הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לטלוויזיה

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני צריך המלצה לטלוויזיה 32 אינץ' לא יקרה(עד 1000 ש"ח) ורצוי ממותג מוכר.

ישנם הרבה טלוויזיות במחיר של עד 1000 שקל
אבל הבעיה איתם שהם HD READY כלומר כאילו FULL HD
אז האיכות בהם לא הכי וואו כאילו ולאנשים זה יכול לבאס
אם אתה רוצה הנה הקישור לכל הטלוויזיות עד 1000
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820&db1418467=3985640

מהסתכלות על הטלוויזיות הם כולם מאוד דומות במפרט שלהם
לכן זה לא עקרוני איזה טלוויזיה תקח משם
רצית חברה מוכרת גם יש לך שם את FUJICOM ואת SAMSUNG משהו כמו 4 טלווזיות
אז יש לך לבחור מתוך 4 איזה אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
ישנם הרבה טלוויזיות במחיר של עד 1000 שקל
אבל הבעיה איתם שהם HD READY כלומר כאילו FULL HD
אז האיכות בהם לא הכי וואו כאילו ולאנשים זה יכול לבאס
אם אתה רוצה הנה הקישור לכל הטלוויזיות עד 1000
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820&db1418467=3985640

מהסתכלות על הטלוויזיות הם כולם מאוד דומות במפרט שלהם
לכן זה לא עקרוני איזה טלוויזיה תקח משם
רצית חברה מוכרת גם יש לך שם את FUJICOM ואת SAMSUNG משהו כמו 4 טלווזיות
אז יש לך לבחור מתוך 4 איזה אתה רוצה

כמה אני צריך להוסיף בשביל Full HD ?

רוב התכניות כיום אין להן שידור של FULL HD, הטלוויזיה שיש לי כרגע היא טושיבה 32 אינץ' FULL HD ואני לא רואה שינוי מהותי בגלל זה. בכלל, אני מאוד מאוכזב ממנה.

כמה אני צריך להוסיף בשביל Full HD ?

רוב התכניות כיום אין להן שידור של FULL HD, הטלוויזיה שיש לי כרגע היא טושיבה 32 אינץ' FULL HD ואני לא רואה שינוי מהותי בגלל זה. בכלל, אני מאוד מאוכזב ממנה.

אם חברה מוכרת או לא
הכי זול לא מכורת עולה 1100 ש"ח
מוכרת 1500 ש"ח

הנה קישור פה:
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820&db750770=750772&orderby=price

ראשית, שלא כפי שאמרו פה, HD Ready, זה לא "כאילו Full HD". זו סתם מכבסת מילים מתחילת שנות האלפיים, כמו שפעם, לפני 20 שנים, היו לך מכוניות עם תיבת הילוכים אוטומטית, עם הילוך Overdrive, שכל מה שהוא היה, בעצם, הינו הילוך רביעי (בזמנו, לרוב המכוניות האוטומטיות היו 3 הילוכים).

HD ready = פאנל בעל רזולוציה טבעית של כ-768 שורות. נקרא באופן כללי, 720p. המילה ready באה לסמן לנו שהטלוויזיה מסוגלת לקלוט שידורי HD מלאים, ולשנמך אותם, על-מנת להציג אותם על המסך, לפורמט של 720p.
Full HD = פאנל עם רזולוציה טבעית של 1080 שורות ונקרא 1080p.

בארץ יש כבר לא מעט ערוצים שמשדרים ב-HD, אך, לעניות דעתי, אף ערוץ אינו משדר בתקן 1080p, אלא ב-1080i. על ההבדלים ביניהם אתה מוזמן לקרוא לבד בוויקיפדיה. יש שם הסבר מפורט וטוב.

לעומת זאת, תכנים ב-1080p ניתן להשיג בנקל בטורנטים או אפילו ביוטיוב. כך שההשקעה בפאנל שמסוגל להציג 1080p שווה את זה.

מצד שני, הכל תלוי גם במרחק הצפייה שלך. אם אתה יושב במרחק של מטר וחצי מהמסך, ההבדלים ניכרים לעין. לעומת זאת, במרחק גדול יותר, אתה לא תראה שום הבדל.
את ההבדלים המשמעותיים באמת, תראה באיכות הצבעים ובמספר רמות הצבעים. לצערך, תקציב של 1000₪ לא ממש מאפשר לך להיות בררן בנושא.

הייסנס נותנת תמורה מעולה למחיר. עד כה, הניסיון שלי איתה היה מצויין (3 טלוויזיות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית