הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון 195 קילו לחיצת חזה

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
היום סיימתי סבב של תוכנית האימונים שאני מבצע והיה לי בדיקת 1RM לסקוואט ולחיצה , הסרטונים של הסקוואט התפקששו אבל של החזה לא.
ביצעתי בחזה 180\185\190\195 ועוד סט של 200 שנכשלתי בו.
סה"כ PR חדש אין מה לבכות יום חג היום 😃

מקרא מוט : 4X20(פלטות גדולות)+1X5+1X2.5 + BAR.
משקל גוף - 100 קילו , מגדל זקן 3 חודשים.

עוד מעט יעלה את הניסיונות האחרים ואת הכשל .

ביקורת על טכניקה תתקבל בברכה.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה, אבל אנחנו לא מכירים אותך. הביקורת שאתה מקבל זה על סמך מה שנראה בסרטון, וכל אחד אחר היה מקבל אותן תגובות. אל תקח את זה קשה.
יש לקבל ביקורת ולהגיב אליה בסתירה כמו "אתה לא שובר מקביל \ הסקוואט גבוה" ולענות ב"זה רק נראה ככה הכל בסדר" כמו שיש פה וראיתי הרבה פעמים ואז הדיון ממשיך ויש להגיב בזלזול ולהתווכח על משהו סתמי כמו אם הוא מרים משקל מהמוט למרות שהבן אדם שהיה מתחת למוט אומר לך שלא והבן אדם שהיה מעל המוט אומר שהוא לא נגע והדוב הפדופיל עם הוואן של הילדים אומר שלא.
לא בא לשפוט האם ההרמה "נחשבת" או "לא נחשבת", אבל חייב לומר שבחרת בספוטר גרוע.
כל העניין בלבחור ספוטר, הוא לבחור אדם שיוכל, במקרה חירום, לעזור לך להרים. לכל הפחות, אדם שיש לו דדליפט שגבוה מהמשקל על המוט.
הוא לא צריך להיות מסוגל להרים את כולו (זה לא דדליפט בסופו של דבר....), אך להיות מסוגל לעזור במידה נכרת, אם הסיבה תצוץ.

ולעניין הוויכוח, זה מזכיר לי שרשור שהיה כאן לא מזמן בנושא "נוגע ולא עוזר".

בסופו של דבר - חזיר של בנץ'! 😃
כל הכבוד.
אין ספק שיש ספוטרים טובים יותר מה לעשות שהוא היה החזק מכל האנשים בחדר כושר?
בבדיקת 1RM בסקוואט שהייתה לפני זה הוא לא הסכים לשמור עלי..

יש לקבל ביקורת ולהגיב אליה בסתירה כמו "אתה לא שובר מקביל \ הסקוואט גבוה" ולענות ב"זה רק נראה ככה הכל בסדר" כמו שיש פה וראיתי הרבה פעמים ואז הדיון ממשיך ויש להגיב בזלזול ולהתווכח על משהו סתמי כמו אם הוא מרים משקל מהמוט למרות שהבן אדם שהיה מתחת למוט אומר לך שלא והבן אדם שהיה מעל המוט אומר שהוא לא נגע והדוב הפדופיל עם הוואן של הילדים אומר שלא.

אתה לא בתחרות, ולכן תעשה מה שאתה רוצה. אבל מהסרטון נראה שהספוטר נוגע במוט. בגלל זה כל התגובות.

אין ספק שאתה בחור חזק, אף אחד לא יקח את זה ממך.
אבל לא היה כאן 195, אין כאן שאלה אם הרים 13.14159 או 9.947 קילוגרם מהמוט, ברגע שהוא נגע אי אפשר לדעת, וזו הסיבה שאתה לא מקבל ביקורת לגבי הטכניקה, קשה לבקר כשיש ליקוי כזה.

אישית, מה שאני עושה (בנץ 140+ לחזרות) כשאין ספוטר ראוי, מודיע מראש לא לגעת בשום מצב, אם אני נכשל, אני מניח את המוט על החזה, ואז מרימים אותו ביחד, ככה אני מוודא שאף ספוטר לא יהרוס לי את הסט/אימון.

@Edward
אותן תגובות כל אחד אחר היה מקבל גם. גם מי שחזק. זה שאתה חזק והבנץ' שלך הוא so called כמעט מאתיים, לא אומר שלא תקבל תגובות על "לא שובר מקביל" כמו מישהו שיעלה בנץ' של 80. הנה, אותה תגובה מקבל מישהו אפילו יותר חזק ממך: https://www.lbs.co.il/threads/59888/
זה שאתה אומר שהוא לא נגע זה נחמד, אבל אתה לא באמת יכול לדעת. אם הבנץ' שלך היה 300 והרמת 195, אולי היית יכול באמת לשים לב אם הוא נגע או לא. אבל זה so called שיא שלך, ולא, אתה לא סופרמן - אתה לא יכול לדעת.
ולגביו? אז אמר. מי ששם ככה מרפקים זה מראש מי שלא מבין שיש הבדל בין לגעת ולא לגעת. הוא חושב ששאלת אם הוא ממש עזר, ואמר לא. או רצה לשמח אותך. זה מישהו שמראש לא מסתכל על הבנץ' בגישה "ליפטרית".

בנוסף, כשהעלית את הסרטון של הכשל למדנו שהוא ספוטר גרוע והשיטה שלו עם המרפקים גם ככה לא יישומית. כשהוא צריך, הוא משתמש בכפות הידיים - ולכן חוץ מלהפריע ולפסול את ההרמה שלך, המרפקים שלו לא עשו כלום.

להעלות סרטון שלך עושה משהו מרשים במידה כזו או אחרת (ושלך בסקאלה העליונה) זה מצויין ומבורך, וגם אני והרבה ממי שנמצא כאן עושים את זה. הנקודה היא שהסרטון צריך לכלול אותך מבצע את זה, והעזרה של הספוטר משאירה אותנו לשער שאתה חזק מאוד ע"פ סרטוני עבר, לא ע"פ הסרטון הזה.

THAT BEING SAID,
כמו שכבר ציינו מעליי - אתה מאוד, מאוד חזק, ואף אחד לא יקח ממך את זה. הנקודה היא לא שאתה חלש / שהבנץ' שלך הוא 60 קילו, אלא שאנחנו לא יכולים לדעת.
קבל את הביקורת בצורה חיובית כי היא נכונה, ואני אומר חד משמעית - הפורום הזה (או לפחות אני) יהיה הראשון לברך ולהעריך אותך אם וכאשר תציג בנץ' 195, או 180, או 160, כי זה מדהים. ואין צל של ספק שאתה יכול.

Peace

הביסט

מה שמעצבן אותי וחלק מהאנשים כאן, זה שאתה חושב שאתה המצאת את הגלגל, את התרגיל ואתה הסמכות לקבוע מה בטיחותי, איך אמורים להרים ואיך אמורים לשמור.

כמה דברים להסביר לך על "השיטה" שלך בכל הנוגע לבטיחות:

1. היא לא בטיחותית. שנכשלת - היה ספוטר אחד מהצד שעזר, ולא מהצד השני, אז זה בדיוק בטיחותי? ככה פורקים כתף / קורעים שריר.

2. אתה חושב בגלל שאתה כזה חזק, אין אפשרות אחרת לשמור עליך. אז אני מציע לך להכנס לסרטונים של תחרויות, לראות איך שומרים שם (ספוטרים צדדים, בלי מרכזי) וגם משקלים של 400 קילו ומעלה - עושים לבד בלי ספוטר.

3. במקרה של כשל מוחלט (יש לך פתאום התכווצות, התעלפת, הקאת וכו') - אתה מעמיד בסיכון מאוד גבוה את הספוטר. 200 קילו פשוט יקחו לו את הידיים אם אתה נכשל לגמרי.

4. לא רק שבסרטון הספוטר נגע, רואים שיש מאמץ מצידו מעבר, יש לפעמים כאן סרטונים עם ספוטרים שנוגעים עם האצבעות, שזה גם פסול, אבל במקרה שלך רואים די בבירור עבודה של הספוטר. אם אתה לא מבין איך עצם המגע שלו על המוט עוזר לך, אני בטח לא יכול להסביר לך.

בשורה התחתונה זה לא עניין של משקל כמו שאמרו, אני אישית מאוד רחוק מהמספרים הללו, אבל זה עניין של אגו. אם במכון שלך ובראש שלך אתה חושב שהרמת 195 - שיבושם לך. הצלחת. פאוורליפטינג זה לא.
משהו לזכותך יאמר- בסרטונים בעבר לא היה ברור כמה משקל יש בגלל פלטות מוזרות ושונות, הפעם זה ברור.
אגב מעניין אותי לראות את הסטים שבאו לפני ה195, אני יודע שאני כנראה מאוד מעצבן אותך, אבל אשמח בכל זאת אם תעלה.

כן, גם אני לא העבנתי למה הספוטר מכניס ככה את הידיים אבל שיש כשל הוא עובר לכפות הידיים , תופס את המוט ומרים איתך.
בכל מקרה אין צורך להתעצבן

עזוב עדיף שתמחוק את האשכול , חיפשתי ביקורת בונה לטכניקה.
מזכיר לי שבזמנו שהחזקתי לוג ולמרות שאין חוקי חובות לראק בלוגים מנהלים אמרו שאני משקר במשקלים וחייב בסרטונים.
תמחק את האשכול.

יש משקלים יותר גבוהים שלחצתי שאני יודע שספוטר עזר בדיעבד אחרי הלחיצה ואני לא מחשיב או מדבר עליהם. כל מה שאתה מדבר עליו ידוע לי ויוצא לי לדקלם את זה למתאמנים 50 פעם ביום.
עזוב עדיף שתמחוק את האשכול , חיפשתי ביקורת בונה לטכניקה.
מזכיר לי שבזמנו שהחזקתי לוג ולמרות שאין חוקי חובות לראק בלוגים מנהלים אמרו שאני משקר במשקלים וחייב בסרטונים.
תמחק את האשכול.

יש משקלים יותר גבוהים שלחצתי שאני יודע שספוטר עזר בדיעבד אחרי הלחיצה ואני לא מחשיב או מדבר עליהם. כל מה שאתה מדבר עליו ידוע לי ויוצא לי לדקלם את זה למתאמנים 50 פעם ביום.
אתה מתעצבן סתם, ההנחיה של לא לגעת במוט היא בדיוק בשביל למחוק את מעט הספק שיש אם הספוטר הרים לך - 40 קילו, 10 קילו, או חצי קילו. מה לעשות שגם אתה ולמעשה גם הוא לא יודעים בדיוק כמה הוא הרים שם.

כל הכבוד, עם ספוטר, בלי ספוטר, לא חוקי, חוקי זה עדיין הישג מרשים ביותר.
איזו תוכנית אתה מבצע?

אני לא חושב שבנאדם ברמה של גיל ישקר לעצמו לגבי המשקל שהוא הרים.
זה לא שהוא מתפרנס מיזה וככל שהוא מרים יותר משקל זה יותר מדהים והוא מרוויח יותר כסף ( מספונסרים וכ"ו ).

גיל חתיכת בהמה, כל הכבוד ( עדיין מחכה לסוד של לזקן !! )🙌👑👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית