הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 195 קילו לחיצת חזה

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
היום סיימתי סבב של תוכנית האימונים שאני מבצע והיה לי בדיקת 1RM לסקוואט ולחיצה , הסרטונים של הסקוואט התפקששו אבל של החזה לא.
ביצעתי בחזה 180\185\190\195 ועוד סט של 200 שנכשלתי בו.
סה"כ PR חדש אין מה לבכות יום חג היום 😃

מקרא מוט : 4X20(פלטות גדולות)+1X5+1X2.5 + BAR.
משקל גוף - 100 קילו , מגדל זקן 3 חודשים.

עוד מעט יעלה את הניסיונות האחרים ואת הכשל .

ביקורת על טכניקה תתקבל בברכה.

• פותח/ת השרשור
זה לא הולך להפתיע אף אחד אבל לא ראיתי הרמה כל כך רחוקה מהצלחה כבר הרבה זמן.

אני אופתע מאוד אם תעלה כאן סרטון של 190 בלי ספוטר.
מדהימה הרמה של הזלזול.. במקרה של כשל חרף ניסיונו של הספוטר לעזור להרים את המוט חזרה לראק הוא נכשל והיו צריכים עוד 2 אנשים לעזור מהצדדים , לא בכוחו לעזור עם משקל כזה הוא רק ליווה אותו, בלי קשר לזה - הרמה שלא אני הייתי מרים לא הייתי קורא לה PR או מפרסם אותה לביקורת.

לא משנה מה תמשיך להגיב פה אני לא יתייחס לזה כי זה פשוט לא שווה את העצבים

אתה חזק והכל, אבל הספוטר הוריד עשרות קג לפי איך שזה נראה. תמיד כדאי ללכת לפי הכלל ההגיוני שאם נוגעים במוט = ההרמה לא שלך

• פותח/ת השרשור
אתה חזק והכל, אבל הספוטר הוריד עשרות קג לפי איך שזה נראה. תמיד כדאי ללכת לפי הכלל ההגיוני שאם נוגעים במוט = ההרמה לא שלך
שאלתי את הבחור אם הוא עזר אמר לא וגם אני לא הרגשתי עזרה, ביחס למשקל לפני זה(185) והמשקל שלפני זה והמשקל שלפני זה ,הכל הרגיש כבד ביחס לסט שלפניו כמו שצריך , עזרה ממנו לא הייתה.
הדיון הסתמי אם המשקל הזה אני הרמתי אותו או לא יכול להמשיך עד מחר , בסופו של דבר אני לא מתחרה והבן אדם היחיד שאני כן מתחרה מולו זה עצמי בסשן לפני.
לדעת מתי ספוטר מוריד מהמשקל כבר יש לי ניסיון להגיד .

עזרה ממנו לא הייתה.
אי אפשר להגיד דבר כזה.. בפרט שהוא גם בולם את המשקל וגם עוזר בנקודות קשות
פשוט קח מישהו ערני ומנוסה כספוטר, שלא יגע כל עוד אין נסיגה של המוט.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להגיד דבר כזה.. בפרט שהוא גם בולם את המשקל וגם עוזר בנקודות קשות
פשוט קח מישהו ערני ומנוסה כספוטר, שלא יגע כל עוד אין נסיגה של המוט.
סרטון הכשל , סתכל מה קורה שהוא כן נדרש להפעיל כוח.

סרטון פרטי.
אבל להפעיל כוח בכל מקרה, זה לא אומר שהספוטר ינצל כל טיפת גליקוגן בבייספס ובזוקפים- זה יכול להסתכם בחמישה קג לכל זרוע.
בכל מקרה, תשמע- אלו הקריטריונים המקובלים בעולם הליפטינג..

הרמה פסולה - לא עוברת תחרות . בסקוואט אני עושה חצאי חזרות ובדדליפט גם
תראה, בסופו של דבר אין סיבה שהספוטר ידבק ללחיצה ככה. ברור שגם בכשל אתה עדיין נושא כמעט בכל העומס וגם כשהידיים שלו בסמיכות המוט לא יצנח עליך.
עדיין, אתה חזיר בר.

הרמה פסולה - לא עוברת תחרות . בסקוואט אני עושה חצאי חזרות ובדדליפט גם

תרגע, אף אחד לא אומר שאתה לא חזק. נגיעה קטנה של ספוטר יכולה לעשות את כל ההבדל בין הצלחה לכשל. הוא לא צריך להיות מספיק חזק כדי להרים את המוט, וברור שאם אתה מגיע לכשל הוא לא יצליח להרים אותו במקומך. זו לא הנקודה.

• פותח/ת השרשור
תראה, בסופו של דבר אין סיבה שהספוטר ידבק ללחיצה ככה. ברור שגם בכשל אתה עדיין נושא כמעט בכל העומס וגם כשהידיים שלו בסמיכות המוט לא יצנח עליך.
עדיין, אתה חזיר בר.
עזוב עדיף שתמחוק את האשכול , חיפשתי ביקורת בונה לטכניקה.
מזכיר לי שבזמנו שהחזקתי לוג ולמרות שאין חוקי חובות לראק בלוגים מנהלים אמרו שאני משקר במשקלים וחייב בסרטונים.
תמחק את האשכול.
תרגע, אף אחד לא אומר שאתה לא חזק. נגיעה קטנה של ספוטר יכולה לעשות את כל ההבדל בין הצלחה לכשל. הוא לא צריך להיות מספיק חזק כדי להרים את המוט, וברור שאם אתה מגיע לכשל הוא לא יצליח להרים אותו במקומך. זו לא הנקודה.
יש משקלים יותר גבוהים שלחצתי שאני יודע שספוטר עזר בדיעבד אחרי הלחיצה ואני לא מחשיב או מדבר עליהם. כל מה שאתה מדבר עליו ידוע לי ויוצא לי לדקלם את זה למתאמנים 50 פעם ביום.

אין בעיה, אבל אנחנו לא מכירים אותך. הביקורת שאתה מקבל זה על סמך מה שנראה בסרטון, וכל אחד אחר היה מקבל אותן תגובות. אל תקח את זה קשה.

מדהימה הרמה של הזלזול.. במקרה של כשל חרף ניסיונו של הספוטר לעזור להרים את המוט חזרה לראק הוא נכשל והיו צריכים עוד 2 אנשים לעזור מהצדדים , לא בכוחו לעזור עם משקל כזה הוא רק ליווה אותו, בלי קשר לזה - הרמה שלא אני הייתי מרים לא הייתי קורא לה PR או מפרסם אותה לביקורת.

לא משנה מה תמשיך להגיב פה אני לא יתייחס לזה כי זה פשוט לא שווה את העצבים[/QUOT

לא בא לשפוט האם ההרמה "נחשבת" או "לא נחשבת", אבל חייב לומר שבחרת בספוטר גרוע.
כל העניין בלבחור ספוטר, הוא לבחור אדם שיוכל, במקרה חירום, לעזור לך להרים. לכל הפחות, אדם שיש לו דדליפט שגבוה מהמשקל על המוט.
הוא לא צריך להיות מסוגל להרים את כולו (זה לא דדליפט בסופו של דבר....), אך להיות מסוגל לעזור במידה נכרת, אם הסיבה תצוץ.

ולעניין הוויכוח, זה מזכיר לי שרשור שהיה כאן לא מזמן בנושא "נוגע ולא עוזר".

בסופו של דבר - חזיר של בנץ'! 😃
כל הכבוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית