ייעוץ מידע תופעות לוואי ומינון בDNP

mark9105

משתמש מתחיל
112
4
נק' מוניטין:
46
112
4
לילה טוב לכולם..

רציתי לדעת בבקשה באיזה מינונים בערך מתחילות תופעות לוואי כמו חום 37+ למשקל 85

משתנה מאדם לאדם, אבל בוא נגיד שמ300-400 מ"ג ליום אתה תתחיל להרגיש חם.
הכל כמובן בתנאי שהכדור באמת מכיל את הכמות שהוא מוצהר עליו.

• פותח/ת השרשור
תודה עידן. אני עלה 600 מג כבר שלושה ימים ההרגשה היא כמו קלן בהרבה יותר חזק מרגיש חום זיעה מרובה ועוד אבל זה לא כמו בשפעת למשל..

קארתי בפורומים מחול שיש אנשים שלא מקבלים את כל התופעות לוואי על ההתחלה אלה במהלך הסייקל האם יכל חהיות שגם אצלי זה ככה?
שכחתי לציין שהתחלתי את הסייקל מסקרנות וליראות שהחומר לא זיוף ולא UNDRDOSE

לא פשוט בכלל להשיג DNP
שתף עם השימוש בו בהמשך הדרך..
תופעות לוואי לרוב משתנות מאחד לאחר בצורה שונה.
תהיה זהיר ועירני.

קשה לי להאמין שאתה באמת על 600 מ"ג DNP ומתאר את המצב כיותר חזק מקלן, אני אחרי 3 יום במינון של כמעט 400 הפסקתי כי לא היה לי כוח להרים תמשקולת מהריצפה לרגליים, לא היה לי כוח לקום מהמיטה, והייתי מזיע כאלו אני בתנור פיצה.
פעם הבאה מתכוון לעשות חודש על מינון נמוך שכן הבנתי שהוא נותן בדיוק את אותה תוצאה כמו בליץ במינון גבוה ועם הרבה פחות תופעות לוואי.
תעדכן אותנו בכל מקרה תמונות לפני אחרי הרגשה וכו... בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תאמת שהתחלתי את הסייקל לא לפי הפרוטוקול של הריקון גליקוגן לפני, והייתי בהעמסה פחמימות זו אחת הסיבות. ושני האימונים שעשיתי תוך כדי הסייקל הייתי על DMAA יכול להיות בגלל זה סרדתי אותם.. חוץ מזה במהלך היום התופעות לוואי בהרבה יותר קשותו מקלן במיוחד כשאני הולך לישון אני מתחיל להזיע עד שהמיטה רטובה לגמרי חח..

בכל מקרה אני מקווה שעם סיום הסייקל יהיו איזהשו תוצאות. סך הכל התחלתי את הסייקל לראות איך החומר ואיך אני מגיב עליו ויש עוד מספיק לשני סייקלים ככה

אני ישתדל לעדכן עוד ותודה על העזרה!!!

ועוד שאלה מבחינת המאזן הקלורי שאני לא בידיוק סגור עליו. אני צריך ליהיות על נטרלי או בפלוס קל וDNP יכניס אותי לגירעון לבד?

• פותח/ת השרשור
צהריים טובים לכולם..

היום זה היום האחרון לסייקל, ס"הכ הסייקל היה לא משו מבחינת הביצוע שלו לא שמרתי על התזונה כמו שצריך וגם החומר כנראה UNDRDOSE אבל דיי הרגשתי אותו במיוחד בשלושת הימים האחרונים שהעלתי ל6 כדורים (כל כדור 200 MG) ככה צויין לפחות מאיפה שקניתי אותם. כרכגע מפוצץ בנוזלים למרות שלא הפסקתי להשתין ולעזייה כל הלילה. מקווה שהם ירדו במהלך השבוע הקרוב כמו שאומרים במאמר

משמוזר שההרגשה של הטפרטורה של הגוף עולה אבל זה לא הרגשה של חום כשיש לך שפעת וכאלה. החום בא יותר מהגוף.

ס"הכ לא נראה לי שאני ינסה להריץ עוד סייקל כזה בקרוב חח כי אם והחומר UNERDOSE אני לא רוצה לתאר לעצמי איך ההרגשה על לא
UNDERDOSE

אני מקווה שזה הביא לי איזה שהם תוצאות והנוזלים באמת ירדו..

עדיין אחרי מיליון הסברים לא הבנתי מה dnp עושה, ראיתי רק תוצאות של אנשים בשטח אבל עדיין לא הבנתי את דרך הפעולה שלו.

מישהו יכול להסביר לי את זה בדרך מפושטת ולא מדעית ?

צהריים טובים לכולם..

היום זה היום האחרון לסייקל, ס"הכ הסייקל היה לא משו מבחינת הביצוע שלו לא שמרתי על התזונה כמו שצריך וגם החומר כנראה UNDRDOSE אבל דיי הרגשתי אותו במיוחד בשלושת הימים האחרונים שהעלתי ל6 כדורים (כל כדור 200 MG) ככה צויין לפחות מאיפה שקניתי אותם. כרכגע מפוצץ בנוזלים למרות שלא הפסקתי להשתין ולעזייה כל הלילה. מקווה שהם ירדו במהלך השבוע הקרוב כמו שאומרים במאמר

משמוזר שההרגשה של הטפרטורה של הגוף עולה אבל זה לא הרגשה של חום כשיש לך שפעת וכאלה. החום בא יותר מהגוף.

ס"הכ לא נראה לי שאני ינסה להריץ עוד סייקל כזה בקרוב חח כי אם והחומר UNERDOSE אני לא רוצה לתאר לעצמי איך ההרגשה על לא
UNDERDOSE

אני מקווה שזה הביא לי איזה שהם תוצאות והנוזלים באמת ירדו..
אשמח אם אתה יכול לעלות תמונה של הDNP, בשביל שאם מישהו יתקל באותו אחד ידע שזה אנדרדוס

• פותח/ת השרשור
image.jpg image.jpg באותה צורה קיבלתי אותם

עדיין אחרי מיליון הסברים לא הבנתי מה dnp עושה, ראיתי רק תוצאות של אנשים בשטח אבל עדיין לא הבנתי את דרך הפעולה שלו.

מישהו יכול להסביר לי את זה בדרך מפושטת ולא מדעית ?

תום נתן הסבר יפה ומקיף באחד השירשורים.
חיפוש קצר ויש לך את זה.
אפילו אני הבנתי 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית