האם הם טבעים? (שני ישראלים )

GH שנותנים למטרות אנטי איג'ינג סתם מעניין לדעת אייך זה משפיע ברמת האנטי איג'ינג
האם זה מעכב או "עוצר" את הסימפטומים של ההזדקנות
למשל משפיע על האלסטיות של העור, שיער, מחזק עצמות וכו?

@Simon357 , תענוג לקרוא את ההסברים שלך , באמת לא נתקלתי בפורום בלוג רציני על GH או לסרוגין בהסברים מעמיקים ואו פרוטוקולים ... איזה מינונים השתמשת? ובאיזה סוג סייקל ?

כרגע מריץ GH נורדיטרופין 5 איו ליום. כבר חודש וחצי. יצא לי להריץ אותו מבחנה פה מבחנה שם אבל לא בצורה רציפה לטיפול נקודתי בפציעה ברגל ( קרעים בארבע ראשי. כלום לא עזר. שבועיים GH הזרקה מקומית ואני על הרגליים).
כרגע כתוצאה מהשימוש הרציף אני כבר מתחיל להינות מהייתרונות של ה GH . אחוז שומן יורד משמעותית (ארבע קילו ירדו בלי שינוי בתזונה, ואני מכניס ביום 5000 קלוריות) , מפרקים וגידים מרגישים טוב וסוג של חוזק, רעב ועייף כל היום.
בחודש האחרון הוספתי גם IGF-1 רפואי (אינקרלקס) ו משלב גם IGF-1 LR3. יחד עם ה GH זה חזק ביותר, כמו לקחת 10 איו ביום GH לפחות.
ה IGF ממש מזכיר לי שימוש באינסולין, ולכן גם הורדתי את האינסולין בכלל או לכמויות קטנות.

פרוטוקול עכשוי (אני בגשר בין סייקלים לחודש, לא מזריק כלום) :

בוקר :
IGF-1 LR3 50 mcg
GH - 2 IU

לפני אימון :
Novo Rapid Ins - 8 iu
IGF 1 - 100 mcg
לפעמים גם 2 איו GH .... לפאמפ אדיר

אחרי אימון :
מיד -
IGF-1 LR3 תוך שריר 50 mcg
Novo Rapid Ins - 8 iu
*ניתן לוותר על האינס, מאחר וה IGF הוא נגזר אינסולין בעצמו

לפני שינה :
GH - 3IU

אני חושב שמדובר בשילוב מאוד חזק של חומרים..... עוד שבוע יוצא להפסקה מ IGF לחודש מינימום שלוש שבועות. ואז מתחיל בלאסט. שם אשלב חזרה את ה IGF לחודש ואוסיף גם MGF.
GH שנותנים למטרות אנטי איג'ינג סתם מעניין לדעת אייך זה משפיע ברמת האנטי איג'ינג
האם זה מעכב או "עוצר" את הסימפטומים של ההזדקנות
למשל משפיע על האלסטיות של העור, שיער, מחזק עצמות וכו?

המחקרים מראים אף יותר . זה מחזיר בזמן .... אתה נהיה צעיר יותר. לא רק עוצר את התהליך. כמובן שזה תלוי מינון וזמן שימוש.

זה נשמע משהו שהוא MUST אם זה כל כך משפיע טוב על אנטי איג'ינג
מבין שזה רק לוקסוס של עשירים
אם זה נגד החוקים מצטער סתם מעניין לדעת
כמה עולה זריקה פלוס מינוס
ואיזה מינון של זריקות מקבלים בשביל אנטי איג'ינג

עוד דבר אייך ה GH נגד פציעות, קראתי התיחסות קטנה שלך לעיניין
דוגמה אישית שלי, אני כבר בן 32 לא ילד ומאוד מתוסכל מהפציעה החוזרת הזאת:
יש לי פציעה שבאה והולכת כבר שנים בחיבור של החזה לכתף (מופיע בעיקר בתרגילי חזה)
כל פעם שאני מעלה משקלים זה חוזר (אני יודע להתאמן, מאוד מנוסה, גם חזק וכל פעם חוזר בהדרגה לא משתולל)
האם היית ממליץ לנסות לטפל בעזרת GH בפציעה כזאת
מה מינון הטיפול של הפציעות?

נערך לאחרונה:
האם יש לך @Simon357 ניסיון עם שילוב GH בכמות נמוכה של כ 2-3 יחידות ליום לאורך כל תקופת הסייקל ? איזה יתרון זה ייתן לי ?
האם מתאמנים משתמשים ב GH למטרות חיטוב או גם למסה ?
אני רואה שאתה מזריק GH על מנת לטפל בפציעות ... אני מצטרף לשואל הקודם כי אני סובל מפציעה דומה לזו שתיאר ...
תודה רבה

זה נשמע משהו שהוא MUST אם זה כל כך משפיע טוב על אנטי איג'ינג
מבין שזה רק לוקסוס של עשירים
אם זה נגד החוקים מצטער סתם מעניין לדעת
כמה עולה זריקה פלוס מינוס
ואיזה מינון של זריקות מקבלים בשביל אנטי איג'ינג

עוד דבר אייך ה GH נגד פציעות, קראתי התיחסות קטנה שלך לעיניין
דוגמה אישית שלי, אני כבר בן 32 לא ילד ומאוד מתוסכל מהפציעה החוזרת הזאת:
יש לי פציעה שבאה והולכת כבר שנים בחיבור של החזה לכתף (מופיע בעיקר בתרגילי חזה)
כל פעם שאני מעלה משקלים זה חוזר (אני יודע להתאמן, מאוד מנוסה, גם חזק וכל פעם חוזר בהדרגה לא משתולל)
האם היית ממליץ לנסות לטפל בעזרת GH בפציעה כזאת
מה מינון הטיפול של הפציעות?
@Yalidan

עדיף שלא אכנס למחירים. תרגיש חופשי לעשות חיפוש ברשת , תמצא ים של מחירים .... בארץ חברת "טלפארמה" מוכרת במחירים הכי טובים .... Norditropin ו Genotropin . אבל מדובר בעסק יקר.

מינונים מקובלים:

0-2 : אנטי אייג'ינג, שריפת שומן
3-5 : אנטי אייגינג, שריפת שומן , עזרה בהחלמה מאימונים
5-8: בעיקר לבודי בילדינג.
8-30 : בודיבילדינג. כל אחד לוחץ כמויות ומינון בהתאם ליכולת הכספית שלו וכמה הוא מוכן להסתכן מבחינת התופעות לוואי. הרי מדובר פה במינונים ממש לא הגיוניים. אבל - החבר'ה שאתה רואה באולימפיה או ברמה לא רחוקה מריצים 20-30 איו ביום.

לגבי פציעות: העניין שרוי במחלוקת, אבל כל מי שהשתמש ב GH לטיפול בפציעה נשבע שזה מה שעזר לו.
מבחינה ביולוגית, אין ממש טעם להזריק נקודתית לאזור מסויים, מאחר וה GH נע בדם.... אבל ידוע בצורה מוכחת שאיפה שמזריקים שם שומן נשרף בצורה מוגברת.
כמו כן הזרקה תוך שרירית תיצור תגובה מהירה יותר של החומר , מאחר והוא לא נספג לדם דרך שכבת השומן. ניתן גם להזריק ישירות לווריד - אין בעיה, רק תגובה סופר מהירה.
ברמה העקרונית - GH משפר משמעותית את יכולת ההתאוששות של הגוף. פציעה \ אימון נכנס לקטגוריה.
מניסיוני - הזרקה למקום הפצוע תעזור להחלמה משמעותית ואף תחזק את האיזור.
יש ביוטיוב סיפור אישי של ריק פיאנה על ניתוח שהוא עבר ברגל. נתנו לו החלמה של חצי שנה. הוא הזריק GH והיה על הרגליים תוך חודשים דופק סקוואטים.

(לגבי פציעות כתפיים, העניין הרבה יותר מורכב... יכול להיות שאתה סובל מתסמונת צביטה, וזה דורש ניתוח. צריך חוות דעת אורטופדית)

@Yalidan

כיום אני לא משתמש ב GH לטיפול בפציעות... אלא לתמיכה בבודיבילדינג ובבריאות הכללית שלי. 5 איו זה המינון המומלץ כשמדובר בחומר רפואי. כמובן שאפשר להעלות אבל כרגע זה משרת את המטרה, במיוחד שאני משלב IGF .
הייתרונות שאני חווה:

- הגוף מרגיש יותר חזק. באופן שאני נושא את עצמי ואיך שמערכת השלד מרגישה לי
- מבנה הגוף משתנה . גודל.
- מחלים מהר יותר בין אימונים.
- רעב ועייף כל היום
- שומן נשרף.

מינון נמוך 2-3 שווה לאפקט נמוך לכל מה שציינתי.

מרתק נשמע יופי של חומר
אבל יש לי בעיה אחת

יצא לי לדבר עם רופא בעל שם עולמי וחוקר ידוע של מחלת הסרטן
וסיפרתי לו מה ששמעתי וקראתי על GH וזה באמת מרתק
הוא טען שהחומר מסוכן ועלול ליצור סרטנים, כן הסכים שהוא מאוד יעיל לאנטי איגינג ושיפור הגוף
אבל הפעולה שלו היא בעצם "סרטנית" מלחתחילה
אמר שאם זה לא היה מסוכן כלונו היום היינו יפים צעירים וחסונים

מאוד אשמח להתיחסות ובטח רפרנס שמאוששים את טענותיו

מרתק נשמע יופי של חומר
אבל יש לי בעיה אחת

יצא לי לדבר עם רופא בעל שם עולמי וחוקר ידוע של מחלת הסרטן
וסיפרתי לו מה ששמעתי וקראתי על GH וזה באמת מרתק
הוא טען שהחומר מסוכן ועלול ליצור סרטנים, כן הסכים שהוא מאוד יעיל לאנטי איגינג ושיפור הגוף
אבל הפעולה שלו היא בעצם "סרטנית" מלחתחילה
אמר שאם זה לא היה מסוכן כלונו היום היינו יפים צעירים וחסונים

מאוד אשמח להתיחסות ובטח רפרנס שמאוששים את טענותיו

יהיה קשה מאוד להתווכח עם אנשי הרפואה.
ציינתי כבר מקודם את דוקטור אבני , חוקר סרטן וההתייחסות שלו לחלב ול IGF 1 . לי נשמע שלנשום גורם סרטן....
לכל אחד בגוף נמצאים תאים סרטניים. אם הם מתפתחים ולאן זה מוביל תלוי בבנאדם, בגנטיקה שלו וכו.
כמו כן, כמו שציינתי, הבעיה היא שהחומר עוזר להכפיל תאים. אז גם התאים הבעייתים מוכפלים ומתפתחים. אבל היחס נשאר אותו יחס.

בעולם משתמשים ב GH בצורה מאוד נכבדת ונפוצה. עוד לא ראיתי בפורומים ושיחות על העניין את הנושא הסרטני כגורם מרתיע.
אבל - ממליץ לך לקרוא וללמוד את העניין. משני הצדדים . הצד הרפואי והצד שמשתמש.
* רק ליידיעתך, שימוש ב GH ו IGF נעשה בצורה מאסיבית אצל חולי איידס.

לגבי סרטן- רוב מוחלט של חולי סרטן לא שמעו אפילו על GH .
ולמען הגינות - לא שמעתי על הרבה בילדרים שמתו מסרטן ( פה אולי אני טועה)

שאתה על חומרים הכל חייב להיות מושלם. יותר מהרגיל והתזונה הרבה יותר קשה וכמובן גודל האחריות והחיוב בבנק....

Back
למעלה תחתית