הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטארט אפ לאפליקצייה.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
יש לי רעיון גאוני לאפליקצייה, פשוט גאוני, שאני בטוח במיליון אחוז שתגלגל ים כסף.
האפליקציה מאוד פשוטה לבנייה והיא כוללת בסה"כ את העזרה של המשתמשים, חיבור לפייסבוק בשביל להיות משתמש וכרטיס אשראי כדי לעשות כמה פעולות.

יש לי אפס ידע באפליקציות ואפס שקלים בארנק. לא מעניין אותי לרשום פטנט, העיקר שמישהו יצור אותה ואני כמובן אחזיק ברוב האחוזים שלה.
יש איזו חברה שמתמחה בסטארט אפים של אפליקציות ולא גובה כסף? איך אני ממשיך מפה?

יש לי רעיון גאוני לאפליקצייה, פשוט גאוני, שאני בטוח במיליון אחוז שתגלגל ים כסף.
האפליקציה מאוד פשוטה לבנייה והיא כוללת בסה"כ את העזרה של המשתמשים, חיבור לפייסבוק בשביל להיות משתמש וכרטיס אשראי כדי לעשות כמה פעולות.

יש לי אפס ידע באפליקציות ואפס שקלים בארנק. לא מעניין אותי לרשום פטנט, העיקר שמישהו יצור אותה ואני כמובן אחזיק ברוב האחוזים שלה.
יש איזו חברה שמתמחה בסטארט אפים של אפליקציות ולא גובה כסף? איך אני ממשיך מפה?

זה נושא שחקרתי די הרבה בעניין שלך....כל החברות שביררתי איתם אמרו שצריך להתחיל לפתח ואז הם מוכנים לבדוק נכונות....רעיון על הנייר איננו מספיק כי כל יום פונים אלפי אנשים למשקיעים בטענה שיש להם את ה-אפליקציה.
מה שכן אני ממליץ לך זה לנסות את מזלך עם משקיע/מכר שמאמין ברעיון שלך שלך ומוכן לזרום.
אגב אם זו אפליקציה פשוטה לדעתך אז קח בחשבון שההשקעה ממש קטנה ואם כך לא כדאי בכלל להכניס משקיע שבגלל השקעה קטנה יגזור עליך קופה אלא כדאי להתאמץ ולגייס ממון

בשביל זה יש לי רעיון לעוד אפליקציה קוראים לה גט אש, ״גט פיירד״

וואי כמה שזה לא פשוט....אתה יכול להוציא כסף על מנת ליצור סרטון הדמיה של הרעיון ולעלות לקיקסארטר אך זו לא הבעיה הבעיה היא השיווק על מנת שתהיה באחוזי צפייה מרובים ובעמודים הראשונים....המון כסף.
מה גם שאם פיתחת את האפליקציה המיוחלת שוב זה צריך שיווק על מנת שיהיה המון הורדות וחשיפה גדולה....חייב משקיע...לא הייתי מסכן הון עצמי

הייתי מחפשת סטודנט מוכשר למדעי המחשב שיעזור לך תמורת אחוזים

אני מכיר את האנשים שיכולים להריץ את העניין קדימה.

דבר איתי בפרטי, נראה מה אפשר לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית