משהו אחר.

קודם כל תודה רבה רבה.
במולטי ויטמין יש לך המון ויטמינים ומינרלים, אי אפשר שכולם יהיו במינון המתאים של כל אחד ואחד. חלק מהמינרלים מעכבים ספיגה אחד של השני ולכן הם במינון נמוך. כמו שאמרתי, במולטי ויטמין למיניהם כמות המינון של ויטמין C, אבץ ומגנזיום נמוך, ולכן יש צורך לתסף מהצד(לא בגדר חובה, אבל תמיד מומלץ). בנוסף, בן אדם שמתאמן צריך כמות גדולה יותר של ויטמנים ומינרלים.
ממליץ לך לקרוא - https://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/

אף אדם לא צורך מספיק ויטמין C מתזונה בלבד. זה נכון גב לגבי חלק מהוויטמינים מקבוצת B ומינרלים כדוגמת אבץ ומגנזיום.

מצטרף להמלצה על Twinlab daily once ללא ברזל. הכי זול ונוח.
NOW חברה מעולה וזולה גם היא לכל סוגי התוספים.

אף אדם לא צורך מספיק ויטמין C מתזונה בלבד. זה נכון גב לגבי חלק מהוויטמינים מקבוצת B ומינרלים כדוגמת אבץ ומגנזיום.

מצטרף להמלצה על Twinlab daily once ללא ברזל. הכי זול ונוח.
NOW חברה מעולה וזולה גם היא לכל סוגי התוספים.

אף אדם גם לא צורך אוויר נקי ובכל זאת אני לא רואה אותך מסתובב עם בלון חמצן ברחובות כדי שיהיה לך אוויר נקי.

גם אם אין אדם שצורך תזונה מושלמת מאוכל בלבד זה עדיין לא אומר שהוא זקוק לתוספים.

אף אדם גם לא צורך אוויר נקי ובכל זאת אני לא רואה אותך מסתובב עם בלון חמצן ברחובות כדי שיהיה לך אוויר נקי.

גם אם אין אדם שצורך תזונה מושלמת מאוכל בלבד זה עדיין לא אומר שהוא זקוק לתוספים.
אתה ראית בתגובה שלי המלצה או חיוב להשתמש בתוספים? אני ציינתי עובדה, ולאחר מכן עניתי לשאלה של הבחור לגבי התוספים שהוא שאל עליהם.
לא חייבים לנסות להצית ויכוח מכל פיפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית