הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סמינר עם Phil Heath - נראה לכם שזה היה מצליח בארץ?

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
מר אולימפיה 4 פעמים, פיל היט, מקיים היום סמינר-אימון במכון הכושר Bev Francis Powerhouse. העלות $10 למשתתף וההכנסות לצדקה.

הסמינרים\אימונים הללו של בעלי תואר מאוד נפוצים מעבר לים. בגדול זה אימון של שעתיים בערך, כאשר המשתתפים עומדים מסביב וצופים באישיות ויש זמן מוקצה ל- Q&A. האירוע גם לרוב מיוחצן רבות, הרבה חברות תוספות מזון מעורבות ובתלות בעלות, יש גם Freebies למשתתפים. Dana Linn Bailey, למשל, זוכת קטגורית Physique במקום ראשון באולימפיה של 2013 ומקום שני באולימפיה של 2014, מריצה סמינר מצליח כזה פעמיים בחודש לערך, עם הכנסות נאות למדי.

אני חושב שדבר כזה יכול להצליח בארץ. גם אם אולי זה לא יקסום למתאמנים מתקדמים, זה בהחלט יקרוץ ויהווה משיכה לאנשים צעירים יותר בתחום אשר מאוד ישמחו ללמוד מקרוב מבעלי ידע. מכוני הכושר בארץ יריבו על מי מהם יארח את האירוע, אין חברת תוספים אחת בארץ שלא תרצה להציע את מוצריה באירוע כזה וההמונים יזרמו. האישיות ירויח סכום נאה והמשתתפים יוכלו ללמוד מקרוב את "הסודות".

מה דעתכם?

1.jpg

• פותח/ת השרשור
@tartar,
במדינה כמו ישראל, כיצד נראה לך יוזמי אירוע שכזה יעשו יותר כסף, מהזמנת אישיות בכירה בתחום ה- Powerlifting / Weightlifting או מאישיות בתחום ה- Bodybuilding?
לאיזה מהאירועים אתה חושב שיהיה קל יותר לגייס נותני חסות, מקום מתאים וקהל?

אני מאמין שהתשובה די ברורה.

@tartar,
במדינה כמו ישראל, כיצד נראה לך יוזמי אירוע שכזה יעשו יותר כסף, מהזמנת אישיות בכירה בתחום ה- Powerlifting / Weightlifting או מאישיות בתחום ה- Bodybuilding?
לאיזה מהאירועים אתה חושב שיהיה קל יותר לגייס נותני חסות, מקום מתאים וקהל?

אני מאמין שהתשובה די ברורה.
נכון,
אמרתי זה יעשה מלא כסף ויצליח אבל מבחינת ידע לא הייתי מבקש דווקא מפיל היט לבוא זה מה שהתכוונתי .

נכון,
אמרתי זה יעשה מלא כסף ויצליח אבל מבחינת ידע לא הייתי מבקש דווקא מפיל היט לבוא זה מה שהתכוונתי .
אני הייתי מבקש ממך לבוא. לא מפיל. אתה בטוח יודע יותר ממנו.
ולא, אני לא חושב שמי שגדול יודע, אבל אם הוא הגיע לאן שהגיע, טיפש גמור הוא לא יכול להיות.

לנושא:
את מי תזמין בארץ?

אני הייתי מבקש ממך לבוא. לא מפיל. אתה בטוח יודע יותר ממנו.
ולא, אני לא חושב שמי שגדול יודע, אבל אם הוא הגיע לאן שהגיע, טיפש גמור הוא לא יכול להיות.

לנושא:
את מי תזמין בארץ?

אני מעדיף כבר לא להגיד כלום :S
אבל בכל מקרה
כולה אמרתי את הדעה שלי נתנו לי מלא אדומים.
omarisuf לדוגמא כמה שהוא מדבר כמו טיפש לפעמים אני מופתע מהידע שלו כל פעם מחדש
kelly starret גאון בכל מה שקשור לתנועה ויציבה נכונה ,
brandon lilly יש לו תכנית שניקראת cube method שיראת כהצלחה .
אני חושב שכולם יודעים יותר ממנו .
בכל מקרה לא חסר.
אני רק מקווה שלא ידפקו לי עוד 100 אדומים עכשיו חחח.

אני למדתי דבר אחד בכל הזמן הזה שאני מתאמן לא בהכרח כל מי שנראה גדול ובריא הוא באמת מבין גדול בכל התחום של פיתוח גוף,

קח לדוגמא את זה :

שוב פעם ,
זאת דעתי , אני הייתי מעוניין ללמוד ממישהו אחר מאשר פיל היט.
אבל אין ספק שאם הוא יגיע לארץ הכסף יזרום בשפע אני כבר אמרתי את זה .
מצד שני לא כל הנוצץ זהב

נערך לאחרונה:
חחחחח אתה צריך ללמוד לשחרר @tartar

הוא מר אולימפיה 4 פעמים ברצף, אז בתור מר אולימפיה 4 פעמים הוא כנראה:

1. יודע להתאמן
2. יודע לאכול
3. יודע להזריק
4. יודע התאושש

תהיה בטוח שכדי להצליח בבילדינג אתה ממש ממש לא תתאמן בשום דבר כמו ריפטו\סטאר\לואי\לילי\וונדלר\whatever.

• אהבתי
Reactions: Dam
הוא כנראה יודע את כל זה, אבל אני מוכן לשים את כל הכסף שלי שסמינר כזה יהיה מלא בבולשיט ולא בידע האמיתי שלו.

יכול להיות.
וזה מה שאני לא אוהב בבילדינג, זאת קהילה של ego maniacs ויריבויות מצחיקות על גבי פורומים ופייסבוק.

אני חושב שהדבר שהכי מצחיק אותי (אמיתי) זה לקרוא ריבים של בילדרים בקהילה בארץ על מיקום בתחרויות.

יכול להיות.
וזה מה שאני לא אוהב בבילדינג, זאת קהילה של ego maniacs ויריבויות מצחיקות על גבי פורומים ופייסבוק.

אני אוהב את כל הזה. התקנים של החוטיני זה מה ששבר אותי.

אני חושב שהדבר שהכי מצחיק אותי (אמיתי) זה לקרוא ריבים של בילדרים בקהילה בארץ על מיקום בתחרויות.

אתה מצליח לקרוא את זה? יש ילדים בני שנתיים שמתנסחים יותר טוב.

אני אוהב את כל הזה. התקנים של החוטיני זה מה ששבר אותי.

אתה מצליח לקרוא את זה? יש ילדים בני שנתיים שמתנסחים יותר טוב.

חחחחחח זאת בדיוק הנקודה, יש להם שפה משלהם, זה כמו ללמוד שפת תכנות. אבל ללא ספק הכי מצחיק זה לראות את הריבים על המיקום, "וואלאק שדדו אותי אחי", "עוד לא התאוששתי מעוגמת הנפש והעוול שנגרם לי"

כמובן שאני צריך להריץ פקודת sed שמחליפה כל "עם" ב"אם" וכאלה כדי שאני אבין בכלל במה מדובר.

חחחחחח זאת בדיוק הנקודה, יש להם שפה משלהם, זה כמו ללמוד שפת תכנות. אבל ללא ספק הכי מצחיק זה לראות את הריבים על המיקום, "וואלאק שדדו אותי אחי", "עוד לא התאוששתי מעוגמת הנפש והעוול שנגרם לי"

כמובן שאני צריך להריץ פקודת sed שמחליפה כל "עם" ב"אם" וכאלה כדי שאני אבין בכלל במה מדובר.

הצלחת להגיע מפיל הית' ל-sed? מוניטין מטורף, זה מה שמגיע לך.

ברור, בילדרים הם אוטומטים סופיים דטרמיניסטים. זה לא מפתיע שביטויים רגולריים עובדים עליהם.

*הולך להתאבד*

• אהבתי
Reactions: Tom
כמה מילים על מר יוניברס של איגוד ibff ברשותכם:

היה לי הכבוד לצאת עם המשלחת שכללה ארבעה: נתי בן משה, שהתחרה בבודיבילדינג גבוהים, תמיר עבוד שעלה באתלטיק, רונן גבאי שהתחרה ב"מן פיזיק", ואנוכי - בבודיבילדינג נמוכים (בתחרויות הללו הקטגוריות של הבילדינג מחולקות לפי גבהים)

חייב להודות שקאסט המתחרים הדהים אותי

כן, שמעתי רינונים על כך שהרמה חובבנית וכל זה

קשקוש מטומטם

יש שם מתחרים שהיו לוקחים פה אוברול תוך כדי עישון סיגריה על הבמהף ובתחרות הזאת לא הביאו אותם בחשבון להשוואות בטופ 6

כולם מוכנים, כולם מאסיביים, כולם עבדו קשה

אלופי מדינות, אנשים רציניים

הייתה חוויה מדהימה

מגיע פרגון גדול לארגון של ibff

האיגוד הצעיר הזה, שהחל לפעול בארץ רק לפני שנתיים בהנהגת סטיבן בדגר ונתי בן משה, דואג למתחרים שלו באופן מעורר כבוד

איזה עוד איגוד דואג להלנת הספורטאים במלון במשך 3 לילות על חשבונו, להסעתם להרשמה ולשקילה, לתחרות, ובחזרה

אפילו טלפון לחדר במלון כדי שנזדרז כי ההסעה מחכה קיבלתי!

נלך לתוצאות שהיו טובות מאוד בעיני: נתי נתן שואו אדיר בקטגוריה שלו, והפך תוך שניות לחביב הקהל

הבחור הזה עשה התקדמות מטורפת בשנה האחרונה. הוא עמד על הבמה עם כ 107 קילו, מוכן לגמרי, פוזינג נפלא, כריזמה, כל מה שצריך

המתחרה ההודי הקדים אותו לדעתי בנקודה אחת, וגם זה שנוי במחלוקת - נתי סיים שני

תמיר עבוד ניצח את קטגוריית האתלטיק וזכה במדק במקום הראשון

אני הצלחתי להגיע לטופ 6, בקאסט של מעל עשרה מתחרים - ושם להתקדם מקום אחד ולסיים חמישי

חושב שזה הישג לא רע ביחס לתחרות ראשונה בחו"ל, בעיקר על רקע העובדה שהמספר שקיבלתי אילץ אותו להציג מהפינה השמאלית הקיצונית כשכל הספוטים והשופטים ממוקמים באמצע - לדעתי הפסדתי על זה נקודות
כשעומדים בקו אחד עשרה, כולם מוכנים, כולם טובים, הבחור בפינה נמצא בבעיה ואם למרות זה קראו לי להשוואות בקריאה הראשונה, כבר עשיתי משהו

בנוסף הצבע שלי לא היה כהה מספיק כאשר עמדו מולי המון כהי עור (במקור), אבל כאמור - יחסית מרוצה, מקום חמישי זוכה גם בגביע אז נותרה לי מזכרת

מילה על רונן גבאי, שהגיע מוכן ומאסיבי ויכול היה לנצח בקלות בקטגוריית ה"פיזיק": לצערי רונן היה מיובש מידי - וכן - יש דבר כזה

הוא היה קרוב להתעלף, ונאלץ לרדת מהבמה. כשביקש לחזור, השופטים כבר לא אפשרו לו. הוא נפסל, וזה כאב לב גדול. למרות זה, אני בטוח שילמד, ויחזור בשנה הבאה לקחת את התואר - הוא ספורטאי מצוין ובחור מגניסב וקרוע עד מאוד שגמר אותנו מצחוק ברגעים שברמה העקרונית, די רצינו למות בהם.

• אהבתי
Reactions: Tom
חחחחח אתה צריך ללמוד לשחרר @tartar

הוא מר אולימפיה 4 פעמים ברצף, אז בתור מר אולימפיה 4 פעמים הוא כנראה:

1. יודע להתאמן
2. יודע לאכול
3. יודע להזריק
4. יודע התאושש
תהיה בטוח שכדי להצליח בבילדינג אתה ממש ממש לא תתאמן בשום דבר כמו ריפטו\סטאר\לואי\לילי\וונדלר\whatever
.

אבל הוא צודק ואתה מדבר שטויות.

לא חסר בילדרים מהשורה הראשונה שמדברים שטויות בלי סוף ועוד מעלים את זה ליוטיוב.

אין ספק שהוא מדבר שטויות, אבל הוא לא אומר דברים שבאים מהידע שלו אלא דברים שיכניסו לו כסף. הוא יודע לעשות מה שהוא צריך הכי טוב בעולם, פשוט אין לו אינטרס לדבר על הדברים האלו.

אתה מבין שזה לא משנה כלום?

זה עובד להם, מכל מיני סיבות ברורות, אבל זה עדיין עובד להם ומביא אותם למטרה שלהם, מה שלא תהיה.

בילדרים ידברו על מה שיכניס להם כסף, לא משנה מה הקשר של זה למציאות. הם חיים מספונסרים.

Back
למעלה תחתית