הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יציאה מסייקל ראשון \ PCT

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
הסייקל מתקדם יפה ואני עושה קצת שיעורי בית לתקופת הPCT, סייקל טסטוסטרון בלבד 2 זריקות בשבוע 12 שבועות, לגבי השימוש בכלומיד וטמוקסיפן זה התכנון:

שבועיים אחרי הזריקה האחרונה:
ED\כל יום

שבוע 1: 150מ"ג כלומיד 40 מ"ג טמוקסיפן ED
שבוע 2: 150 מ"ג כלומיד 40 מ"ג טמוקסיפן ED
שבוע 3: 100 מ"ג כלומיד 20 מ"ג טמוקסיפן ED
שבוע 4: 100 מ"ג כלומיד 20 מ"ג טמוקסיפן ED
שבוע 5: 50 מ"ג כלומיד 10 מ"ג טמוקסיפן ED
שבוע 6 (אופציונלי): 50 מ"ג כלומיד 10 מ"ג טמוקסיפן ED

באיזה שעות מומלץ לקחת את התרופות הנ"ל ? (מבחינת שינה וכאלה.. אם זה אמור להפריע)

PCT ל 4-5 שבועות מספיק כמו שאתה מתכנן זה תקין.
המינון של הכלומיד לסייקל כזה מספיק לך 100 מלגרם ביום אין צורך לשתות 150 בסייקל הנל.
לגבי הטמוקסיפן תקין.
אפשר לחלק את 2 התרופות ל-2 מנות ביום הראשונה בארוחת בוקר השניה בארוחת ערב.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז את הכלומיד להוריד ל100מ"ג בכל השבועות?
מה לגבי הטמוקסיפן?
ויש תופעות לוואי כלשהם לתרופות הנ"ל ? עצבנות \ ערנות דברים בסגנון?

לגבי הכלומיד כן. הטמוקסיפן המינונים האלה תקינים לסייקל כזה.
תופעות לוואי יש לטמוקסיפן שהוא יכול לטשטש לך את הרעייה בלילה.
אני זוכר היו פה מספר חברה בפורום שאמרו שכלומיד עשה להם כאב ראש אם אני לא טועה. (אבל זה ממש לא קורה לכולם)

• פותח/ת השרשור
לגבי הכלומיד כן. הטמוקסיפן המינונים האלה תקינים לסייקל כזה.
תופעות לוואי יש לטמוקסיפן שהוא יכול לטשטש לך את הרעייה בלילה.
אני זוכר היו פה מספר חברה בפורום שאמרו שכלומיד עשה להם כאב ראש אם אני לא טועה. (אבל זה ממש לא קורה לכולם)
אממ סבבה. אני לא יצא לצוד בלילות... חח תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
איך הלך לך הסייקל אחי???שילבת עוד משהו חוץ מהטסט?
אחרי כמה זמן הרגשת שהטסט משפיע?
אני עדיין בסייקל .. לא שילבתי כלום לוץ מטסט, לגבי השאלה השניה קצת קשה לענות, עקרונית אתה אמור להתחיל להרגיש בשבוע 3-4 אני בשבוע 5-6 התחלתי להרגיש. אבל בצורה מפגרת כאילו הוא נאגר תקופה והתפוצץ.. יכול להיות שזה בעיה בחומר (הבנתי שמסתובבים בשוק מהולים) למרות שלדעתי זה יכול היה להיות עניין של תזונה / שינה ותוכנית.. לא התאמתי הכל בצורה נכונה לסייקל. עכשיו הכל פיקס 😃

• פותח/ת השרשור
תופעות לוואי תודה לאל לא. חוץ מחרמנות ברמה מפגרת (בעיקר מהשבוע השלישי התחיל..) הזריקה זה באמת שטויות. בפעם הראשונה חבר הזריק לי, וכבר מהפעם השניה התחלתי להזריק לבד. בהתחלה התחלתי עם מחטים ממש דקות (23G) ובאמת לא מרגישים שהמחט נכנסת, אבל צריך להשאר איתה המון זמן בתוך הזרוע עד שהשמן יצא. אז מהר מאוד הבנתי שעדיף כאב רגעי על כמה שניות מציקות שנראות כמו נצח ועברתי ל"סטנדרט" 21G .. כל הנושא של המחטים זה באמת שטויות וחבל שאנשים נרתעים ובגלל זה חושבים ישר על כדורים וסטרואידים אוראלים.

ושינויים כן בוודאי. לא התחלתי מהא"ש הכי אידיאלי לסייקל לצערי, אבל רואים וגם מרגישים ומן הסתם המשקלי עבודה עולים.
בשבועות הראשונים התחלתי בעיקר לספוח נוזלים, ידעתי לקשר את זה לסייקל כי הייתי על פחמימה נמוכה יחסית, שילבתי אירובי, וגם מן הסתם זה חלק מהתופעות בסייקל. מספר שבועות אחרי זה כבר מרגישים בגדילה וקוטפים מחמאות משחיפים בחד"כ 😃

בעקרון לא התחלתי הכי חכם, דאגתי יותר מדי לנושא של החומרים והזריקות וכל המסביב, לעשות הכל לפי הספר ולא שמתי דגש על תפריט מתאים לסייקל, תכנית אימונים וכ'. אבל @Moshe פתר לנו את הבעיה. והטסטוסטרון באוויר..!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית