הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיבול.

biginer21

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
התחלתי הסייקל ביום רביעי שעבר: 2 בשבוע טסט 1ml כל פעם ו50 מ״ג ביום של דיבול לב כחול ו2 פרוורין,
אני מרגיש עלייה קטנה במשקלים אבל לא את הבוסט המטורף שכולם מדברים עליו.
אני נמצא כרגע על 50 מג ליום של דיבול כחול.
עכשיו יש לי שאלה כללית:
כבר שנתיים שאני לוקח תרופה שנקראת ויפאקסס. תרופה יום-יומית נגד חרדה
יכול להיות שהויפאקס מבטל את ההשפעה של הדיבול באיזהשהוא אופן?או שהוא מוריד את האפקטיביות שלו?
או שאני פשוט צריך לחכות עוד כמה זמן עד שהדיבול ממש יתחיל להשפיע? ומה בעצם אני אמור להרגיש? כמה עלייה בכוח?
תודה..

MaxPro ו-MXP הן שתי חברות שאני מכיר טוב מאוד.
MXP עובדת כבר תקופה די ארוכה (במונחים מקומיים) עם מגוון חומרים רחב, ללא תלונות על מינון (אפילו להיפך). היצרן מקבל פידבקים מלקוחות ובצע התאמות בכדי לשפר את חוויית השימוש בכל הקשור בשמנים.
MaxPro חדשה בשוק המקומי, אבל החומרים מיוצרים בכישרון רב מאוד שהשוק המקומי כבר אהב והעריך עוד לפני הופעת MaxPro. אני באופן אישי חייב לכישרון הזה די הרבה בכל הקשור במסת שריר.

קיימים מחקרים המדגימים כי תרופות מסוג ה-SSRI פוגעות ברמות הטסט ובליבידו. עבור קבוצת ה-SNRI שאפקסור (ויפאקס) משתייך אליה יש פחות מידע, טא בהחלט ישנן הרבה עדויות על פגיעה ברמות הטסט ובליבידו בעת השימוש.
בקשר לדיבול, 4 ימים הם פשוט משך זמן קצר מדי. חכה עד שבוע.
בהקשר של pct, למרבית מתרופות ה-SSRI, SNRI פגיעה (הדדית) בפעילות טמוקסיפן עקב השימוש המשותף באנזים ספציפי לצורך מטבוליזם לצורה פעילה. לויפאקס דווקא אין.
אני בסייקל טסט כרגע, וצורך רסיטל, יכול להיות שזה יפגע בסייקל? ועוד יותר גרוע, בפעילות של הטמוקסיפן? מה אני אמור לעשות שלא יהיה תופעות לוואי כלשהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית