הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעה על סייקל

• פותח/ת השרשור Zxe
  • פורסם בתאריך

Zxe

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
משקל 76
גובהה 1.7

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-8 Deca Durabolin 400mgs/EW
4-10 HCG 500iu/EW

PCT:
12-18 tamoxifen 20/20/20/20
12-18 clomiphene 50/50

1.האם מומלץ להזריק 2cc טסט , עקב שהמוצר לא רפואי אז אין לדעת כמות החומר הפעיל(EXPO Labs זה שם החברה , זה עם הדבורה)

2.אפשר לפצל תדקה לשתי זריקות ולערבב עם הטסט? או שעדיף זריקה אחת

3.אם אני ממיס תHCG עם מים בקטרילים לכמה זמן אפשר להשאיר במקרר ולהשתמש

4.האם PCT כזה מספיק או שחובה להוסיף לו?

הסייקל סה"כ בסדר, הPCT היתי מתחיל שבועיים 100 כלומיד ו -40 טמוקסי ועוד שבועיים 50 כלומיד ו-20 טמוקסי מפוצל כמובן.
לגבי החברה, תהיה בטוח שזה הכל מינון נמוך מהמוצהר, במקרה של אקספו תזריק כפול אם אתה רוצה באמת להרגיש 500 בשבוע.
אם כבר קנית זול היה עדיף אפילו את הזיופים של מקס פרו אולי זה לא מקס פרו האמיתי אבל לפחות הם שמים חומר פעיל.
אתה יכול במזרק לערבב את הדקה ואת הטסט.

הייתי מחליף דאקה בnpp

מחכה 3-3.5 שבועות בין הסייקל לפיסיטי בגלל האסטרים, בזמן הזה ממשיך hcg עד תחילת הפיסיטי ביחד עם טמוקסיפן

משקל 76
גובהה 1.7

4-10 HCG 500iu/EW

PCT:
12-18 clomiphene 50/50

1.האם מומלץ להזריק 2cc טסט , עקב שהמוצר לא רפואי אז אין לדעת כמות החומר הפעיל(EXPO Labs זה שם החברה , זה עם הדבורה)

1. גם אם נאמר לך שאקספו באנדר (והיא כן), אתה לא יודע בכמה. בכל מקרה, לא הייתי מזריק מינון כפול בכדי "ללכת על בטוח".
  2. ענו לך. ניתן באותו המזרק.
  3. תמיסה מעורבבת עם מים בקטריוסטטייים ניתן לשמור עד 30 יום בקירור.
  4. הכלומיד הוא האלמנט החשוב ביותר בהתאוששות. חשוב מאוד לבצע פרוטוקול של 100-100-50-50mg/ed (ניתן לצרוך בבוקר את המנה כולה).

1. גם אם נאמר לך שאקספו באנדר (והיא כן), אתה לא יודע בכמה. בכל מקרה, לא הייתי מזריק מינון כפול בכדי "ללכת על בטוח".
  4. הכלומיד הוא האלמנט החשוב ביותר בהתאוששות. חשוב מאוד לבצע פרוטוקול של 100-100-50-50mg/ed (ניתן לצרוך בבוקר את המנה כולה).
אני יודע בכמה... שמועות באו אליי ממקור אמין. אני אומר תוסיף 20%
להכפיל מינון זה משוגע

להכפיל מינון זה משוגע
אין (כמעט) מקור אמין. כמעט כל אדם שהכרתי בתחום תפסתי בשקר או שאני מזהה אצלו ניצני דליפת שכל כך שפשוט מדובר בקישקושי בליבורים... 😃
איזה צורה יש לזה כשאתה מוסיף 22.54% על המינון? עדיף כבר לזרוק את החומר במחיר פח למישהו אחר ולהצטייד מחדש.

להכפיל מינון זה משוגע
גם אם המינון הוא מה שרשום יכול להיות שכן יכול להיות שלא אף אחד לא יודע עד שלא בודקים במעבדה , גם אם הוא יגיע לגרם בשבוע לא יקרה לו כלום , מקס ג׳ינו אם הוא רגיש

משקל 76
גובהה 1.7

4-10 HCG 500iu/EW

PCT:
12-18 clomiphene 50/50

אני אומר תן בין לבין תתחיל עם 750 לא תרגיש אחרי חודש וחצי תעלה לגרם . שים לב שאת האנטט מתחילים להרגיש אחרי 3-4 שבועות , שבועיים החשק המיני אמור לעלות . ואת הדוראבולין מרגישים אחרי חודש

• פותח/ת השרשור

לגבי הקלומיד, בסייקל האחרון שלי,
לקחתי אותו PCT כמפורט, ואני לא רציתי להוסיף כי סבלתי בPCT, היה לי תחושות
של גירוי בכל הגוף עודף אנרגיה, נימול, לא יודע איך להסביר את זה בקיצור לא יכלתי לישון בלילה מזה וזה הציק לי. אז אני מנסה שזה יהיה כמה שפחות זמן.

לגבי הקלומיד, בסייקל האחרון שלי,
לקחתי אותו PCT כמפורט, ואני לא רציתי להוסיף כי סבלתי בPCT, היה לי תחושות
של גירוי בכל הגוף עודף אנרגיה, נימול, לא יודע איך להסביר את זה בקיצור לא יכלתי לישון בלילה מזה וזה הציק לי. אז אני מנסה שזה יהיה כמה שפחות זמן.
אבל אתה חייב לקחת כלומיד לחודש ונולדקס אתה גם לא לקחת פרגניל בזמן הסייקל זה גרוע

טום אתה מסכים איתי לגביי ההחלפה של הדאקה בnpp אגב?
כעיקרון זה אמור להיות תקף, במקרים רבים עליית הנוזלים דומה ותופעות הלוואי האסטרוגניות מורגשות אפילו יותר (יצרנים רבים מחזיקים ב-bulk המכיל שילוב של npp עם Methylandrostandiol)
שאלה נוספת היא כמה זמן למשוך npp בסייקל של טסט ארוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית