הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עם מה אתם שותים את השייק חלבון שלכם?

Dwayne_Johnson

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי,

מעניין אותי לדעת עם מה אתם שותים את השייק חלבון שלכם - חלב? אולי אפילו מים?
אני אישית מעדיף חלב אף על פי שזה מעלה את הקלוריות וכל העניין הזה כי זה הרבה יותר טעים לי.

מים עם האבקה לי אישית עושים כמעט להקיא, לא יודע מה איתכם. זה ממש ממש מגעיל, ממש כמו שוקו ומים חמים.
עם מה אתם שותים ומאיזה סיבה? לא טעים החלב, לא טעים המים? ערכים?

שתפו בדיון הזה,
דיון מהנה 😃

מים. אם הייתי רוצה 400 קלוריות בשייק הייתי כבר אוכל. נמנע מחלב.. ניסיתי חלב סויה,עזים וכו אבל משום מה מתערבב לא טוב. ואם כבר DWAYNE, הרקולס אחלה סרט אתמול ראיתי.. חיפשתי מה המשקל שלו בסרט וכל מה שמצאתי זה הייפ סביב תזונה "ומשטר" אימונים.

• פותח/ת השרשור
מים. אם הייתי רוצה 400 קלוריות בשייק הייתי כבר אוכל. נמנע מחלב.. ניסיתי חלב סויה,עזים וכו אבל משום מה מתערבב לא טוב. ואם כבר DWAYNE, הרקולס אחלה סרט אתמול ראיתי.. חיפשתי מה המשקל שלו בסרט וכל מה שמצאתי זה הייפ סביב תזונה "ומשטר" אימונים.
איזה אבקה יש לך ובאיזה טעם? אני עוד שנייה מקיא עם מים, לא יודע למה.

וכן, הרקולס זה אחלה של סרט. במיוחד שדוויין שם. אם תרצה אחפש לך את המשקל וכל השטויות האלו, לא בעיה למצוא.

אני גם רק עם מים
החלב סתם מקפיץ את הקלוריות וסמיך מידי לטעמי
יש לי סייטק שוקו
וסופר אפקט איזו 96 עוגיות

עם מים אחרי אימון.
תקנה אבקה של סיינטרקס(מקווה שלא טעיתי בשם) מטריקס 5 בטעם קרם עוגיות ואני מבטיח לך שאתה לא תרצה להפסיק לשתות גם עם מים.

ואם כבר חלב אז אני שותה עם חלב קוקוס/שקדים .. זה ממש טעים ובקושי מעלה בקלוריות.
300 מל וזה בקושי 70 קלוריות.

אני לא מבין, אתה שופך סקופ לשייקר, ובוכה פנימה? לא יותר קל להוסיף מים? 🫤

רוב הטעמים באמת מגעילים עם מים. בדיוק עכשיו סיימתי QUAD PROTEIN של INNER ARMOUR.. טעמי שוקולד נסבלים עם מים. עוגיות,קרם עוגיות- פשוט הגעיל אותי, גם עם מים וגם עם חלב. הטעם הכי "יציב" זה בננה. אין כמעט חלבון בטעם בננה שיטעם מגעיל. עדיף ללכת על בדוק מאשר להתחרט. בדקתי פעם "אה שוקולד שויצרי" = אותו טעם כמו שוקולד רגיל. וניל טעים עם חלב אבל מגעיל עם מים.. EXTREME PROTIEN בטעם בננה ממש מעדן- גם עם מים וגם עם חלב.

מטריקס 5 קרם עוגיות עם מים מעדן.
גם הדיימטיז שוקולד פאדג' משהו כזה זה אדיר.

זה יוצא מרקמי וטעים, לא נוזלי בכלל.
ועם חלב זה בכלל מילקשייק ף.

מטריקס 5 קרם עוגיות עם מים מעדן.
גם הדיימטיז שוקולד פאדג' משהו כזה זה אדיר.

זה יוצא מרקמי וטעים, לא נוזלי בכלל.
ועם חלב זה בכלל מילקשייק ף.
היום הגיע לי שק של 5LBS מהמטריקס עוגיות , אני מקווה שזה חצי ממה שאתה מתאר חח , התאכזבתי מהבננה שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית