הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זקן דליל ולא אחיד

א. אין קשר בין גילוח לצמיחת שיער מוגברת [1]
ב. התכשיר שקנית ככל הנראה לא עושה כלום
ג. לא מזמן כתבו פה בפורום על מינוקסידיל, שאכן יכול לגרום לצמיחת שיער משמעותית. חפש על זה מידע

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לצפיפות השיער
ב. ננסה נראה, אם לא יעזור ננסה מינוקסידיל

גילוח אכן לא מגביר צמיחת שיעור, או לפחות אין לגבי זה ביסוס מדעי.
אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח, אבל זוכר שקראתי פעם על תוספי תזונה שיכולים להגביר צמיחת שיער (בכל הגוף). זה היה ביוטין וקולגן. תבדוק גם אם החומרים האלה רק מאיצים צמיחת שיער בזקיקי שיער קיימים או שגם מעודדים צמיחה של זקיקי שיער חדשים.

גילוח ״על הסכין״ מוריד גם שכבת עור דקיקה,שאולי ״נסתמה״ קצת משומן,לכן בלוטת החלב של ליבת השיערה,לא מנביטה שיערה משם.
קודם כל תנסה גילוח טוב שתי וערב,למעלה למטה.
חכה שיצמח ותראה.

לגבי מינוקסידיל,השימוש מלווה בכאבי ראש הוא לא מצמיח שיער,אלה מעבה את השיערה,ושתפסיק להשתמש תחזור לנקודת ההתחלה.

גילוח ״על הסכין״ מוריד גם שכבת עור דקיקה,שאולי ״נסתמה״ קצת משומן,לכן בלוטת החלב של ליבת השיערה,לא מנביטה שיערה משם.
קודם כל תנסה גילוח טוב שתי וערב,למעלה למטה.
חכה שיצמח ותראה.

לגבי מינוקסידיל,השימוש מלווה בכאבי ראש הוא לא מצמיח שיער,אלה מעבה את השיערה,ושתפסיק להשתמש תחזור לנקודת ההתחלה.
אתה טועה, אני בן 21 עוד חודש ומה שהיה לי עד עכשיו זה זקן תיש וכמה תלבצים בצד, שמתי מינוקסידל לחודשיים והפסקתי לפני 3 חודשים וצמח לי זקן שבחיים לא חשבתי שיצמח לי!!
הפסקתי אבל כן כי התחיל לצמוח לי שיער בכל הגוף, רגליים וכפות רגליים, ידיים וממש הרבה בכפות ידיים, גבות ואפילו בתוך של האוזן

גילוח מעבה את השיערה אך לא גורם לעיבוי שיער כי אתה לא יוצר בפעולה הזאת שורש חדש. בגלל שהמבנה של השיערה הוא שלמטה היא עבה והיא נעשית דקה יותר ככל שהיא מתרחקת מהשורש. מכיוון שאתה מגלח את השיערה מחוץ לעור יש ממנה חלק שנשאר בתוך העור וכאשר השיערה צומחת מחדש הוא יוצא החוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית