הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר באזור רחובות

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
אני כנראה הולך להשכיר דירה איפה שהו באזור קריית אונו או רחובות 😃 ורציתי לדעת אם קיימים מכוני כושר שיאפשרו לי להיות על הכלוב בשביל סקוואט דדליפט בלי לחכות בתור ולהתאמן כמו שצריך , מקום לעשות גמישות וזהו לא צריך הרבה .
תודה.

נערך לאחרונה:
PUNCH \מדיפיט לשעבר אחלה מכון. בקניון רחובות יש הרבה הסחות דעת אבל גם אחלה ציוד. BFIT גם נחשב למכון טוב. בעצם נדיר ליפול על מכון "לא טוב". קאנטרי אזורים ומועדון הספורט רחובות- אין להם מספיק משקולות אם אתה מרים כבד. פרט לכך הייתי ממליץ על מכון שקרוב לבית.

• פותח/ת השרשור
@hanan איזה מכון יש מספיק ראקים וכלובים שאני יוכל להתאמן בכייף שלי ?

PUNCH \מדיפיט לשעבר אחלה מכון. בקניון רחובות יש הרבה הסחות דעת אבל גם אחלה ציוד. BFIT גם נחשב למכון טוב. בעצם נדיר ליפול על מכון "לא טוב". קאנטרי אזורים ומועדון הספורט רחובות- אין להם מספיק משקולות אם אתה מרים כבד. פרט לכך הייתי ממליץ על מכון שקרוב לבית.
את האמת אני לא מחפש אחלה ציוד רק שיהיה לי תמיד ראק פנוי שלא יפריעו לי ,
המקומות שרשמת מתאימים מהבחינה הזאת ?

באזור קרית אונו יש את go-active ואת ה'פרלמנט' לשעבר ספייס. אבל אני לא יודע כמה פנוי שם, כי אני מתאמן מוקדם בבוקר

אם יש לך מושג אתה חושב שאפשר לעשות שם אימון בלי לחיכות בתור שעה ?
אני כנראה יגיע בשעות הערב אחרי העבודה .
שמע אני לא רשום בכל מכוני הכושר אבל מהזמן שהייתי - בקניון עמוס מאוד בצהרייים ובערב, בפאנץ עמוס בערב.

• פותח/ת השרשור
שמע אני לא רשום בכל מכוני הכושר אבל מהזמן שהייתי - בקניון עמוס מאוד בצהרייים ובערב, בפאנץ עמוס בערב.
דילמה רצינית אני לא יודע מה לעשות :S
אז איך כל חברי הפורום מתאמנים ?

=
דילמה רצינית אני לא יודע מה לעשות :S
אז איך כל חברי הפורום מתאמנים ?
כל אחד והציוד שיש לו. "כל" חברי הפורום זה לא מדד. יש חברי פורום שעוסקים בפווארליפטינג ומתייחסים לריפטו כאל קדושה. ויש בילדרים, שאכפת להם מפרופורציה והיקפים מאשר ממשקל על המוט. לא משנה לאן תרשם- העיקר שיהיה קרוב לבית. שם כבר תחליט. לי בח"כ אין מקום לסקוואט ודד, אז רב התוכניות שלי מבוססות על נפח ופחות על כח. הקטע עם אימוני בילדינג שהם מאוד גמישים. אפשר להחליף תרגיל,להוסיף עוד תרגיל.. בפוואר ליפטינג אתה תופס "עמדה" במשך חצי שעה. זה או שיש מקום או שאין מקום. בילדר יכול להדחף באמצע אם משקל בינוני.
תרשם, ומשם כבר תראה. זה לא שאתה מצטרף לח"כ להרבה זמן. שנה עוברת בטיל ואם אחרי זה תשאר לא מרוצה, תמיד אפשר לעבור.

• פותח/ת השרשור
=

כל אחד והציוד שיש לו. "כל" חברי הפורום זה לא מדד. יש חברי פורום שעוסקים בפווארליפטינג ומתייחסים לריפטו כאל קדושה. ויש בילדרים, שאכפת להם מפרופורציה והיקפים מאשר ממשקל על המוט. לא משנה לאן תרשם- העיקר שיהיה קרוב לבית. שם כבר תחליט. לי בח"כ אין מקום לסקוואט ודד, אז רב התוכניות שלי מבוססות על נפח ופחות על כח. הקטע עם אימוני בילדינג שהם מאוד גמישים. אפשר להחליף תרגיל,להוסיף עוד תרגיל.. בפוואר ליפטינג אתה תופס "עמדה" במשך חצי שעה. זה או שיש מקום או שאין מקום. בילדר יכול להדחף באמצע אם משקל בינוני.
תרשם, ומשם כבר תראה. זה לא שאתה מצטרף לח"כ להרבה זמן. שנה עוברת בטיל ואם אחרי זה תשאר לא מרוצה, תמיד אפשר לעבור.
כן הקטע שאני כרגע על jim wendler בלי סקוואט ודדליפט היא לא שווה כלום ...
טוב תודה רבה איש 😃

כן הקטע שאני כרגע על jim wendler בלי סקוואט ודדליפט היא לא שווה כלום ...
טוב תודה רבה איש 😃
בכיף. בכללי אם יש לך רכב לך על פאנץ. גם ח"כ קרקעי מאובזר,גם יחסית קצת אנשים,גם מוסיקה טובה,גם איגרוף במקום ואיגרוף תאילנדי ברחוב מקביל. תעדכן פה כשתרשם, ספר מה כמה..

PUNCH אם אתה נטו מחפש כלוב וכאלה.. אם אתה מעוניין בציוד חדיש ומגוון ובמכונות בילדרים(הכותב בילדר בעצמו,לא להיעלב) לך לגרייט שייפ בקניון.
בפאנץ' אחלה.. תבוא להגיד שלום ;)

• פותח/ת השרשור
PUNCH אם אתה נטו מחפש כלוב וכאלה.. אם אתה מעוניין בציוד חדיש ומגוון ובמכונות בילדרים(הכותב בילדר בעצמו,לא להיעלב) לך לגרייט שייפ בקניון.
בפאנץ' אחלה.. תבוא להגיד שלום ;)
נראה לי נלך על הפאנץ נשמע אחלה . תודה
התכנון ללכת ללמוד עכשיו בווינגייט (מתחיל עוד חצי חודש ככה)
לאחר מכן להשכיר דירה באזור רחובות ולעבוד שם (נקווה שיש עבודה)
ואשמח להתאמן עם עוד אנשים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית