הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול.

biginer21

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
התחלתי הסייקל ביום רביעי שעבר: 2 בשבוע טסט 1ml כל פעם ו50 מ״ג ביום של דיבול לב כחול ו2 פרוורין,
אני מרגיש עלייה קטנה במשקלים אבל לא את הבוסט המטורף שכולם מדברים עליו.
אני נמצא כרגע על 50 מג ליום של דיבול כחול.
עכשיו יש לי שאלה כללית:
כבר שנתיים שאני לוקח תרופה שנקראת ויפאקסס. תרופה יום-יומית נגד חרדה
יכול להיות שהויפאקס מבטל את ההשפעה של הדיבול באיזהשהוא אופן?או שהוא מוריד את האפקטיביות שלו?
או שאני פשוט צריך לחכות עוד כמה זמן עד שהדיבול ממש יתחיל להשפיע? ומה בעצם אני אמור להרגיש? כמה עלייה בכוח?
תודה..

התחלתי הסייקל ביום רביעי שעבר: 2 בשבוע טסט 1ml כל פעם ו50 מ״ג ביום של דיבול לב כחול ו2 פרוורין,
אני מרגיש עלייה קטנה במשקלים אבל לא את הבוסט המטורף שכולם מדברים עליו.
אני נמצא כרגע על 50 מג ליום של דיבול כחול.
עכשיו יש לי שאלה כללית:
כבר שנתיים שאני לוקח תרופה שנקראת ויפאקסס. תרופה יום-יומית נגד חרדה
יכול להיות שהויפאקס מבטל את ההשפעה של הדיבול באיזהשהוא אופן?או שהוא מוריד את האפקטיביות שלו?
או שאני פשוט צריך לחכות עוד כמה זמן עד שהדיבול ממש יתחיל להשפיע? ומה בעצם אני אמור להרגיש? כמה עלייה בכוח?
תודה..
קודם כל כמה זמן אתה כבר בפנים ? מ50 מג דיבול ביום אתה אמור להרגיש רויד ראייג עצבני , אגרסיות שלא תוכל לשלוט עליהם . אם לא תרגיש את זה או שתרגיש ממש חלש אז זה לא לב כחול אורגינל , אני שמעתי שיש זיופים ללב כחול שמיוצר בארץ

• פותח/ת השרשור
@LiorKim התחלתי 5 ימים על 30 מג. היום אני על היום הרביעי של 50 מ״ג ביום ולא מרגיש טירוף.. @LiorKim יכול להיות שלתרופה שאני לוקח יש הפעה מסויימת?.. אני יודע שזה יכול לגרום לתנועות במצבי הרוח-תופעה שפחות מטרידה אותי.
אני פשוט מנסה להבין למה אני לא מרגיש את״רויד ראייג״ הזה..קשה לי להאמין שהבחור הביא לי כדורים מזוייפים

קיימים מחקרים המדגימים כי תרופות מסוג ה-SSRI פוגעות ברמות הטסט ובליבידו. עבור קבוצת ה-SNRI שאפקסור (ויפאקס) משתייך אליה יש פחות מידע, טא בהחלט ישנן הרבה עדויות על פגיעה ברמות הטסט ובליבידו בעת השימוש.
בקשר לדיבול, 4 ימים הם פשוט משך זמן קצר מדי. חכה עד שבוע.
בהקשר של pct, למרבית מתרופות ה-SSRI, SNRI פגיעה (הדדית) בפעילות טמוקסיפן עקב השימוש המשותף באנזים ספציפי לצורך מטבוליזם לצורה פעילה. לויפאקס דווקא אין.

זה סייקל ראשון שלך בחיים ? כי לב כחול אורגינל שיש כרגע בארץ זה חיקוי אחד לאחד כמו המקור קשה להבדיל. אבל כל מי שיש לו נסיון אם המקור יגיד לך ש-30 מלגרם יספיקו לך בשביל לעוף ממנו. אם 50 לא מזיז לך זה זיוף.
והטסט אתה תרגיש תעליה שלו אחרי שבועיים/שלוש. והבחור שלך אולי לבד לא יודע שזה זיוף כי זיוף גם יעבוד אם יש שם חומר פעיל וזה לא סוכרזית אבל זה לא עובד כמו המקור.
הויפאקס לא יכול לבטל את ההשפעה של הדיבול.

כמו שרשמתי. אם יש לך שם חומר פעיל
כן זה סייקל ראשון....במיד וזה זיוף הוא לא אפקטיבי בכלל? או שהוא עדיין נותן איזה שהוא פוש??...
כמו שרשמתי. במידה וקיים שם חומר פעיל זה יעבוד. לדעתי הבחור יודע שזה מזוייף בגלל זה נתן לך 50 מלגרם בסייקל ראשון. (בסייקל ראשון 30 יעבוד חזק מאוד ולא רק בראשון) המינון של הדיבול בכל כדור כנראה נמוך מאוד בגלל זה אמר לך לשתות 50. אם זה היה סוכרזית לא האית מרגיש כלום.

בסופו של דבר, דיבול הוא דיבול. אם המינון בכדור הוא הנקוב וללא תוספת של סטרואיד זול (מטיל-טסט למשל) לא ממש משנה אם הוא לבבות כחולים או מזויף.
הבעיה היא שברגע שזה מזויף אף אחד לא יכול להגיד לך כמה חומר פעיל קיים בכדור ומה הרכבו.
גם העובדה שרבים יגידו "הוא עושה את העבודה", לא שווה הרבה, אלא אם צברת מספיק ניסיון בשימוש בדיבול ויודע לזהות מה צריך או לא צריך להופיע וגם זה קורה בד"כ במקרים חריגים כשמה שקיבלת הוא סוכרזית צבועה או איזה סטאק של מטיל-טסט ומטיל-אנדרוסטנדיול שיעשה אותך בעיקר נוזלי ואולי קצת חזק אם המינון מאוד גבוה.

• פותח/ת השרשור
משלב איתו גם טסט...
אז מה אני עושה עכשיו?מדבר עם הבחור ומחזירר לוו את מה שנתן לי? כי זה לא הגיוני שאני כבר כמעט שבועיים אחרי ולא מרגיש בוסט שולי אפילו

משלב איתו גם טסט...
אז מה אני עושה עכשיו?מדבר עם הבחור ומחזירר לוו את מה שנתן לי? כי זה לא הגיוני שאני כבר כמעט שבועיים אחרי ולא מרגיש בוסט שולי אפילו
אם אחרי שבועיים שימוש בדיבול אינך מרגיש כלום, קיבלת זבל.
אגב, עצם העובדה שבסייקל הראשון בחרת לעשות שימוש דווקא בדיבול מזוייף (או יותר נכון בחרו בשבילך) מדגים עד כמה החשיפה ל-Designer Steroids נוראית בארץ.

• פותח/ת השרשור
כוסעמק מה אני אגיד לך,עד שאני מתחיל אני נופל על זבל,באסה..
הבעיה שאין לי מושג מאיפה להשיג עכשיו דיבול איכותי
אני מקווה שהטסט שהוא נתן לי בסדר ושלא מכר לי שמן קקטוס

מה אתה מבלבל תמוח @motivator . אתה פותח פה וויכוח ישן וסתם גורם פה לאנשים לקפוץ עליך. ה MAX PRO מעולה. מיוצר בארץ או מיצידי באפגניסטן במקלט של סאדאם. כל הביקורות טובות, וכל מי שהשתמש מרוצה. גם עם מזוייף. עכשיו אני אובייקטיבי כי אני לא השתמשתי. אבל לאורך זמן רב מאוד הביקורות על MAX PRO ועל MXP תמיד היו טובות ודי דומות אחת לשניה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית