הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצות על נעלי ליפטינג

עדי.מ

משתמש קבוע
1,140
1,539
נק' מוניטין:
6,405
1,140
1,539
היי,

אני מעוניינת לקנות נעלי ליפטינג לתרגילים מורכבים בסיסיים, מבדיקה שערכתי נעלי ליפטינג מקצועיות לא עולות פחות מ150$ במקרה הטוב, שאלתי היא כזאת-
האם נעליי קרוספיט כגון הנאנו של ריבוק יספיקו למתאמנת הממוצעת לתרגילים מורכבים ? יש לכם עוד רעיונות לנעליים אשר לא ישברו תוכנית חסכון? 😁

תודה!

לחבר שלי יש wei ru והוא ממש מרוצה מהם..עלו איזה מאה דולר כולל משלוח

יש את הpowerlift 2 של אדידס, שעולות באתר של אדידס 90$.
יש עליהן ביקורות טובות, ויחס עלות/תועל גבוה.

נערך לאחרונה:
בתור התחלה הייתי אכן הולך על אולסטאר. זול ועושה את העבודה. כשתגיעי למשקלים גבוהים יותר את מוזמנת להשקיע בנעליים איכותיות.

• פותח/ת השרשור
בתור התחלה הייתי אכן הולך על אולסטאר. זול ועושה את העבודה. כשתגיעי למשקלים גבוהים יותר את מוזמנת להשקיע בנעליים איכותיות.

לדוגמא, אני על משקל 51.5 ק'ג, 60 ק'ג סקוואט , אולסטאר יספיקו..?

כן. יש פה חבר׳ה שעושים סקוואט 140 ק״ג עם אולסטאר וזה עובד היטב. זה יותר עניין אישי וטכניקה עצמית מאשר המשקלים עצמם. יש אנשים שצריכים את ההגבהה הזו של העקב כי הטכניקה שלהם לא טובה וכל ניסיון לשפר את זה נכשל, אבל אני מכיר מעטים כאלו שזה עד כדי כך השפיע עליהם.

כן. יש פה חבר׳ה שעושים סקוואט 140 ק״ג עם אולסטאר וזה עובד היטב. זה יותר עניין אישי וטכניקה עצמית מאשר המשקלים עצמם. יש אנשים שצריכים את ההגבהה הזו של העקב כי הטכניקה שלהם לא טובה וכל ניסיון לשפר את זה נכשל, אבל אני מכיר מעטים כאלו שזה עד כדי כך השפיע עליהם.
ויותר...

יספיק בהחלט, אלא אם יש לך בעיה רצינית בטכניקה שרק הגבהה של העקב תפתור, אבל לא נראה לי שזה המצב

גם אם יש בעיה בטכניקה אפשר לשפר אותה אצל רוב האוכלוסיה על ידי גמישות מוביליטי כל יום .

יש את הWARRIOR,נמכרות באשדוד ב380,ראיתי בפורום שהן נמכרו ב350,אפשר ללחוץ אותם קצת אם משלמים במזומן אולי יורידו ל350.
בכל מקרה,אם מביאים את הנעליים מחו''ל במזוודה זה יוצא 290.
בהנחה שאין לך אולסטר,כדאי לשים עוד קצת כסף ולקבל משהו יעודי.
תחילת חודש הבא ארכוש אותן.

מי שנרשם לאתר של adidas מקבל 15% הנחה, ה- powerloft 2.0 יהיו במחיר 76.5 דולר, אפשר לשלוח במחיר של 20$ דרך buy2usa
עדיף לבקש מהם להוריד את המחיר ל-75 דולר ואז בטוח לא יהיה מע"מ או מכס.
אחלה נעל ביחס למחיר

http://www.adidas.com/us/powerlift-2.0-shoes/G96434.html

לא חובה לקנות גם אולסטאר, אם יש לך נעל שטוחה וקשיחה היא תעשה את העבודה.

wei rui נעליים זולות ומתאימות לwl, לדעתי האישית הן באיכות לא טובה ושלי מתפרקות אחרי יחסית מעט שימוש. שווה ללכת על האדידס powerlift אם את רצינית, או להתקדם עם אולסטאר עד שהצורך יעלה לנעל אולימפית.

לגבי ריבוק נאנו / אולי - נעליים לא מאוד זולות ולא לגמרי מתאימות, הייתי מוותר.

הרגל שלי סופר רחבה,אני מידה 46 בנעליים צבאיות וזה ממש לוחץ לי בצדדים,אמרו לי שהאדידס ממש לא יתאימו לי.
הwei rui לא יהיו טובות להתחלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית