עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא חשבתי על זה עד הסוף:🤦♂️:🙄 תודה לכולם על התגובות אפשר לנעול 😃למה בפורום PL?
כורכום יכול לעזור בדלקת
אבל אם יש לך בעיה בברך זה יחזור ,
תנסה את זה
בינתיים אני לא יודע אם זה דלקת או לא, זה סתם כאבים בערך יום אחרי אימון בברכיים, מה אתה אומר להתאמן בכל מקרה?אני 3 שבועות עם כאבים בsacro illiac ומרביץ הרבה כורכום ואומגה 3, לא כ"כ עוזר (וגם לא עוזרת העובדה שהתאמנתי על זה 3 ימים אחרי).
יותר חשוב לא לאמץ ולא להרגיז את המקום בשלב הראשון כדי שתרגע הדלקת הרבה לפני שלוקחים חומר כזה או אחר.
אז לא לעשות סקוואטים\דדליפט עד שהכאב עובר?אתה חייב להתחיל ממנוחה טוטאטלית . לא לבצע סקוואט ולא פשיטות או משהו שמחכה את זה . הדלקת צריכה זמן בכדי להירפא. כל עוד תעבוד עם כאב זה לא יעזור.
כשהכאב עובר ממליץ להתחיל קצת עם פשיטות ולראות איך מרגיש, ורק אז בעדינות לחזור לסקוואט בלי כאב.
מה שאתה מתאר זה כאב שמופיע כאשר הטכניקה לקויה והעומס הוא גדול, או לפחות לא מאוזן והולך בעיקר לארבע ראשי. כשמבצעים סקוואט נכון הרגל האחורית, הישבן וגם התאומים במידה מסויימת משתלבים והכל בצורה מאוזנת. ממליץ לך ללכת למדריך מקצועי זה שווה כל שקל ודקה.
אני רושם לך את זה מניסיון אישי כמובן...
בטיפול שלי שילבתי זריקות אביטרן והתאמנתי רק על הרגל האחורית למשך כמעט חודשיים וחצי. שזה כשלעצמו תרם לי רבות לפיתוח הכללי של הרגל, אשר הייתה לא מאוזנת גם ככה בגלל טכניקה לקויה (QUAD DOMINAT) .
אז לא לעשות סקוואטים\דדליפט עד שהכאב עובר?
זה בדיוק מה שאני עושה:🤦♂️:לא ולא ! לא עובדים עם כאב. מי שאומר לך לעבוד ככה .....
אני הגעתי למצב שלא יכולתי ללכת. פשוט התעקשתי לעבוד עם כאב. עם חימום טוב הייתי מצליח להוציא אימון טוב. ואז כל השבוע לא יכולתי לקום מכסא. עד שהמצב נהיה ממש כרוני. אתה עוד יכול לעצור את זה ולהתאושש תוך זמן קצר.
אני זוכר שהשתמשתי ברצועות לברכיים בזמן הסקוואט, שרוולים .... רק להוציא אימון.
זה בדיוק מה שאני עושה:🤦♂️:
אני מתחמם טוב ומתקדם יופי אבל אני זוכר שאתמול אפילו פשוט עמדתי במקום וברך ימין כאבה בטירוף! כאב לי לעלות ולרדת במדרגות.
פרס ופנדליי מותר לי לעשות נכון?
תודה רבה!
אני לא יודע מה סוג הכאב אצלך, אבל היתה לי דלקת במרפק שנגרמה מאחיזה בסקוואט וכורכום העביר לי אותה בכמה שבועות
בואנה הכורכום נהיה חזק בפורום בזמן האחרון 🤡
זה היה כאב במרפק שלא עבר לי גם כמה זמן אחרי שפתרתי את בעיית הטכניקה שגרמה לו, הכאב פשוט היה שם ולא נחלש, ואני מאמין שכורכום זה מה שהעביר אותו (כמובן שאם הטכניקה הייתה ממשיכה להיות בעייתית אז זה היה חוזר בטח)זה קצת מזכיר איך שעם אנטיביוטיקה דלקת גרון עוברת תוך שבוע
בעוד שבלי אנטיב' זה לוקח לדלקת שבעה ימים...