הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הם טבעים? (שני ישראלים )

gym guy

משתמש מתחיל
59
6
נק' מוניטין:
6
59
6
יש רק תמונה אחת.
בכל מקרה, גם אם הבחור משתמש בחומרים, האם אי אפשר לקחת ממנו דוגמה אישית?
אנשים שמשתמשים בחומרים (לרוב) משקיעים הרבה יותר. עזוב רגע את הסיכון הבריאותי והעליות הכספיות הגדולות שהחומרים גוררים, המשטר התזונתי והאימונים צריכים להיות הרבה יותר מדוקדקים. זה שאתה מזריק לא אומר שאתה יכול לזרוק.

• פותח/ת השרשור
תקנתי יש יותר מאחת

לגביי אם הבחור משתמש?, בטח שיש אנשים שלא ירצו לקחת ממנו דוגמה אישית
בכלל לאחרונה יש את הוויכוח, מה ניתן להשיג טבעי ומה בחומרים ויש עננה כבדה לגביי האמת

אנשים כמוני ואחרים מאמין שמעונינים לדעת איפה נמצא הסף ללא חומרים כלומר מה ניתן להשיג רק מתזונה ואימונים (שלא נשלה את עצמנו )

לא רוצה לזרוק השערות באוויר, כי שניהם לא נראים מוזרקים בבירור, אבל גם אם כן וגם אם לא, יש אנשים בארץ שנראים טוב יותר.
ובכל מקרה, תפסיק לנסות לשאוב מוטיבציה מאחרים. אל תשאף להיות טוב יותר טוב כמו מישהו אחר, תשאף להיות טוב יותר ממה שהיית אתמול.

• פותח/ת השרשור
חח אולי דיי אם הססמאות אנשים רוצים תאמת !!!

לא ססמאות וקלישאות של כל הפיטנס מודלס (שכנראה משקרים ומשלים אוכלוסיה שלמה)
שלא תבין לא נכון מדהים לאן הם הגיעו, אבל יש אוכלוסיה של אנשים שלא רוצים את הדרך זהם עוברים (חומרים)
לפעמים הדרך לא שווה את התוצאה !!!
אבל כן אנשים רוצים לדעת מה התוצאה יכולה להיות בסוף הדרך (ללא חומרים)

יש רק תמונה אחת.
בכל מקרה, גם אם הבחור משתמש בחומרים, האם אי אפשר לקחת ממנו דוגמה אישית?
אנשים שמשתמשים בחומרים (לרוב) משקיעים הרבה יותר. עזוב רגע את הסיכון הבריאותי והעליות הכספיות הגדולות שהחומרים גוררים, המשטר התזונתי והאימונים צריכים להיות הרבה יותר מדוקדקים. זה שאתה מזריק לא אומר שאתה יכול לזרוק.
ההנחה שמי שמוזרק צריך להשקיע יותר היא לא נכונה.
כשאתה אומר להשקיע יותר זה אומר שהוא צריך להשקיע יותר מאמץ כדי להגיע לתוצאה שווה וזה לא נכון בכלל.

ההנחה שמי שמוזרק צריך להשקיע יותר היא לא נכונה.
כשאתה אומר להשקיע יותר זה אומר שהוא צריך להשקיע יותר מאמץ כדי להגיע לתוצאה שווה וזה לא נכון בכלל.
לא אמרתי שלהגיע לאותה תוצאה עם חומרים זו יותר השקעה, אמרתי שהשימוש בחומרים זו השקעה בפני עצמה ושלרוב, אנשים שמזריקים גם משקיעים יותר.
תוצאה עם חומרים מן הסתם תהיה טובה יותר.
חח אולי דיי אם הססמאות אנשים רוצים תאמת !!!

לא ססמאות וקלישאות של כל הפיטנס מודלס (שכנראה משקרים ומשלים אוכלוסיה שלמה)
שלא תבין לא נכון מדהים לאן הם הגיעו, אבל יש אוכלוסיה של אנשים שלא רוצים את הדרך זהם עוברים (חומרים)
לפעמים הדרך לא שווה את התוצאה !!!
אבל כן אנשים רוצים לדעת מה התוצאה יכולה להיות בסוף הדרך (ללא חומרים)
לפי אנשים אחרים אתה לא יכול להסיק לאן תוכל להגיע ללא חומרים. יש הבדל עצום בין אנשים לפי גנטיקה.
אתה רוצה לראות לאן אתה יכול להגיע? תפסיק להתעסק בבולשיט, תרים כבד, תאכל טוב ותישן טוב.
סביר להניח שעד שתגיע לפוטנציאל הגנטי שלך, בכלל תפסיק להתאמן, אז כל האשכול הזה הוא בזבוז זמן גדול.

• פותח/ת השרשור
אם כבר משהו בזבוז זמן, זה הסממאות שאתה מפזר פה
כולה השאלה
האם החבר'ה האלא ודומים להם זה תוצאה של עבודה קשה ותזונה
או לא ניקח מהם את זה עבודה קשה תזונה וחומרים

למשל האם ניתן להיות כל כך יבש ועם מסת שריר כזאת בצורה טבעית ?!

ועזוב מה הייתי יהיה וכו
מדברים באופן כללי
ומי שרוצה לתרום לדיון מוזמן ומי שרוצה לזרוק ססמאות
כמו לא משנה מה אחרים השאלה אייך אתה תיהיה
מחר תהיה חזק מהיום וכו

דפדפו אלאה

מי שרוצה לדעת באמת מה אפשר להשיג , הולך לחדר כושר ומתאמן ואוכל כמו חזיר ואז הוא יודע .
לשאל שאלות בפורום זה לא דרך לגלות שום דבר.

האם הם גאווה ישראלית, כלומר ניתן להגיע לזה עם תזונה ואימונים ולקחת דוגמה אישית ?
או כנראה משתמשים בחומרים ואז לא ניתן לקחת דוגמה אם כן אתה מעוניין בחומרים איזה יום אבל יופי להם 😃
עד שלא ראית בן אדם מזריק \ הוא אמר לך שהוא מזריק אתה לא יכול לדעת.

מה שכן, אתה רואה שהם עושים TRX וכל מני חארטות למיניהם ויש להם מסת שריר לא קטנה..אתה יכול להסיק מסקנות לבד לפי איך אתה מתאמן ולאן אתה הגעת.

יכול ליהיות שיש להם גנטיקה מעולה ויש דברים כאלה, אבל יכול ליהיות שהגנטיקה שלהם מגיעה בבקבוקון קטן.

בכל מקרה כמו שכבר אמרו לך זה ממש לא משנה, נגיד והם טבעיים אז? תשקיע יותר באימונים ובתזונה? אם כן אז לצורך העיניין הם טבעיים ויאללה בהצלחה

עד שלא ראית בן אדם מזריק \ הוא אמר לך שהוא מזריק אתה לא יכול לדעת.

מה שכן, אתה רואה שהם עושים TRX וכל מני חארטות למיניהם ויש להם מסת שריר לא קטנה..אתה יכול להסיק מסקנות לבד לפי איך אתה מתאמן ולאן אתה הגעת.

יכול ליהיות שיש להם גנטיקה מעולה ויש דברים כאלה, אבל יכול ליהיות שהגנטיקה שלהם מגיעה בבקבוקון קטן.

בכל מקרה כמו שכבר אמרו לך זה ממש לא משנה, נגיד והם טבעיים אז? תשקיע יותר באימונים ובתזונה? אם כן אז לצורך העיניין הם טבעיים ויאללה בהצלחה

אני לא בא להכליל אבל אני יכול להגיד לך שאני מכיר כמה מזריקים והם משקיעים, לפחות באימונים, הרבה פחות מהרבה אנשים אחרים.
זה שאתה יכול להתאמן הרבה יותר חזק-עצים-נפח-whatever ולהתאושש מהר יותר זה נכון, אני רק לא חושב שכולם מיישמים את זה.

בוא נגיד בפשטות, שלהגיע לנקודה מסוימת מבחינת מא0ה\כח\חיטוב הרבה הרבה יותר קל כשאתה מזריק, ויש אנשים שפשוט נעצרים בנקודה מסוימת ושומרים עליה. ה"לשמור" הזה הוא לא להשתפר, וזה קצת פחות קשה.

אני אגב מכיר את אחד האנשים שפותח הפוסט עושה עליהם סטוקינג, חוץ מבנץ' (120 לחזרות) לא ראיתי אותו עושה תרגיל מורכב אחד, כל שאר האימון זה כאבלים במקרה הטוב.

לדעתי, אין סיכוי שהם טבעיים.

לא אמרתי שלהגיע לאותה תוצאה עם חומרים זו יותר השקעה, אמרתי שהשימוש בחומרים זו השקעה בפני עצמה ושלרוב, אנשים שמזריקים גם משקיעים יותר.

זה לא נכון. רוב המוזרקים הם חסרי מושג לגבי מה הם עושים בכלל ולא יודעים להתאמן. הם פשוט רוצים להראות יותר טוב, ואין טעם להתאמץ כי ״הם הגיעו לסף הגנטי שלהם אחי״.

אני אגב מדי פעם שם לב כמה קהילת הסטרואידים בארץ התעצמה וכמה אנשים מזריקים, זה מדהים איזה עליה מטאורית יש ב2-3 שנים האחרונות. זה בכל מקום וכולם משתמשים.

אני חושב שהפערים הגנטיים הם לא כאלה גדולים, הם גם לא יכולים להיות כאלה גדולים, בטח ובטח לא כשאנחנו מדברים על אנשים בשנות ה20 לחייהם שלא באמת מגיעים למיצוי כל כך מהר.
הפערים היותר גדולים שמקבלים תוקף הם דווקא הפערים ברמות הטסט ואי אילו חומרים בדם שנמצאים אצל אנשים מסוימים ולא נמצאים אצל אחרים.

יש לי חבר שמתאמן מגיל 15 (בן 28), הוא גדול מאוד וחזק וחבר אחר שמתאמן מגיל 23 וחצי (בן 27), דבר אחד אני רואה - ככל ששניהם מתאמנים יותר, הפערים בינהם קטנים בכל פרמטר, והבחור הוותיק יותר משיג פחות ופחות עם כל שנת אימונים נוספת. (תמורה שולית פוחתת).

לכן כשאני מסתכל על אנשים בשנות ה20 שנראים way way wayyyyyyyyyyyy better than כל האנשים שרוצים להראות כמוהם, אני מבין שהם עברו כמה מחטים בדרך.

לא יודע אם זו עלייה מטאורית או יותר מודעות שלך. גם לפני 10 שנים ידעתי בדיוק מי משתמש ומי לא, במכון שהתאמנתי בו, והיה די קשה למצוא כאלה שלא.

לא יודע אם זו עלייה מטאורית או יותר מודעות שלך. גם לפני 10 שנים ידעתי בדיוק מי משתמש ומי לא, במכון שהתאמנתי בו, והיה די קשה למצוא כאלה שלא.

להה, אני דווקא מאוד חשדן..

זה כנראה שהתאמנת במקומות כאלה, כי אני לרוב התאמנתי במקומות של לאטחים, אבל מסתבר שגם לשם זה הגיע.

אני חושב שרק בשנה שנתיים האחרונות פורום סטרואידים נהיה אולי הכי פעיל באתר, זה אומר הכל..

• פותח/ת השרשור
מישהו שאל אותי מקודם למה דוגמה אישית
אחד מהם הוא מאמן אישי וכותב ונותן ייעוץ תזונה (לא תזונאי) אך טוען שיש לו המון ניסיון
ואז שאתה רואה אותו הוא אומר לך תעשה מה שאני אומר לך בסוף תיראה כמוני, וזה הולכת שולל

לגביי אנשים שמזריקים ולא יודעים אייך,
זה כי איין הכוונה אמיתית כלומר כל אחד שומר את הסוד לעצמו (ומשקר לגביי מה שבאמת עושה)
(לגביי פיטנס מודלינג)

נערך לאחרונה:
אפשר לקבל תרגום לעברית של מה שנכתב כאן?

• פותח/ת השרשור
מישהו שאל אותי מקודם למה דוגמה אישית
אחד מהם הוא מאמן אישי וכותב ונותן ייעוץ תזונה (לא תזונאי) אך טוען שיש לו המון ניסיון
ואז שאתה רואה אותו הוא אומר לך תעשה מה שאני אומר לך בסוף תיראה כמוני, וזה הולכת שולל

לגביי אנשים שמזריקים ולא יודעים אייך,
זה כי איין הכוונה אמיתית כלומר כל אחד שומר את הסוד לעצמו (ומשקר לגביי מה שבאמת עושה)
(לגביי פיטנס מודלינג)

חבר'ה ברוכים הבאים ל 2014. בעולם הבינו שלא כל מי שמחזיק נזרק ביד הוא נרקומן.
מדובר בתרופות.
בכדי להגיע לתוצאות נדרשת הרבה מאוד עבודה. כל מי שמדבר פה קישקושים ויש פה לא מעט, וחושב שהוא יזריק סטרואידים תוך חודש הוא הדבר החם הבא הוא קשקשן גדול.
זה לוקח כמה שנים טובות של חומרים אימונים מדוייקים אכילה שינה והמון הקרבה.

לשאלתך - החבר'ה בתמונות לא מציגים שום דבר מיוחד חוץ מאחוז שומן נמוך. אפשר עם ואפשר בלי. תלוי בגנטיקה ובשנים שמתאמנים.
אבל בוא נראה אותם גדלים... זה כבר סיפור אחר.

Back
למעלה תחתית