הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ למה אי אפשר להשאר תמיד בסייקל

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
למה אי אפשר להשאר כל החיים על מינונים של סייקל? מה יקרה לגוף?

הגוף פשוט מתרגל למינונים גם כך אתה לא גודל יותר אחרי 12 שבועות בסייקל בגלל זה מעלים מינונים או לוקחים הפסקה שהגוף יתאושש.
מה שאתה מציע זה לפגוע סתם בגוף

הגוף פשוט מתרגל למינונים גם כך אתה לא גודל יותר אחרי 12 שבועות בסייקל בגלל זה מעלים מינונים או לוקחים הפסקה שהגוף יתאושש.
מה שאתה מציע זה לפגוע סתם בגוף
רחוק מאוד מלהיות מדוייק.

קודם כל, כן אפשר להיות תמיד ככה הפרו עושים, אפשר לעשות סייקלים מאוד ארוכים שכוללים שינוי של חומרים. רצפטורים לא מגיעים לרוויה, הגוף מסתגל בדרכים שונות לכן שינוי החומרים.

הסיבות שלא עושים את זה:
פגיעה בhpta
פגיעה במערכות של הגוף. מערכת קרדיווואסקיולארית, כבד ועוד.

הסיבה שמפסיקים לגדול קשורה בעיקר לגורמים מונעיי גדילה

אנשים שמזריקים כל החיים לא אכפת להם מה HPTA. הם בעצם לא צריכים יותר LH/FSH כשיש טסט סינטטי בדם (והם יהיו תלויים בו כל החיים).

פגיעה במערכות של הגוף. מערכת קרדיווואסקיולארית, כבד ועוד.
רוב התכשירים בזריקות לא קשורים לכבד, במיוחד לא טסט. אתה יכול להיות במינונים של TRT גם עשורים וסביר להניח לעשות בלאסט בין לבין כמה פעמים בשנה.

אנשים שמזריקים כל החיים לא אכפת להם מה HPTA. הם בעצם לא צריכים יותר LH/FSH כשיש טסט סינטטי בדם (והם יהיו תלויים בו כל החיים).

רוב התכשירים בזריקות לא קשורים לכבד, במיוחד לא טסט. אתה יכול להיות במינונים של TRT גם עשורים וסביר להניח לעשות בלאסט בין לבין כמה פעמים בשנה.
שורה 2 בבירור לא התייחסה לזריקות

הראשונה, עדיין נכונה

הראשונה, עדיין נכונה
כיצד היא נכונה?
לאנשים ב TRT יש 0 LH/FSH משמע כל הציר משותק. הציר נהיה משותק כמה שבועות לאחר התחלת הזריקות וככל שתמשיך להזריק הסיכוי שתצליח להתאושש נמוך יותר. לאחר כשנה ב TRT אני לא חושב שיש משהו איי שם שיכול לעזור לך (הדבר היחיד אולי וגם זה בספק Stem Cells Therpay)

כיצד היא נכונה?
לאנשים ב TRT יש 0 LH/FSH משמע כל הציר משותק. הציר נהיה משותק כמה שבועות לאחר התחלת הזריקות וככל שתמשיך להזריק הסיכוי שתצליח להתאושש נמוך יותר. לאחר כשנה ב TRT אני לא חושב שיש משהו איי שם שיכול לעזור לך (הדבר היחיד אולי וגם זה בספק Stem Cells Therpay)
דווקא אחריי שנה אפשר... ראיתי כמה גם אחריי יותר, אני בתהליכים אחריי 8 חודשים.

והכוונה היתה שזו סיבה שמרבית האנשים נמנעים מלעשות את זה...,

דווקא אחריי שנה אפשר... ראיתי כמה גם אחריי יותר, אני בתהליכים אחריי 8 חודשים.

והכוונה היתה שזו סיבה שמרבית האנשים נמנעים מלעשות את זה...,
ראיתי ואמרו לי לא נקרא.
מרבית האנשים שנכנסים ל TRT לא נכנסים לשם מרצון.

אינדווידואלי למצב
אנשים שנכנסים ל TRT הם אנשים שסובלים מ-hypogonadism, בד״כ שנים, ולא מדובר על דבילים שלא יודעים להיכנס ולצאת מסייקל.
הורדה של פרולקטין במצב כזה דורשת טיפול נפרד ולא תסדר לך את רמות הטסט לנורמה.

אנשים שנכנסים ל TRT הם אנשים שסובלים מ-hypogonadism, בד״כ שנים, ולא מדובר על דבילים שלא יודעים להיכנס ולצאת מסייקל.
הורדה של פרולקטין במצב כזה דורשת טיפול נפרד ולא תסדר לך את רמות הטסט לנורמה.
דווקא כן, תתפלא. יש גברים שפרולקטין הוא מה שגורם אצלם לזה.

חוץ מזה שהיפוגנדואיזם שניוני ניתן פעמים רבות לטיפול ללא trt

מאמין שבמקרים רבים ממהרים מידי לרשום trt. בpubmed תוכל לראות אינספור פתרונות וגורמים להיפוגנדואיזם. תאמין לי ישבתי ימים וקראתי ואני מתכוון לנסות לרדת מtrt.

דווקא כן, תתפלא. יש גברים שפרולקטין הוא מה שגורם אצלם לזה.

חוץ מזה שהיפוגנדואיזם שניוני ניתן פעמים רבות לטיפול ללא trt

מאמין שבמקרים רבים ממהרים מידי לרשום trt. בpubmed תוכל לראות אינספור פתרונות וגורמים להיפוגנדואיזם. תאמין לי ישבתי ימים וקראתי ואני מתכוון לנסות לרדת מtrt.
אני שמח שישבת ימים וקראת, אבל אחוז האנשים ש״נרפו״ באורח פלא מ-hypogonadism שואף ל-0, גם כשפורלקטין היה ״גבוה״ שלא בגיל ההתבגרות. לכן הטיפול הוא עדיין TRT ואין בו כל רע חוץ מה״חוסר״ נוחות להזריק פעם בשבוע.
וד״א יש הבדל בין לקרוא ב pubmed לבין לקרוא את המחקרים המלאים מ-pubmed שלזה יש לך גישה רק אם אתה באוניברסיטה שמקנה לך זאת (מאחר ואני מניח שלא שילמת $30-40 למאמר). אבסטרקטים זה נחמד, אבל זה ממש לא נקרא לחקור נושא לעומק.
בנוסף לקריאה ב pubmed, צריך גם לדעת לנתח נתונים ולהבין סטטיסטיקה ושיטות מדידה, יחד עם limitations - את זה לוקח שנים ללמוד באקדמיה (או מחוץ לה), במיוחד באנדוקרינולוגיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית