עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את האמת אני לא מחפש אחלה ציוד רק שיהיה לי תמיד ראק פנוי שלא יפריעו לי ,PUNCH \מדיפיט לשעבר אחלה מכון. בקניון רחובות יש הרבה הסחות דעת אבל גם אחלה ציוד. BFIT גם נחשב למכון טוב. בעצם נדיר ליפול על מכון "לא טוב". קאנטרי אזורים ומועדון הספורט רחובות- אין להם מספיק משקולות אם אתה מרים כבד. פרט לכך הייתי ממליץ על מכון שקרוב לבית.
כמה מקומות לסקוואט יש שם ?באזור קרית אונו יש את go-active ואת ה'פרלמנט' לשעבר ספייס. אבל אני לא יודע כמה פנוי שם, כי אני מתאמן מוקדם בבוקר
אם יש לך מושג אתה חושב שאפשר לעשות שם אימון בלי לחיכות בתור שעה ?בפאנץ יש כלוב, בקניון ובFIT גם. בקאנטרים.. לא .
שמע אני לא רשום בכל מכוני הכושר אבל מהזמן שהייתי - בקניון עמוס מאוד בצהרייים ובערב, בפאנץ עמוס בערב.אם יש לך מושג אתה חושב שאפשר לעשות שם אימון בלי לחיכות בתור שעה ?
אני כנראה יגיע בשעות הערב אחרי העבודה .
דילמה רצינית אני לא יודע מה לעשות :Sשמע אני לא רשום בכל מכוני הכושר אבל מהזמן שהייתי - בקניון עמוס מאוד בצהרייים ובערב, בפאנץ עמוס בערב.
כל אחד והציוד שיש לו. "כל" חברי הפורום זה לא מדד. יש חברי פורום שעוסקים בפווארליפטינג ומתייחסים לריפטו כאל קדושה. ויש בילדרים, שאכפת להם מפרופורציה והיקפים מאשר ממשקל על המוט. לא משנה לאן תרשם- העיקר שיהיה קרוב לבית. שם כבר תחליט. לי בח"כ אין מקום לסקוואט ודד, אז רב התוכניות שלי מבוססות על נפח ופחות על כח. הקטע עם אימוני בילדינג שהם מאוד גמישים. אפשר להחליף תרגיל,להוסיף עוד תרגיל.. בפוואר ליפטינג אתה תופס "עמדה" במשך חצי שעה. זה או שיש מקום או שאין מקום. בילדר יכול להדחף באמצע אם משקל בינוני.דילמה רצינית אני לא יודע מה לעשות :S
אז איך כל חברי הפורום מתאמנים ?
כן הקטע שאני כרגע על jim wendler בלי סקוואט ודדליפט היא לא שווה כלום ...=
כל אחד והציוד שיש לו. "כל" חברי הפורום זה לא מדד. יש חברי פורום שעוסקים בפווארליפטינג ומתייחסים לריפטו כאל קדושה. ויש בילדרים, שאכפת להם מפרופורציה והיקפים מאשר ממשקל על המוט. לא משנה לאן תרשם- העיקר שיהיה קרוב לבית. שם כבר תחליט. לי בח"כ אין מקום לסקוואט ודד, אז רב התוכניות שלי מבוססות על נפח ופחות על כח. הקטע עם אימוני בילדינג שהם מאוד גמישים. אפשר להחליף תרגיל,להוסיף עוד תרגיל.. בפוואר ליפטינג אתה תופס "עמדה" במשך חצי שעה. זה או שיש מקום או שאין מקום. בילדר יכול להדחף באמצע אם משקל בינוני.
תרשם, ומשם כבר תראה. זה לא שאתה מצטרף לח"כ להרבה זמן. שנה עוברת בטיל ואם אחרי זה תשאר לא מרוצה, תמיד אפשר לעבור.
בכיף. בכללי אם יש לך רכב לך על פאנץ. גם ח"כ קרקעי מאובזר,גם יחסית קצת אנשים,גם מוסיקה טובה,גם איגרוף במקום ואיגרוף תאילנדי ברחוב מקביל. תעדכן פה כשתרשם, ספר מה כמה..כן הקטע שאני כרגע על jim wendler בלי סקוואט ודדליפט היא לא שווה כלום ...
טוב תודה רבה איש 😃
נראה לי נלך על הפאנץ נשמע אחלה . תודהPUNCH אם אתה נטו מחפש כלוב וכאלה.. אם אתה מעוניין בציוד חדיש ומגוון ובמכונות בילדרים(הכותב בילדר בעצמו,לא להיעלב) לך לגרייט שייפ בקניון.
בפאנץ' אחלה.. תבוא להגיד שלום ;)