הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות שלכם למקומות עבודה-חייל משוחרר

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

בעוד כפחות מחצי שנה, אני אשתחרר מצה''ל 😃
ורציתי לדעת האם אתם מכירים מקומות עבודה מומלצים, לא מפריע לי לעבוד קשה אם השכר מתגמל.

מלצר... למרות הדיון השני, העבודה הכי מתגמלת שיש פר שעה.

קייטרינג אם אתה רוצה לקרוע תתחת אבל לעשות בסוף החודש סכום יפה.

יש לי חברים שעבדו בגננות, זה קריעה מטורפת מבחינת שעות והקושי, אבל המשכורת ממש טובה

מלצרות במסעדות/פאבים מצליחים.. (פחות בבתי קפה למיניהם)
תוכל להגיע למשכורות של 60-100 שקל לשעה בקלות

מחזק את המלצרות... אם תשיג עבודה במקום טוב אתה תעשה המון כסף
אם לא יש עבודות של אירועים שזה בן זונה, אני עבדתי כמה פעמים באירועים של 18-20 שעות עבודה, שמתוכן זה גם נסיעות וישנתי שעתיים, שאם משלמים לך שעות נוספות לפי החוק זה אחלה כסף... עשיתי שם בממוצע 500 שקל לאירוע.. בגדול 2 הדברים האלה לדעתי

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכל המגיבים 😃
אשמח לקבל מקומות ספציפים יותר...

לחייל משוחרר לצערנו אין יותר מדי אופציות, אלא אם כן הוא עבר הכשרה ייחודית במודיעין או ביחידת מחשוב כלשהי - מלצרות, אבטחה, שליחויות, שרות לקוחות, תחנות דלק וכיו"ב.

מחזקת את מה שנאמר מעליי, מלצר/ברמן זו העבודה הכי מתגמלת שיש.
אגב, העובדה שאני עובדת בלילות הוסיפה לי עוד כמה שעות ליום עצמו אז זה בכלל מדהים 😃
וגם, זה נורא קל לתמרן אם אתה מתכנן ללמוד משהו בקרוב

מכירות מכירות מכירות

יש מצב שבתור מלצר תעשה יותר כסף, אבל לדעתי עדיף להיות בתחום המכירות בגיל צעיר כמה שאפשר.
אתה יכול להשיג אפשרויות קידום (בלי תעודה בהכרח) וכן כבר להיות במסלול מסויים.
חוץ מזה שזה תחום שאתה מפתח לדעתי אחלה כישורים, תלוי כמובן באישיות שלך ובמקום העבודה.

• פותח/ת השרשור
מכירות מכירות מכירות

יש מצב שבתור מלצר תעשה יותר כסף, אבל לדעתי עדיף להיות בתחום המכירות בגיל צעיר כמה שאפשר.
אתה יכול להשיג אפשרויות קידום (בלי תעודה בהכרח) וכן כבר להיות במסלול מסויים.
חוץ מזה שזה תחום שאתה מפתח לדעתי אחלה כישורים, תלוי כמובן באישיות שלך ובמקום העבודה.

תוכל לתת כיוון יותר ספציפי ?

תודה לכולם, תוכלו לתת כיוונים מדוייקם, שמות של מקומות ?
אני מדבר על תל אביב.

מדריך חד"כ.
רבאק, המשכורת יותר נמוכה, אבל אולי תגיע אם חיוך לעבודה עוד לפני שתסיים תואר 🤩

תוכל לתת כיוון יותר ספציפי ?

תודה לכולם, תוכלו לתת כיוונים מדוייקם, שמות של מקומות ?
אני מדבר על תל אביב.

לא מכיר מקומות ספציפים אבל מקומות כמו מועדוני כושר, חברות סלולאר וכדומה.
מכירות בחנויות בגדים אני פחות בעד למרות שגם אפשר לעשות שם אחלה כסף אבל קצב הקידום שם ייחסית איטי.
יש מקומות ששם בוחנים אותך לפי מבחני שטח וכישורים אישיים בלבד, פחות מתעסקים באם יש לך תעודה או לא- מקומות כאלה לדעתי הם הכי טובים למשוחררים טריים.
שוב, אני לא מכיר מקומות ספציפים אבל ת"א גדולה, קח לך כמה ימים תעשה קצת בדיקה על שוק העבודה שם ותראה מה הולך.
לדעתי זה מעולה שכתוב לך ברזומה שעבדת בתור סוכן מכירות, לא משנה יותר מדי איפה, העיקר שיהיה. (עדיפות על עבודה ששם יש תחרות ועמלות טובות, מתייחסים לזה כשקוראים את הק.ח שלך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית