הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית כוח,AB.

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
מצתער על ריבוי הפוסטים בנוגע לתוכנית אימונים,החלטתי סופית ללכת על תוכנית לשיפור כוח ארנטלטיבית לSS מהסיבה שאני לא יכול לעשות אותה,מאוד רוצה,אבל יש לי בעיה,המדריכים במכון אצלי חושבים שסקוואט מוריד מהגובה ודדילפט עושה גיבנת..כמה פעמים שכבר עשיתי להם בפנים ושמתי עליהם זין והם לקחו לי תמוט ככה ליד כולם וצעקתי אליהם והם צעקו עלי ובסופו של דבר גם יצאתי מובך בפני כל המכון,אז אני מחכה עד שהמנוי יגמר ועובר למכון לעשות SS או 5x5 ,בכל מקרה אני יודע שהתוכנית לקויה כי אין סקוואט ודדליפט,אבל מחר אני גם הולך לעשות להם שם עוד פעם בלאגן אולי הפעם אני יקבל ת'צאנס לעשות סקוואט.

אני מבקש שאף אחד לא יגיב על התוכנית מבלי לקרוא את מה שכתוב למעלה.

תוכנית אימונים - כוח.
משך התוכנית - כ15 שבועות
שבוע 1:
xAxBxAx
שבוע 2:
xBxAxBx
התוכנית
A
Bench prees 3x6
Military prees 3x7
Dips 3xmax
B
Chin ups 3xmax
T-bar row 3x6
Leg prees 3x6
Lang`s 3x8-10

משקלי עבודה:
אימון ראשון:
Bench prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:30ק"ג הצלחה:6,6,6
Military prees - קושי:קל מאוד -משקל העבודה:15ק"ג,הצלחה:7,7,7
Dips - קושי:בינוני - משקל העבודה:חופשי. הצלחה:3,3,4

המשקלים אחרי דילואד,בכל תרגיל הורדתי בערך 10 ק"ג מהrm .

בכל מקרה אפשר חוות דעת על התוכנית,טיפים כל שהם לשיפור,היום היה האימון הראשון שלי בתוכנית,לאנג'ים אני עושה עם מוט,
והיום האימון שלי היה כ20-25 דקות להפתעתי,ונחתי כדקה-דקה וחצי בין כל סט,אבל אני מאמין שעם הזמן אני יצתרך לנוח כ3-4 דקות בין סט לסט ככל שהאינטנסיביות תעלה וכך האימון יגיע למשך סביר של 45 ד'

תודה מראש,moo - אני מבקש לא להזכיר את עניין הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אחי,אתה בטוח בכלל שאני יכול לשלוח?שלחתי ולא קיבלתי תשובה ממך.אולי אני לא יכול לקבל? קיבלת את ההודעה?

• פותח/ת השרשור
שוב מצתער על הדאבלים,אני יודע שכל המנהלים פה חמים עלי גם ככה כי אני לא עושה סקוואט ודדליפט..
מקווה להישאר בפורום אחרי ההודעה הזו

SethaAble
אתה צודק בזה שאני יתקדם יותר מהר בfbw,אבל אני גם יתקע יותר מהר,אתה לא חושב?
בכל מקרה עם אני הולך על fbw
איך זה?
לחיצת חזה במוט 2x6
טי-באר רואו 3x6
פרס 2x8
לג פרס 3x6
מקבילים 1xmax[לפני זה דילואד אבל]

שוב מצתער על הדאבלים,אני יודע שכל המנהלים פה חמים עלי גם ככה כי אני לא עושה סקוואט ודדליפט..
מקווה להישאר בפורום אחרי ההודעה הזו

SethaAble
אתה צודק בזה שאני יתקדם יותר מהר בfbw,אבל אני גם יתקע יותר מהר,אתה לא חושב?
בכל מקרה עם אני הולך על fbw
איך זה?
לחיצת חזה במוט 2x6
טי-באר רואו 3x6
פרס 2x8
לג פרס 3x6
מקבילים 1xmax[לפני זה דילואד אבל]

מה עם מתח?

• פותח/ת השרשור

אמרתי wtf לא כי לא ראיתי תוכניות בפורטל,אתה בכלל לא קראת תפוסט נראה לי,אני בכלל בעד תוכנית מקוצרת מאוד יותר מהתוכנית שבלינקיה בשביל כוח..התוכניות שם הם לא המענה שלי
אני מאוד מצתער אבל אני פוסל את התגובה שלך,למרות שהתוכניות שם הם לינאריות [fbw],אני אתקע בהם יחסית מהר

אמרתי wtf לא כי לא ראיתי תוכניות בפורטל,אתה בכלל לא קראת תפוסט נראה לי,אני בכלל בעד תוכנית מקוצרת מאוד יותר מהתוכנית שבלינקיה בשביל כוח..התוכניות שם הם לא המענה שלי
אני מאוד מצתער אבל אני פוסל את התגובה שלך,למרות שהתוכניות שם הם לינאריות [fbw],אני אתקע בהם יחסית מהר

אני לא חושב שזה עובד ככה.
כל הקטע בSS זה שהתרגילים (בעיקר הסקוואט והדדליפט) עובדים על כל הגוף, ברגע שאתה מחליף אותם בתרגילים אחרים( לג פרס לדוגמה) אתה צריך להוסיף עוד תרגילים משום שזה לא מספיק. אתה לא יכול להשוות לג פרס\ לאנג' (או כל תרגיל אחר לפ"ג התחתון) לסקוואט\ דדליפט.
ואפשר כבר לחשוב כמה נפח יש בתכנית שבאתר....
בקשר לתוכנית שהצעת אתה יכול לעשות אימון מתח ואימון חתירה, ורוטציה דומה בין הבנצ' לפרס.
מתי אתה עובר חדר כושר?

נערך לאחרונה:
על איזה אינטנסיביות אתה מדבר בחייאת רבאק הבנץ' שלך עוד לא 40 קילו
שים משקל על המוט ותתחיל לאכול, אתה מתעסק בחרא

ובנוגע למכון המסריח שלך, אימון הבא אתה הולך ועושה מה שאתה רוצה, ואם מעירים לך ומונעים ממך את מלעשות דברים כאלה מגיע לך את הכסף בחזרה כי זו הפרת חוזה.

קראת יותר מדי חרא ומושגים שהם רלוונטיים לאימונים אבל בטח לא לך ובטח לא לעכשיו.
תתחיל תכנית פשוטה של כל הגוף ואל תדבר בכלל על דילואד\עצימות\rm\נפח\נעליים
הדבר היחיד שתעשה זה להתאמן חזק ולאכול

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית