עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט, לחיצה, דדליפט. just perfect 🙁אני מציע לך להוריד עומסים מהגב בכללי ובעיקר בכל מה שקשור לפשיטה של הגו והקשתה שלו.
שלום,צילום CT הראה ספונדילוליזיס ב L5. קריטי בקטע של הפסקה/מנוחה ממורכבים, או שלא להתרגש?
תסתכל בפוסט הקודם שהעלתי באותו תת-פורום.שלום,
גם לי יש כאבים בגב שעדיין אני לא יודע מה הסיבה להם ולא מצאו משהו יוצא דופן בבדיקות הדמיה (מיפוי עצמות, ורנטגן בינתיים)
אני מתחיל לחשוד שאולי גם לי יש את מה שיש לך, שבר מאמץ בחוליה
רציתי שתנסה לתאר לי את מה שאתה מרגיש כדי לדעת האם לבדוק אצלי את הכיוון שאולי זה מה שיש לי..
תודה!
שלום,
גם לי יש כאבים בגב שעדיין אני לא יודע מה הסיבה להם ולא מצאו משהו יוצא דופן בבדיקות הדמיה (מיפוי עצמות, ורנטגן בינתיים)
אני מתחיל לחשוד שאולי גם לי יש את מה שיש לך, שבר מאמץ בחוליה
רציתי שתנסה לתאר לי את מה שאתה מרגיש כדי לדעת האם לבדוק אצלי את הכיוון שאולי זה מה שיש לי..
תודה!
האורטופד שלי אמר לי שעד שלא יהיה ברור מה בדיוק יש לי הוא לא מוכן לשלוח לפיזיותרפיהאם לא מצאו כלום בצילום ומיפוי עצמות כנראה שזאת לא הבעיה.
במקום לשבור את הראש ולנסות לאבחן את הבעיה בעצמך, גש לאיש מקצוע שיעשה את זה בשבילך.
שיקום יעיל ביותר מתי שעושים אותו בזמן. ככל שמחכים יותר, הגוף כבר מסגל לעצמו פיצויים ובעיות נלוות, מה שמאריך את זמן השיקום.
איתן,
פיזיותרפיסט ספורט
האורטופד שלי אמר לי שעד שלא יהיה ברור מה בדיוק יש לי הוא לא מוכן לשלוח לפיזיותרפיה
בדיקות הדמיה, בדיקות דם וכדומה...אז מה אתם עושים כרגע כדי להבין מה יש לך?
בצילום רנטגן לא ראו את הספונדילולזיס?צילום CT הראה ספונדילוליזיס ב L5. קריטי בקטע של הפסקה/מנוחה ממורכבים, או שלא להתרגש?
אתה יכול בבקשה לענות לי??צילום CT הראה ספונדילוליזיס ב L5. קריטי בקטע של הפסקה/מנוחה ממורכבים, או שלא להתרגש?
לא ביצעתי צילום רנטגן לגב. ה CT בוצע לכליות.בצילום רנטגן לא ראו את הספונדילולזיס?
אתה יכול בבקשה לענות לי??
בצילום רנטגן לא ראו את הספונדילולזיס?
זה חשוב לי
הא הבנתי...לא ביצעתי צילום רנטגן לגב. ה CT בוצע לכליות.