ספונדילוליזיס

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
צילום CT הראה ספונדילוליזיס ב L5. קריטי בקטע של הפסקה/מנוחה ממורכבים, או שלא להתרגש?

ספונדילוליזיס בד"כ קשור לשבר מאמץ בחוליה ועל כן מחייב מנוחה על מנת לאפשר לאיזור להחלים.
אני מציע לך להוריד עומסים מהגב בכללי ובעיקר בכל מה שקשור לפשיטה של הגו והקשתה שלו.
במידה ופעילות מסויימת מעוררת את הכאב, כדאי להימנע ממנה ולעבור לפעילות אחרת עד שהכאב יחלוף.
הדברים האלה לוקחים זמן אז חשוב לא להאיץ בגוף לחזור לפעילות שעשויה לעכב את ההחלמה.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט

צילום CT הראה ספונדילוליזיס ב L5. קריטי בקטע של הפסקה/מנוחה ממורכבים, או שלא להתרגש?
שלום,
גם לי יש כאבים בגב שעדיין אני לא יודע מה הסיבה להם ולא מצאו משהו יוצא דופן בבדיקות הדמיה (מיפוי עצמות, ורנטגן בינתיים)
אני מתחיל לחשוד שאולי גם לי יש את מה שיש לך, שבר מאמץ בחוליה
רציתי שתנסה לתאר לי את מה שאתה מרגיש כדי לדעת האם לבדוק אצלי את הכיוון שאולי זה מה שיש לי..
תודה!

• פותח/ת השרשור
שלום,
גם לי יש כאבים בגב שעדיין אני לא יודע מה הסיבה להם ולא מצאו משהו יוצא דופן בבדיקות הדמיה (מיפוי עצמות, ורנטגן בינתיים)
רציתי שתנסה לתאר לי את מה שאתה מרגיש כדי לדעת האם לבדוק אצלי את הכיוון שאולי זה מה שיש לי..
תודה!
תסתכל בפוסט הקודם שהעלתי באותו תת-פורום.

שלום,
תודה!

אם לא מצאו כלום בצילום ומיפוי עצמות כנראה שזאת לא הבעיה.
במקום לשבור את הראש ולנסות לאבחן את הבעיה בעצמך, גש לאיש מקצוע שיעשה את זה בשבילך.
שיקום יעיל ביותר מתי שעושים אותו בזמן. ככל שמחכים יותר, הגוף כבר מסגל לעצמו פיצויים ובעיות נלוות, מה שמאריך את זמן השיקום.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט

אם לא מצאו כלום בצילום ומיפוי עצמות כנראה שזאת לא הבעיה.
במקום לשבור את הראש ולנסות לאבחן את הבעיה בעצמך, גש לאיש מקצוע שיעשה את זה בשבילך.
שיקום יעיל ביותר מתי שעושים אותו בזמן. ככל שמחכים יותר, הגוף כבר מסגל לעצמו פיצויים ובעיות נלוות, מה שמאריך את זמן השיקום.

איתן,
פיזיותרפיסט ספורט
האורטופד שלי אמר לי שעד שלא יהיה ברור מה בדיוק יש לי הוא לא מוכן לשלוח לפיזיותרפיה

בצילום רנטגן לא ראו את הספונדילולזיס?
אתה יכול בבקשה לענות לי??
בצילום רנטגן לא ראו את הספונדילולזיס?
זה חשוב לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית