הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הם טבעים? (שני ישראלים )

ואם כבר הזכרנו אנאבר
כל מי שעושה סייקל (ראה רבים בפורום) רק של אנאבר(למטרות פיטנס) לאחר הסייקל הכל נעלם כלומר חוזר לקדמותו שלפניי הסייקל
לא מצליחים לשמור על המסה הנקייה שהעלו ? והשומן הבטני חוזר (הבנתי שאנאבר מצויין נגד שומן בטני מסיבות לא ברורות)
Simon357 אשמח לשמוע גם את דעתך
וכל אחד אחר שבמין בדבר

אני מניח שביקשת את דעתי בעיניין האנאבר .... אם לא תקן אותי.
אנאבר, קלן, ווינסטרול, אפדרין, T3, ועוד ממתקים - כולם אחלה ובאמת מכניסים אותם לסייקלים של חיטוב בשל התכונות שלהם לשרוף שומן (לא ממש , אין דבר כזה. אולי עוזרים לגוף להשתמש בשומן כמקור אנרגיה בעדיפות גבוהה יותר) ובסופו של דבר מי שמשקיע בתזונה אימונים למטרת חיטוב - יגיע לתוצאות יפות.
כשמפסיקים להשתמש צריך להבין שחייב להמשיך ולתחזק דיאטה ואימונים ברמה גבוהה . בצורה כזאת אפשר לשמר לפחות 80 אחוז. אני יודע שהמקצוענים פיטנס \ פיזיק \ בילדינג אשר מצתלמים כל השנה חיים ככה....
הסיבה שהזכרתי את השימוש ב GH ו IGF היא מהסיבה הפשוטה - כולם משתמשים אבל קוראים לעצמן נקיים. לפי דעתי זה הדבר הכי חזק והכי אפקטיבי שיש בתחום, אם או בלי שילוב של סטרואידים. וזה מנסיון.

רוב ההישגים מסייקל נעלמים זמן מה לאחר סייקל. הדרך הכי טוב לשמור זה לעשות סיקלים באופן תדיר.
או לחלופין להביא את שיא הסיקל לנקודת זמן מסויימת -תחרות או עונת חופים☺
כל הנאמר לעיל דעתי בלבד☺
על מנת לשמר חלק ניכר מעליית מסת השריר בסייקלים "יבשים" כגון אנבר , פרימו , טורינבול בהיבט של "גוף פיטנס" כלומר לא מדובר על מסת שריר מטורפת אלא על עליה של 2-4 קילו שריר נטו צריך לעבוד קשה , אני לא מסכים עם הטענה שרוב ההישגים הולכים לאיבוד , אם הסייקל בנוי מקצועי , החומרים איכותיים וההתאוששות טובה , ניתן לשמר את רוב ההישג עם עבודה קשה בתזונה ואימונים !!!

גבר, מה זה עליה של 2-4 קילו?
לדעתי גוף פיטנס זה - 85-90 ק"ג , גובה 180 על 10% שומן.
זה משהו שקשה להשיג ועוד יותר קשה לשמור באופן מתמיד, אלא אם אתה על סייקל בלי הפסקה.

בודיבילדרים מקצועיים, וגם לא מעט סייקליסיטים, נוהגים להשתמש ב GH ו IGF כשהם בתקופת ה PCT.
החומרים האלו לא משפעים על ההורמונים בגוף אבל בהחלט עושים נפלאות בתחום האנבולי והבריאות הכללית של המתאמן.
בצורה כזאת ניתן לשמור על הישגי הסייקל , ואף להמשיך עוד ולהתקדם . בנוסף GH שורף שומן בטירוף (גם IGF) אז אני מניח שזה גם עוזר להשאר חטוב.

GH יכול להרוס לך את הגוף
עזוב את זה שהוא מגדיל לך את האגן שזה הורס מאוד מאוד את האסתטיקה של הגוף
הוא גם גורם לגדילה של עוד איברים כמו הלב, אפשר להגיד שזה לא הכי מומלץ, אם בכלל... בעניין הפייטנס כמובן, בנושא הבודיבילדינג זה קצת שונה אבל עדין לא מומלץ

גבר, מה זה עליה של 2-4 קילו?
לדעתי גוף פיטנס זה - 85-90 ק"ג , גובה 180 על 10% שומן.
זה משהו שקשה להשיג ועוד יותר קשה לשמור באופן מתמיד, אלא אם אתה על סייקל בלי הפסקה.
פיטנס לא מתחילים ממשקל 65 קילו על 180 את השימוש בחומרים , לרוב הם מגיעים למצוי עליה טבעית ל כ 80% מהמסה שלהם ואת החלק שנותן את ההבדל אני מעריך כ 8 קילו שריר נקי - נותנים החומרים .
אני לא מאמין שדוגמן פיטנס יעשה סייקל אכזרי של עליה מטורפת זה ישבור לו את עדת המאמינים ....
סייקלים קצרים איכותיים של 3 קילו שריר נקי כל פעם ...
דעתי האישית בלבד!

לא אתווכח איתך , כל אחד וגוף שלו:)
יכול להיות אתה צודק.

• פותח/ת השרשור
Simon357
Yalidan

תודה רבה ממה שפכתם אור על הנושא 😃 מרתק היה לקרוא

ניר המחדיר
אלוהים ישמור איזה שם בחרת, בכל אופן עם GH מגדיל איברים זה אומר שזה חומר שעלול ליצור גידולים יחסית מהר לא?
ומה זה IGF ואייך הוא מתקשר לנושא?

אשמח לקרוא כל דבר שיש למישהו להוסיף בנושא
Yalidan
על זה דיברתי פה כל הזמן לדעתי אנשי הפיטנס "הטבעיים" זה מה שהם עושים איזה שהוא סייקל אנאבולי מאוד חלש מעריך שאנאבר
מעלה אותם 3 ק"ג שריר פר סייקל ככה בשנה הם מעלים 7-9 ק"ג שריר נקי (ואז אנחנו מבינים שהם כבר לא באמת טבעיים) חח

Simon357
Yalidan

תודה רבה ממה שפכתם אור על הנושא 😃 מרתק היה לקרוא

ניר המחדיר
אלוהים ישמור איזה שם בחרת, בכל אופן עם GH מגדיל איברים זה אומר שזה חומר שעלול ליצור גידולים יחסית מהר לא?
ומה זה IGF ואייך הוא מתקשר לנושא?

אשמח לקרוא כל דבר שיש למישהו להוסיף בנושא
Yalidan
על זה דיברתי פה כל הזמן לדעתי אנשי הפיטנס "הטבעיים" זה מה שהם עושים איזה שהוא סייקל אנאבולי מאוד חלש מעריך שאנאבר
מעלה אותם 3 ק"ג שריר פר סייקל ככה בשנה הם מעלים 7-9 ק"ג שריר נקי (ואז אנחנו מבינים שהם כבר לא באמת טבעיים) חח

אם זה ממש מעניין אותך
תקרא את הספר Anabolic 2009, יש EBOOK שלו באינטרנט, בטוח תמצא איזה PDF חוץ מזה שהוא מדבר על כל סטרואיד בנפרד, ועל כל תרופה בנפרד
הוא מדבר על התהליך לבניית שריר, כיצד הוא נבנה, הוא מציג את ההורמונים החשובים (GH, IGF, טסט', אסטרוגן, DHT) ומסביר הכל ואיך הם עובדים ומשפיעים על הגוף)
הוא מציג את התופעות לוואי של סטרואידים, איך להתמודד איתם, איך לעשות סייקלים, כיצד כל דבר משפיע, ציר הHPTA

אני מתחיל לחשוב שיש פה יותר מזריקים מאשר לא.

@gym guy
@ניר המחדיר

GH מגדיל אברים בגוף ובכל הגוף. בשלב מסויים העצמות והמפרקים יגדלו.
אבל - בכדי שזה יקרה מדובר במינונים שמשתמשים המקצוענים ובכמויות שאפשר רק לחלום עליהם (25-30 IU ליום) ולאורך זמן ממושך של כמה שנים טובות. עכשיו אני לא יודע כמה אנשים פה בארץ יש להם גישה לחומר האמיתי והרפואי שאכן עובד ( לדוגמא NORDITROPIN או SAIZEN) ואת הכסף ( 30 IU יעלה בממוצע 800-1200 שקל ) בכדי להתקרב ולדאוג בכלל לבעיה הזאת.
רוב המשתמשים יצמדו למינון של 5-8 IU (חומר רפואי , לא סיני. סיני תכפיל ב 3 או 4 ) ויקבלו תוצאות מטורפות ובלי תופעות לוואי.

לעיניין ה IGF 1 . מדובר בנגזרת של אינסולין שהיא מאוד אנאבולית. למען האמת מה שעושה ה GH זה כורם ללבלב לשחרר IGF 1 בגוף באופן טבעי.
רוב המשתמשים ב IGF מזריקים 50-120 mcg ליום בפרוטוקולים שונים ( לפני ואחרי אימון \ בבוקר ואחרי אימון וכו) ויזריקו ישירות לשריר שעליו התאמנו.
השימוש ב IGF מאוד יעיל ואפקטיבי , לא פחות מ GH (כמובן שניתן לשלב) .
קיימים פפטידים נוספים ומעניינים ביותר כמו MECHANO GROWTH FACTOR או בכינויי MGF אשר עוזרים בהגדלה מקומית של שריר בצורה יותר נקודתית וספציפית.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההסבר, מרתק

IGF איזה תופעות לוואי יש לו מה החסרונות העיקריים, מה הסכנה בהתפתחות של סרטנים?
MGF תוכל להרחיב בנושא (אף פעם לא שמעתי על חומר הפועל מקומי על שריר)
כן שמעתי על אנשים שעשו סינטול אבל זה משהו אחר

תודה על ההסבר, מרתק

IGF איזה תופעות לוואי יש לו מה החסרונות העיקריים, מה הסכנה בהתפתחות של סרטנים?
MGF תוכל להרחיב בנושא (אף פעם לא שמעתי על חומר הפועל מקומי על שריר)
כן שמעתי על אנשים שעשו סינטול אבל זה משהו אחר

MGF - פפטיד אשר מהווה בעצם נגזרת של הגן IGF אשר מעלה את ספירת התאים בשריר, ומאפשר לתאים להתחבר ולהתבגר.
פפטיד זה נוצר בצורה מקומית בתוך תאי השריר להבדיל מה IGF אשר מטייל בגוף אחרי שהוא מופרש מהלבלב (או מוזרק בצורה חיצונית) ונצמד לקולטני התא.
מבחינה ביולוגית ה MGF מיוצר בתוך השריר כתוצאה מהרס של תאי שריר - קרי אימון עצים.
מה שהוא עושה בגדול זה מעורר גדילת שריר, מגדיל את יכולת אגירת החנקן בתוך התא, מייצר תאי שריר חדשים ומעלה את יכולת הסינטזה של החלבון המקומית.
הפפטיד הזה ספציפית בא לידי שימוש בעיקר כאשר רוצים להגדיל שריר בצורה מקומית על ידי הזרקה ישירה לתוך השריר.
קיימים מספר פרוטוקולים לשימוש, אך השכיח ביותר הוא שימוש מיד אחר האימון. ניתן להשתמש ב IGF לפני האימון או בבוקר. מה שחשוב לזכור ולהבין זה ש IGF ו MGF שתיהם מתחרים על הצמדות לאותו קולטן בשריר ולכן סדר ההחדרה חשוב מאוד, זאת בכדי למנוע "קצר" בינהם או תמורה מוחלשת מהשימוש.

לגבי ה IGF -1 : בגדול רוב תופעות הלוואי זהות לשל GH . ה IGF עוזר בהתפתחות התאים ומאיץ אותם, וגם מייצר תאים חדשים. מה שאומר שגם תאים סרטניים, שיש לכל אחד בגוף יקבלו את אותו טיפול....

• פותח/ת השרשור
igf ו gh נשמעים חומרים מאוד מסרטנים (סביר להניח בשימוש מרובה)

בכל אופן MGF נשמע חומר מאוד מעניין, אגב אם הוא פפטיד כלומר הוא סוג של חלבון זה כבר לא מדובר בסטראויד שהם הורמונים שומניים
האם כיום אנשים משתמשים בו?, מה הם התופעות לוואי ועד כמה הוא נחשב למסרטן? אם בכלל כי לפי ההסבר הוא בעצם משפר את יכולת
ההיפרטרופית השרירית?, כלומר לא נוצרת חלוקה והתפתחות של תאים חדשים

igf ו gh נשמעים חומרים מאוד מסרטנים (סביר להניח בשימוש מרובה)

בכל אופן MGF נשמע חומר מאוד מעניין, אגב אם הוא פפטיד כלומר הוא סוג של חלבון זה כבר לא מדובר בסטראויד שהם הורמונים שומניים
האם כיום אנשים משתמשים בו?, מה הם התופעות לוואי ועד כמה הוא נחשב למסרטן? אם בכלל כי לפי ההסבר הוא בעצם משפר את יכולת
ההיפרטרופית השרירית?, כלומר לא נוצרת חלוקה והתפתחות של תאים חדשים

בוא נגיד שהוא די דומה לשאר כי גם הוא עוזר בהוספה של תאים חדשים. רק שההוספה היא מקומית ולא בכל הגוף, כך שבעצם אתה מכליל איזור עבודה מאוד ספציפי , לכן הייתי אומר שמבחינת הכפלת התאים הסרטניים זה שי בטוח.

לגבי ה GH : נחשב לדבר הנחשק ביותר בתחום. משתמשים בו מכל שכבות הגיל מאנשים שרוצים להרגיש יותר טוב עד לספורטאים מקצועיים. זה חומר פשוט בריא. לא מאמין שעד כה הצליחו לקשור שימוש ב GH לסרטן.
אותו דבר לגבי ה IGF . חפש בגוגל או ביוטיוב אפילו מחקר של "ד''ר אבני" על החלב. הוא דוקטור לסרטן ומדבר על כמות ההורמונים אשר נמצאים בחלב, שבינהם ה IGF ואיך הוא תורם לגידול הסרטן. אז מה ? נפסיק לשתות חלב? זה בערך ההתייחסות האישית שלי ל IGF.

• פותח/ת השרשור
מישהו רשם פה מקודם ש GH דופק תגוף, ומגדיל איברים ברמה מסוכנת כמו לבלב לב טחול וכו
אם הוא כזה בריא ? אני מניח שלא צריך PCT אחריו?

לגביי ה MGF איזה תופעות לוואי שכיחות בו, ניתן להזריקו לכל שריר בטן למשל?

מישהו רשם פה מקודם ש GH דופק תגוף, ומגדיל איברים ברמה מסוכנת כמו לבלב לב טחול וכו
אם הוא כזה בריא ? אני מניח שלא צריך PCT אחריו?

לגביי ה MGF איזה תופעות לוואי שכיחות בו, ניתן להזריקו לכל שריר בטן למשל?

GH - לא קשור כלל למערכת ההורמונלית או שעובד כמו סטראוד. ה GH מופרש באופן טבעי מבלוטת יותר המוח. ברגע שאתה מכניס באופן חיצוני ייתכן ותגרום לאיזה שיבוש באופן הייצור של ה GH בצורה טבעית, אבל נושא זה שרוי במחלוקת. לכן יש כאלה שאומרים, לצורך העניין לא להזריק GH לפני השינה אלה לתת לגוף להפריש לבד . זאת הנקודת זמן היחידה שבה הגוף מפריש לבד (בשעתיים הראשונות של שנת RAM), ולכן מזריקים בבוקר או במהלך היום. אפשר גם בשעות הבוקר המוקדמות אם קמת להשתין נגיד ב 3-4 בבוקר אז זה כבר אחרי ההפרשה של הגוף ואפשר לנצל זאת בכדי להכניס חיצונית.
קח בחשבון שככל שמתבגרים אז הייצור הטבעי פוחת ולכן למבוגרים כבר לא משנה מתי מכניסים. אני באופן אישי נותן בבוקר ולפני השינה. ולעיתים לפני אימון (פאמפ אדיר).
לסיכום - לא מבצעים שום פעולת התאוששות, כי לא קיימת כזאת 😃

לגבי ה MGF - חומר די חדש ועדיין לא מדווח על תופעות לוואי משמעותיות. לגבי הזרקה לבטן - בדיוק כמו כל שריר אחר.

• פותח/ת השרשור
הבנתי סך הכל נשמע חומר ללא צדדים "רעים"
בעקבות ה MGF אני מבין שהולכים לראות דברים מוזרים בזמן הקרוב
שאלה קצת טפשית אבל האם GH הוא גם אנטי איג'ינג? במובן מסויים

אח שלי כל מה שאתה רואה היום זה תוצר של שילוב של הכל. זה שזה קצת חדש לך זה לא אומר שזה לא בשימוש יותר מעשור. אולי ה MGF קצת פחות נפוץ אבל ב GH ו IGF בודיבילדרים עושים ABUSE כבר שנים. ובהחלט זה מסביר את הגדלים שלהם בימנו אלו.
שאלה קצת טפשית אבל האם GH הוא גם אנטי איג'ינג? במובן מסויים

ה GH ניתן באופן רשמי בארה''ב למבוגרים במכוני אנטי אייג'ינג כתרופת מרשם. אז בהחלט כן.

@Simon357 , תענוג לקרוא את ההסברים שלך , באמת לא נתקלתי בפורום בלוג רציני על GH או לסרוגין בהסברים מעמיקים ואו פרוטוקולים ... איזה מינונים השתמשת? ובאיזה סוג סייקל ?

Back
למעלה תחתית