הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון נמוך

עוד חודש זה לא כזה נורא ..
אל תחשוב על זה ותתאמן ותאכל כרגיל.
למה עשית בדיקה ללטסט מלכתחילה ?

יכול להיות מכמה גורמים.. עשית דיאטת כסאח? היית שמן בעבר? (סליחה על ההתעניינות פשוט מעניין אותי), בכל אופן, אתה מקבל שומן? זה חיוני לייצור טסט

תתחיל עם חיובי קל של 200-300, אם לא עולה במשקל אחרי שבועיים-שלוש אז תעלה עוד, אבל אתה אמור לעלות בהתחלה, משקל שרובו נוזלים, אז אל תכנס לפאניקה ואל תתיחס לזה, הקטע האמיתי יתחיל בעוד שבועיים לערך לאחר שתסיים לעלות את הנוזלים ומאגרי הגליקוגן יתמלאו בחזרה.
(כשהעלתי את הקלוריות שלי מ 500 ל 2100) עליתי 5 קילו נוזלים בשבועיים, ואחר כך שמרתי על קצב של משהו כמו 250 גרם לשבוע - הגוף שלי יצא בזול ותאמין לי שאני לא יודע איך:193ek:

היו לי וזה לא דיאטה בדיוק זה ותר לכיוון אנורקסיה, ואם עלית 3 קילו בחודשים אני משער שהרוב זה שריר זה קצב ממש ממש נקי, אין לך מה לדאוג, תתאמן חזק, תקבל מספיק שומן, תאכל טוב והכל יהיה בסדר.
ד.א - לא היה לך עליית נוזלים בשבוע הראשון?😍

עם התפריט שהכנתי עליתי ( מ55 ל58) בחודשים
עכשיו אני מפחד שבגלל שהטסט נמוך אז המאזן החיובי לא ילך לבניית השריר אלא לשומן...מה אתה אומר?
לך היו בעיות של טסט' נמוך אחרי הדיאטה?
לא מאמין כל כך שזה בגלל דיאטה, אני יודע שכל אחד שונה, אבל לי גם הייתה דיאטה של 8-10 חודשים ככה, וירדתי בה בהרבה משקל, אבל עכשיו אני במסה ועולה ממש מהר בהכל..
לדעתי קח שבוע חופש מהמכון, תהנה לך בחגים, תאכל הרבה, תחשוב כאילו אתה ילד בן 6 שגילה את הfast food, שבוע אחד לא יכול להזיק הרבה, וכמו שאומרים יכול לעשות רק טוב 😃
בהצלחה

תמשיך לעלות רגיל, אין טעם להכנס לנייטרלי תוציא את הפחדים המטופשים שלך מהראש 😣

אני לא יודע כמה רמת הטסט' שלך הייתה לפני הדיאטה אבל סביר להניח שהיא ירדה בדיאטה כי מאזן קלורי נותן השפעה על הרמת טסט' זה ברור כשירודים למאזן שלילי אז קצת יורד לכן צריך לעשות גם את הדיאטה נכון שלא להגיע לרמות מאוד נמוכות .יכול להיות שאם תתתאמן ותוכל בסיבבות 2200-2500 מינמום זה יעלה קצת אני מניח שאכלת פחות מזה.יכול להיות שזה יחזור לך לבד עם הזמן אבל אם הרופא נותן לך זריקות תאמין לי הרווחת , גם בפיקוח רפואי וגם רופא מזריק לך וגם אתה תעלה חבל על הזמן:sarcastic:

רק שתהיה בעיניינים שנגיד הסקלה של הטסט' היא בן 9 ל40 אם אנ'לא טועה, ואם יש לך לדוג' 5 מביאים לך זריקות שמעלות לך את הטסט' לסביבות ה30-40, ככה ש.. 😵‍💫🥊

זה יכול בסה"כ לנובע מהחיטוב שעשית.

במהלך החודש הזה, תאכל לדעת עד לבדיקה.

ואל תדאג, ה-3 קילו שעלית זה לא "שומן"

ותעבור למאזן קלורי חיובי, הרמת טסט' שלך תעלה משמעותית.

מין הסתם שנמצאים במאזן שלילי הרבה זמן, רמת הטסט' בגוף יורדת, וכפי שרואים אתה נתת לגוף שלך שוק, וירדת 10 קילו בחודשיים!..

תלך להתאמן, תעבור לחיובי,ואני לא מדבר על 500 קלוריות,תרביץ כי אתה רזה. שכך הבדיקה תהיה כמה שיותר טובה..

אל תתלהב כל כך עם תצטרך לקבל כדורים\זריקות.. זאת תהיה זריקה אחת -שניים לחודש בסה"כ שנהים היו רק 250 מ"ג טסט'.. אם אני לא טועה.

כשהיתי בחיטוב, היתי נזיר, רמות הטסט' לאחר זמן מה, יורדות.

נערך לאחרונה:
ירידה בחשק המיני מעידה על רמה נמוכה של טוסטרון ?

ובאילו דרכים אפשר לעלות (או לנסות לפחות) אותו (אצל מי שזה נמוך יחסית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית