הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני קלן + וינסטרול .

Omer_Shoa

מושעה
60
0
נק' מוניטין:
-40
60
0
שלום .
ככה אני שוקל 75 קילו גובה 1.76 .
אחוזי שומן באזור ה 8 .
מתאמן כבר שנתיים וחצי .
עשיתי סייקל 1 של קלן לפני חצי שנה ועכשיו אני רוצה לעשות סייקל של קלן + וינס כדורים כמובן ללא הזרקות .

אם מישהו יוכל להגיד לי את המינון של כל אחד לאורך כל הסייקל וכמה זמן לעשות אותו אני ישמח .
אם למישהו יש המלצה לגבי תזונה כדי להפוך את הסייקל לכמה שיותר אפקטיבי אני ישמח לשמוע .
בעיקרון התזונה שלי היא על 200 גרם חלבון 50 שומן 25 פחמימה .

אני לא לוקח עוד דברים חוץ מקלן ווינסטרול של חברת וירמוגי אני ישמח לדעת אם צריך לקחת עם זה עוד משהו כדי לא לפגוע בגוף שלי או לעשות איזה PCT בסיום הסייקל .

תודה 😃

הבעיה בסייקל הזה מתחילה במשפט שכתבת "כמובן ללא הזרקות" - שזו טעות לחשוב שסייקל מוצלח יכין רק חומרים אוראליים.
מעבר לפגיעה בכבד שהם גורמים, תוסיף לזה תסמינים של מחסור בטסט כמו חוסר חשק מיני, עייפות וכו'.
לסיכום עבור על הנעוצים שוב, סייקל טוב מתבסס על הזרקות עם אפשרות להוספת חומר אוראלי ובכל אופן הייתי ממליץ לך את הסייקל הראשון שלך לשמור למסה ועד אז להמשיך עם הקלן או לעבור לאפדרין

הבעיה בסייקל הזה מתחילה במשפט שכתבת "כמובן ללא הזרקות" - שזו טעות לחשוב שסייקל מוצלח יכין רק חומרים אוראליים.
מעבר לפגיעה בכבד שהם גורמים, תוסיף לזה תסמינים של מחסור בטסט כמו חוסר חשק מיני, עייפות וכו'.
לסיכום עבור על הנעוצים שוב, סייקל טוב מתבסס על הזרקות עם אפשרות להוספת חומר אוראלי ובכל אופן הייתי ממליץ לך את הסייקל הראשון שלך לשמור למסה ועד אז להמשיך עם הקלן או לעבור לאפדרין

מה שהוא אמר! בכל מקרה אם תחליט לעשות את זה יש חומרים שעדיפים על וינסטרול אם אתה עושה סייקל בלי טסט כמו אנאבר(קשה להשיג אנאבר אמיתי) טורניבול או אפיסטן. שלא תבין לא נכון גם זה ממש לא מומלץ..

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא ענה לי על מה שאני שואל ...
לא שאלתי אם זה סייקל טוב או לא .

אמרתי שאני עושה את זה ככה או ככה השאלה זה איך אתם עוזרים לי לנסות למקסס את התוצאות של זה . לא משנה אם הם היו ירודות או לא אפשר ליעל את התהליך כמה שאפשר כמו שהוא .

PCT אתה חייב בטח אחרי וינסטרול (או כל אחד מהסטרואידים שרשמתי בהודעה הקודמת), איך הPCT אמור להראות תחכה למומחים, כלומיד בטוח יהיה שם.
למזער תופעות לוואי בקלן יש לך נגד התכווצויות טאורין במינון 3-5 גרם, מגנזיום במינון 400-500 מ''ג, אשלגן אופציונלי.
אני אישית בקלן לוקח גם Q10 במינון של 200 גרם, תוסף שעוזר לדלל את הדם ולהוריד לחץ דם.
מינונים של הקלן יש לך בנעוצים/אשכול קלן
עוד דבר, אם אתה מתכנן דל פחמימה (25 זה דל מאוד) תצטרך להעלות את השומן, כמובן להסתמך על שומנים איכותיים.

לא משנה אם הם היו ירודות או לא
התוצאות לא יהיו ירודות, להפך שמעתי על אנשים שעשו סייקלים כאלה והשיגו תוצאות מעולות, פשוט הסיכון פה עולה על התמורה. וינסטרול ישתק אותך בצורה שיש סיכוי מאוד סביר שתסבול מתופעות של מחסור בטסט ועוד כל מיני בעיות. יש חומרים פחות משביטים כמו שרשמתי (שוב גם הם משביטים ולא מומלצים בלי טסט מאותה הסיבה) שיותר יתאימו לסייקל בלי טסט. אם אתה נעול על העניין הייתי ממליץ לך לברר עליהם.

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת שלי היא האם צריך לעשות PCT אחרי הסייקל הזה ? ואם כן אני ישמח לשמוע איזה חומרים צריך להשיג ואיך להשתמש בהם בסוף הסייקל .
בנוסף האם צריך חומר לניקוי הכבד בזמן הסייקל ? אם כן אשמח לשמוע על חומר מומלץ ואופן השימוש בו .

כבר רשמתי לך שחובה PCT, כלומיד צריך בטוח טמוקסיפן אולי תחכה לתום הוא יודע יותר טוב ממני.
לניקוי כבד מומלץ ליב 52 במינון המומלץ על האריזה וטודקה במינון של גרם ביום.
למה אתה נעול דווקא על הויני ולא מוכן לשמוע אופציות אחרות??
ועוד דבר, כאן זה המקום הטוב ביותר למידע על סטרואידים. יש פה הרבה אנשים מביני עניין שיכולים לעזור, יש לי הרגשה שנפלת על איזה בחור שנשאר לו במלאי הרבה ויני ובגלל זה הוא כל כך ממליץ לך עליו. אחרת אני לא מבין למה אתה נעול. כאן אנשים ייעצו לך בלי שום אינטרס, קח את זה בחשבון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כי כבר קניתי הכל והתחלתי אז אני אולי ינסה משהוא אחר בסייקל הבא . כרגע התחלתי לרוץ על זה כבר אני רק יוסיף כנראה LIV52 לניקוי הכבד אני רק עדיין לא יודע את המינון אני מחכה למישהו בעל ידע שיעזור לי . ובסיום הסייקל אני ישתמש ב כלומיד . השאלה האם צריך גם כלומיד במהלך הסייקל או רק בסופו .

כלומר הסייקל יראה ככה :
וינסטרול 30 גרם ביום בכדורים . בוקר צהריים וערב .
קלן פרמידה עולה עד 120 למשך שבועיים הפסקה של שבועיים ואז שוב שבועיים .
LIV52 במהלך כל הסייקל . כמות אני ידע ברגע שמישהו בעל ידע יוכל לומר לי .

PCT
כלומיד למשך כמות זמן שמישהו יגיד לי וגם כמות אני ישמח .
ואם יש תחליף ל כלומיד במידה ואני לא יצליח להתארגן על זה .

אשמח לעזרה ממש תודה !

"כי כבר קניתי" שואלים לפני שקונים לא אחרי. אתה מוכן לפגוע בבריאות שלך בגלל שכבר "קנית"? הבריאות הרבה יותר חשובה מכסף תאמין לי.
כלומיד אך ורק בPCT, אין תחליף לכלומיד.
בלי קשר אתה נכנס לעולם שבלי הידע המספק אתה יכול ליפול לצרות שאלוהים ישמור, מן הראוי בשבילך היה לחקור קצת קודם.

• פותח/ת השרשור
ובמהלך הסייקל עצמו זה היה בסדר לקחת ויני וקלן עם ליב52 ולאחר 5-6 שבועות לעשות PCT עם כלומיד למשך כמה זמן ? ומה המינון ?
השימוש בכלומיד יחזיר את הרמות טוטסטרון למצב תקין ולא היה חשש למשהו עתידי ? ממש תודה על העזרה .

אם זה בסדר? כבר אמרנו שזה לא בסדר, הליב בהחלט יעזור לכבד.
פרוטוקול PCT סטנדרטי הוא שבועיים 100 מ''ג ביום כלומיד ושבועיים 50 מ''ג. סה''כ 4 שבועות, כנל טמוקסיפן 40-40-20-20 סה''כ 4 שבועות.
אני לא יודע להגיד לך אם הפרוטוקול הזה שמתאים לסייקלים יותר רציניים מתאים גם לך, תחכה לעוד דעות.
הכלומיד אמור להחזיר את ייצור הטסט הטבעי אבל אין שום דבר מובטח, חשש לעתיד תמיד יכול להיות זה עסק לא בטוח. עדיין סביר להניח שאם תעשה PCT טוב ולא תעבור את ה6 שבועות עם הויני אתה תצליח להתאושש

עכשיו שמתי לב שרשמת בכותרת "סייקל שני" איך היה נראה הסייקל הראשון שלך?

• פותח/ת השרשור
הבנתי .

אז אם הבנתי נכון כדי לעשות את הסייקל כמה שיותר נכון הוא יראה ככה .

LIV52 במהלך כל הסייקל . כמות בהתאם להוראות יצרן .
PCT
כלומיד למשך חודש . שבועיים ראשונים 100 מ"ג ביום ואז שבועיים 50 מ"ג ביום .

וינסטרול 30 גרם ביום זה מספיק נכון ? כי זה משלוב עם קלן .

לגבי הקלן כן, כנ''ל הליב.
לגבי הPCT והמינון שוב אני מעדיף לא לייעץ אם אני לא בטוח, חכה לעוד תגובות

סייקל כל כך מטופש וינסטרול כחומר בודד..
די לטעויות כבר.. עד שלא תפגע במזה לא תבין..
מכיר כאלה עם תגובה גנטית גרועה שזה גרם להם להשבתה חמורה והשתקה של ייצור טסט טבעי ...
לא רוצה זריקות.. בהצלחה 😃

הבנתי .

אז אם הבנתי נכון כדי לעשות את הסייקל כמה שיותר נכון הוא יראה ככה .

LIV52 במהלך כל הסייקל . כמות בהתאם להוראות יצרן .
PCT
כלומיד למשך חודש . שבועיים ראשונים 100 מ"ג ביום ואז שבועיים 50 מ"ג ביום .

וינסטרול 30 גרם ביום זה מספיק נכון ? כי זה משלוב עם קלן .
ממה שראיתי ה50 מ"ג ביום הכי יעיל
קלן תיקח שבועיים כן שבועיים לא. תעשה את הסייקל 6-8 שבועות
קלן מינון פרמידה תתחיל ב40 מק"ג תעלה ל 120מק"ג ותרד שוב ל 40
כך אותו בהפרש של 3 שעות בערך(אין לי ביסוס מדעי זה מניסיון שלי בלבד חברים שלי מחכים 5 שעות)
אל תיקח סמוך לאימון
דבר אחרון תחכה שמישהו עם יותר ניסיון בפורום יענה לך, כי יש את טום ,ליאור ,אביעד שמבינים וידעו בדיוק מה אתה צריך, יכול להיות יגידו לך לקחת קטוטיפן.
ואל תרבה בסייקלים אורליים זה נזק מצתבר לכבד דיברו על זה פה כבר

ממה שראיתי ה50 מ"ג ביום הכי יעיל
קלן תיקח שבועיים כן שבועיים לא. תעשה את הסייקל 6-8 שבועות
קלן מינון פרמידה תתחיל ב40 מק"ג תעלה ל 120מק"ג ותרד שוב ל 40
כך אותו בהפרש של 3 שעות בערך(אין לי ביסוס מדעי זה מניסיון שלי בלבד חברים שלי מחכים 5 שעות)
אל תיקח סמוך לאימון
דבר אחרון תחכה שמישהו עם יותר ניסיון בפורום יענה לך, כי יש את טום ,ליאור ,אביעד שמבינים וידעו בדיוק מה אתה צריך, יכול להיות יגידו לך לקחת קטוטיפן.
ואל תרבה בסייקלים אורליים זה נזק מצתבר לכבד דיברו על זה פה כבר

בשביל מה הפרימידה היורדת?? זה לא T3 זה קלן. מה גם שלא בטוח שזה נחוץ בT3 אבל זה כבר לא קשור לנושא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית