הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה הנה זה הגיע ! עוגת אוראו - יותר נקי מזה אין !

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
כל הקרדיטים שמורים לי !! ( טוב לידידה שלי, אבל היא לא פה אז אפשר לגנוב קרדיט:ph34r:)

המתכון מיוחד לאנשים שאוהבים לאכול "נקי" !!

זה עוגה מ3שכבות :

בסיס : 150~200גרם ביסקוויטים פתי בר ( ווניל \ שוקולד מה שבאלכם ) - תרסקו אותם ממש לפירורים במכונת מזון הזאתי עם הלהב.
תמיסו 50גרם חמאה\מרגרינה ותערבבו עד שיצא מין בצק כזה פירורי, שימו את זה בתבנית, תסדרו יפה שיצא שכבה ראשונה ותכניסו למקפיא..

תשאירו את זה במקפיא עד שתסיימו להכין את התערובת.

התערובת :
24עוגיות אוראו !! ( אפשר יותר כמובן:s29:😄😄 )
בקבוק וחצי של שמנת מתוקה ( הבקבוקים הריבועים האלה עם הפקק האדום )
250גרם גבינת שמנת 25%
וכוס סוכר !

את העוגיות אוראו כמו את הביסקוויטים לרסק ( גם עם הלבן ) במכונת מזון שיצא פירורים, לערבב הכל הכל עד שיוצא מרק סמיך ולשפוך את זה על הבסיס..

להכניס הכל עוד פעם למקפיא ולחכות עד שממש תקפא התערובת..
אחרי שקפאה התערובת מגיע הציפוי.

הציפוי :
2חבילות שוקולד מריר \ חלבי של שוקולד פרה
החצי בקבוק שמנת מתוקה שנשאר
ו2 כפיות תמצית וניל.

הכל להמיס במיקרו \ סיר \ מנגל 0.0(?), לתת לזה להתקרר קצת ולשפוך את זה על התערובת עצמה ( חשוב שהתערובת תהיה קפואה והציפוי יהיה קריר אחרת כל הציפוי יכנס לתוך התערובת עצמה ).

לתת לזה לנוח במקפיא עד שהכל קפוא רצח, ואז להכניס למקרר \ להשאיר במקפיא ולחמם כל חתיכה כמה שניות במיקרו שלא יהיה ממש קפוא !

לסיכום :

גיינזזזזזזזז גיינזזזזזזזזזזזז !@@@@@@@@@@@@@@@
BmikIoJIEAAVw9e.jpg:large

עד פה תכנית הבישול של סנורלקס:37mv:😁😁😁

נערך לאחרונה:
חבל שאם אני אוכל את זה אני עולה לSHW

אני בחיטוב קורא את זה ושותה את הדמעות שלי בתקווה שבלוטות הטעם יצליחו לקלוט טעם כלשהו לא ממש אכפת לי איזה

Back
למעלה תחתית