הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם מיותר לקנות? אם כן מה? ואם לא אז איזו חברה..

Gabi_Medayev

משתמש מתחיל
62
0
נק' מוניטין:
0
62
0
אז ככה, רציתי לקנות:

אבקת חלבון
אומגה 3
קפאין
קריאטין
פרה וורקאות
מולטיויטמין

השאלה שלי היא מה מיותר ?, איך לשלב את הכל? מתי לשתות מה? לפני מה ואחרי מה...?

כמו כן אילו חברות אתם ממליצים על מה?
חשבתי על האבקת חלבון וקריאטין של דיימטיז כל השאר לא יודע לי....

מצטער על השאלה החופרת ! אשמח לתשובות 😃 !

אבקת חלבון
יש לך אשכול חוות דעת על אבקות חלבון כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/41590/

אני לא מכיר הרבה, אני אישית משתמש בשל אלספה אבל כנראה שאני קצת מבזבז כסף פה, חכה לעוד תגובות על זה
pro lab מצויין
כל אחד שהוא מונוהיידריט וזול
פרה וורקאות
יש הרבה טובים, ההמלצות שקיבלתי הן על pre-jym אין צורך גם פריוורקאווט וגם כדורי קפאין..מיותר ולדעתי יותר נוח רק קפאין

מולטיויטמין
לא מכיר בכלל חכה לעוד תשובות

אומגה 3 של VT או של חברת NOW.
קפאין של Prolab. יש בו גם תוספת סידן שזה אחלה.
קריאטין המונוהיידרט הזול ביותר שתמצא. של BB ושל דימטייז זולים מאוד.
פרי-וורקאאוט די מיותר ויקר מאוד, בעיניי. עדיף לקנות כמה מרכיבים כמו קריאטין, קפאין, בטא-אלנין וכולי.
המולטי הטוב ביותר כיום הוא Orange Triad. גם Animal Pak סבבה. אבל שניהם יקרים בטירוף. Twinlab ללא ברזל זול ויעיל.

• פותח/ת השרשור
יש לך אשכול חוות דעת על אבקות חלבון כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/41590/

אני לא מכיר הרבה, אני אישית משתמש בשל אלספה אבל כנראה שאני קצת מבזבז כסף פה, חכה לעוד תגובות על זה

pro lab מצויין

כל אחד שהוא מונוהיידריט וזול

יש הרבה טובים, ההמלצות שקיבלתי הן על pre-jym אין צורך גם פריוורקאווט וגם כדורי קפאין..מיותר ולדעתי יותר נוח רק קפאין

לא מכיר בכלל חכה לעוד תשובות

תודה רבה על התגובה ! עזרתה לי 😃

פרי-וורקאאוט די מיותר ויקר מאוד, בעיניי. עדיף לקנות כמה מרכיבים כמו קריאטין, קפאין, בטא-אלנין וכולי.
המולטי הטוב ביותר כיום הוא Orange Triad. גם Animal Pak סבבה. אבל שניהם יקרים בטירוף. Twinlab ללא ברזל זול ויעיל.

קודם כל תודה !

לשאלות:

''עדיף לקנות מרכיבים'' - הבנתי זאת גם בערך מהמון גלישה, איך לא מודייק לי בידיוק אילו מרכיבים, נניח קריאטין קפאין ובטא אלנין עניתה לי, ואז '' וכולי ''
אילו עוד מרכיבים נוספים מומלץ לקחת ? ולא עדיף פשוט לקנות כבר פרי וורקאאוט ? אחרי הכל אתה קונה את כל המצרכים ובונה כמו מין פריוורקאוט וזה סתם יקר בעצם..

המולטי ויטמינים שאמרתה ORANGE TRIAD ו ANIMAL PAK יותר טובים מהטווין לאב, והאם הם עם ברזל? ומה עדיף - עם ברזל או בלי ?

כאתה קונה בנפרד זה הרבה יותר זול
תיקנתי לך.

@Gabi_Medayev
אילו עוד מרכיבים מומלץ לקחת? אף אחד. גם בטא-אלנין לא בהכרח מומלץ. קריאטין וקפאין זה די והותר.
פרי-וורקאאוט זה אחד המוצרים היקרים ביותר בתחום. כמות המנות תמיד נמוכה והמחיר אף פעם לא זול. בזבוז כסף אדיר לדעתי. שתי כוסות נס עם מים חמים או כדור קפאין שעולה פחות מחצי אגורה עושה את העבודה כמו שצריך.
Orange Triad ו-Animal Pak טובים מאוד. ואכן, שניהם ללא ברזל. כל מולטי שמיועד לגבר הוא ללא ברזל, משום שלגברים יש בדרך כלל מספיק ברזל ומאחר שקל מאוד להגיע להרעלת ברזל. מולטי ויטמין שמותאם לנשים מכיל ברזל, משום שנשים מאבדות ברזל כל חודש, במהלך המחזור.
לא חושב שיש למתאמן הממוצע שאוכל נכון ולא נמצא במהלך חיטוב רצחני לקראת תחרות לחפש במולטי מפונפן יותר מ-Twinlab. אני אישית מדי פעם לוקח שני כדורים ביום ולא אחד כדי לתחזק את כמות הוויטמינים.
בכל מקרה, אם אתה כבר משקיע בגדול, לך על Orange Triad ולא מולטי אחר. הוא מכיל גם חומרים התומכים במפרקים ועוד דברים שיכולים רק לעזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית