הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב עוגת ביסקוויטים ללא הרבה מאמץ

• פותח/ת השרשור Shany
  • פורסם בתאריך

Shany

משתמש מתחיל
106
18
נק' מוניטין:
115
106
18
ראיתי באינטרנט מתכון לעוגת ביסקוויטים ושדרגתי אותה טיפה לעוגה שאפשר לאכול בחיטוב עם נס לדוגמה בבוקר.

מצרכים:

- סקופ אבקת חלבון - אני השתמשתי בטעם קרם עוגיות
- חצי כוס חלב
- 500 (שתי קופסאות) גרם גבינה לבנה 3% שומן (אפשר גם 5ֵֵ%)
- חבילת עוגיות Fitness ( אפשר גם פטיבר מחיטה מלאה)
- כפית קפה נמס
- כוס מים פושרים חמימים

אופן הכנה:

- בקערה מערבבים טוב עד שאין גושים סקופ אבקת חלבון + חצי כוס חלב ונותנים לזה דקה שתיים לנוח , לזה מוסיפים את הגבינה בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד.
- בקערה קטנה שמים מים פושרים\חמימים עם כפית גדושה של נס (המים החמימים זה בשביל שהכפית נס תמס כמו שצריך).
- בתבנית מסדרים שכבה ראשונה ביסקוויטים טבולים במים עם הנס, מעל שכבה נדיבה יחסית (משאירים לשכבה דקה העליונה) של התערובת של הגבינה והאבקת חלבון. ואז שוב שכבה של ביסקוויטים טבולים במים עם הנס.
- מעל שמים שכבה יחסית דקה של התערובת גבינה ( אפשר לחלק אם רוצים חצי מהכמות לשכבה בין הביסקוויטים לשכבה העליונה אני העדפתי שהשכבה בין ביסקוויטים תהיה גדולה יותר)
- אופציה שאני פיזרתי מעל זה כפית אגוזי מלך קצוצים עם כפית שקדים קצוצים ושתי כפות גדושות של גרגירי רימון
- מכניסים להקפאה לפחות לשתיים שהכל יתייצב כמו שצריך, מוצאים חותכים לקוביות ונהנים - אני אוהבת לחתוך לקוביות בגדול של הביסקוויטים שזה יוצא כמו קסטה.

- מלווה בכוס קפה נספרסו ללא סוכר ( לא אוהבת סוכר בנס שלי 😉)

אחלה דרך לפתוח את הבוקר של יום שבת.
רציתי לעלות תמונה אבל בבוקר קמתי וגליתי שלא נשאר כלום, אחי ואבא שלי ממש אהבו את העוגה ואכלו הכל. בשבת הבאה אני אכין שוב ואצלם אם תהיה דרישה !!

שבוע טוב שיהיה לנו 🤩

תמונות ?

• פותח/ת השרשור
רשמתי שרציתי לצלם אבל היא נגמרה. בשבת אני אכין שוב ואצלם ;)

יפה מאד. גם אני מחכה לתמונות.
- מכניסים להקפאה לפחות לשתיים שהכל יתייצב כמו שצריך, מוצאים חותכים לקוביות ונהנים - אני אוהבת לחתוך לקוביות בגדול של הביסקוויטים שזה יוצא כמו קסטה.
צריך להחזיק בהקפאה? אם את מחזיקה במקרר, זה לא נמס ומאבד יציבות?

• פותח/ת השרשור
יפה מאד. גם אני מחכה לתמונות.

צריך להחזיק בהקפאה? אם את מחזיקה במקרר, זה לא נמס ומאבד יציבות?

לא ניסיתי להשאיר את זה במקרר.. אני פשוט מוציאה את זה קצת לפני שאני אוכלת מכינה בנתיים קפה ואז חותכת לי פרוסה :]

העוגה שהכנתי ליום האהבה..
מתכון מעולה..
טעם מדהים!!
הקינדר בואנו קצת צ'יט 😃

קבצים מצורפים

• עוגה.jpg
    עוגה.jpg
    KB 56.9 · צפיות: 419
יש איזה עוגיות בסגנון פתיבר שהם דלות קלוריות?

• פותח/ת השרשור
יש איזה עוגיות בסגנון פתיבר שהם דלות קלוריות?

במתכון רשמית שהשתמשתי בעוגיות של פיטנס הן יחסית דלות קלוריות.
יש גם פתיבר מקמח מלא

במתכון רשמית שהשתמשתי בעוגיות של פיטנס הן יחסית דלות קלוריות.
יש גם פתיבר מקמח מלא
העוגיות פיטנס כמעט ואותם קלוריות כמו פתיבר אותו דבר גם הפתיבר מקמח מלא.
אני מחפש עוגיות עם אותן צורה רק שלא עם הרבה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
העוגיות פיטנס כמעט ואותם קלוריות כמו פתיבר אותו דבר גם הפתיבר מקמח מלא.
אני מחפש עוגיות עם אותן צורה רק שלא עם הרבה קלוריות.

מצאתי רעיון בשבילך.. קח פצפוצי אורז מלא תפורר אותם ותערבב עם כף שמן קוקוס מומס. וזה בעצם יהיה הבסיס לעוגה למטה

מצאתי רעיון בשבילך.. קח פצפוצי אורז מלא תפורר אותם ותערבב עם כף שמן קוקוס מומס. וזה בעצם יהיה הבסיס לעוגה למטה
תודה אני אנסה 😃

זה דיי הרבה קלוריות לדעתי, קשה לדחוף דבר כזה בחיטוב אלא אם כן לאכול כמו מניאק חמישית מהעוגה כל יום [היא בכל מקרה קטנה]

Back
למעלה תחתית