הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכונה לקיצוץ זקן

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
עד עכשיו קיצצתי זקן ושפם עם מכונת תספורת רגילה. או שזה יוצא קצר מידי או ארוך מידי ...

הציעו לי מכונה מיוחדת לקיצוץ כמתנת יומולדת. מישהו התנסה עם אחת? דגם ספציפי? שווה להוציא על זה כסף?
אני מסתדר סבבה עם מכונת תספורת, פשוט רק שלושה ימים אחרי הקיצוץ אני אוהב את האורך (צריך לקצץ 3 ימים לפני אירועים/דייטים וכו)

יש לי מכונה של פנסוניק שיש לה גלגל דרגות בין 0.8MM עד ל2.0MM
ואז אפשר לשים את השאר הדרגות פלסטיק, Er1611/ER1610

עצה שלי , אל תקנה אחת עם ראשים מתלבשים כי זה חרא , זה חלש מידי ולא עקבי .
תקח אפילו מכונה שהיא בקטגוריה של מכונת תספורת , העיקר שהקיצוץ מתבצע עם ההלהבים עצמם ולא ראש פלסטיק מפגר.
הייתי הולך על MOSER אם בא לך להשקיע , מה שחשוב זה שהיא תתחיל ממספר נמוך 0.3 MM והלאה.

לי יש מכונה של MOSER לקיצוץ זקן (לא מכונת תספורת)

היא נראית ממש כמו מכונת תספורת מבחינת הצורה, רק קטנה יותר.

שווה לבדוק את המותג הזה, לא זול אבל המוצרים מצויינים, ובטוח יש משהו שיתאים לצרכים שלך

983318-dbbb34d2-2566-11e3-abe3-b1f1d77b1129.jpg

הבעיה שאם תשמרו שם חלב הוא ינזל למטה... צריך לאטום את זה

יש לי PHILIPS QT4022 (נראה לי, זה מה שכתוב על זה מאחורה), עלה לי בזמנו די זול, מחזיק כבר שנה+ ועושה עבודה טובה בסתם לקצץ את הזקן.

לא הבנתי VOSGEUS, בגלל שמישהו רוצה להראות טוב הוא גיי? אתה אחד ההייטרים הגרועים שהכרתי אחי.

אני מצטרף לבקשה, ואם אפשר גם המלצות מאיפה להזמין שיהיה כמה שיותר זול. נמאס לתכנן מראש את הקיצוץ במכונת תספורת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית