הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון של scitec - איך הטעם?

• פותח/ת השרשור odl
  • פורסם בתאריך

odl

משתמש מתחיל
49
9
נק' מוניטין:
9
49
9
היי,

בד"כ הייתי מזמין מחו"ל, אבל עכשיו שראיתי את המחירים של אמינושופ. ההפרש כבר יוצא זניח אם בכלל.
יש אחלה מבצעים על החלבון של SCITEC שקונים כמות.
אז לפני שאני מעמיס... איך הטעם? איזה מהם מומלץ? - לא מצאתי את זה בנעוץ עם כל הביקורות.

תודה.

טעם שוקו-שוקולד מעולה. מאוד דומה לטעם של שוקו בשקית שקונים בסופר.
טעם שוקולד לבן גם הוא מעולה. פחות אהבתי מהשוקו-שוקולד, אבל גם הוא מאוד מתוק ומזכיר טעם של שוקולד לבן אמיתי.

בהחלט ממליץ לך, אני (ועוד כמה חברים) כבר עשינו 3 הזמנות של סייטק מאמינו-שופ!!

השוקו מצויין, אם אתה שותה עם חלב ממש דומה לשוקו של תנובה. השוקולד לבן לי אישית היה מתוק מידי ולא אהבתי

שוקולד לבן זה לפי הטעם שלך יש אנשים שהכי יאהבו אותו ויש אנשים שפשוט יגעלו אני באמצע לא אוהב ולא שונא את הטעם .. אם אקנה את הדלי בטעם שוקולד לבן ? סביר להניח שלא

• פותח/ת השרשור
שוקולד לבן זה לפי הטעם שלך יש אנשים שהכי יאהבו אותו ויש אנשים שפשוט יגעלו אני באמצע לא אוהב ולא שונא את הטעם .. אם אקנה את הדלי בטעם שוקולד לבן ? סביר להניח שלא
שוקולד לבן נשמע מסקרן מאוד, אבל קצת הימור לעומת השוקו והוניל שכמעט אי אפשר ליפול בהם.
מפתיע ששלושתכם ניסיתם את השוקולד לבן לפני הוניל. חשבתי שזה הטעם הכי נמכר...

לי כרגע יש את השוקולד לבן - קח בחשבון שהטעם הזה מאוד מתוק, הכי מתוק שיצא לי לשתות מבין כל האבקות עד כה.

עד כדי כך שאני שם בשייקר גם מים וגם קפה כדי לאזן את המתיקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית