הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב ממרח שוקולד דל פחמימה

הכנתי סקופ קרם עוגיות,עם 50 גרם טחינה ו 60 גרם חלב וסה היה ממש ממש מתוק. טעים אבל מתוק מידי. פעם הבאה אני אנסה עם חצי סקופ

• פותח/ת השרשור
הטעם דיי מתבסס על האבקה שלך

הכנתי עכשיו. הטעם של הטחינה קצת דומיננטי מדי. ניסיתי להוסיף עוד אבקה ועוד חלב, אבל עדיין הטחינה משתלטת. אולי זה בגלל שזו טחינה משומשום מלא, הטעם שלה קצת מלוח ומורגש יותר.
בכל אופן, מתכון נחמד מאוד, אנסה אותו שוב בעתיד.

אדיר!!
הכנתי את זה עכשיו עם סקופ חלבון שוקולד ו 5 גרם סוכר כי לא היה לי ממתיק (אני לא בחיטוב)
ובערך 70 מ"ל חלב ויצא פצצה.

הולך לאכול את זה עם לחמניה או משהו 😋🍴

כמה קלוריות בכף טחינה גולמית?

תקשיב זה אחד הדברים המדהימים, התחלתיי לחיות על זה.
בעיה ששמים חלב אז זה יכול להתקלקל לאורך זמן אבל זה לוקח בדיוק דקה להכין
אני הכנתי עם 50גרם גולמית
רבע כוס חלב
כפית גדושה אבקת קקאו
וסקופ חלבון סייטק שוקולד לבן
יצא נדיר שאין דברים כאלה, אני שם לפעמים בסנוויץ עם חמאת בוטנים לבצפר

ניסיתי לא מזמן להכין עם טחינה גולמית משומשום מלא וזה היה פשוט דוחה, מזל שלא בזבזתי על זה חלבון ( השמשתי בקקאו וסטיביה ).
אני לא יודע אם זה בגלל שהטחינה גולמית היא משומשום מלא, אבל היה פשוט טעם לוואי דוחה.
אני ינסה מתישהו עם גבינה כלשהי או יוגורט שאני אדלל עם החלב אבל זה היה ממש מגעיל.
אני היחידי שיצא לו טעם לוואי מגעיל של הטחינה ?
נ.ב. יש סיכוי שזה בגלל שהשתמשתי בטחינה גולמית משומשום מלא ?

ניסיתי לא מזמן להכין עם טחינה גולמית משומשום מלא וזה היה פשוט דוחה, מזל שלא בזבזתי על זה חלבון ( השמשתי בקקאו וסטיביה ).
אני לא יודע אם זה בגלל שהטחינה גולמית היא משומשום מלא, אבל היה פשוט טעם לוואי דוחה.
אני ינסה מתישהו עם גבינה כלשהי או יוגורט שאני אדלל עם החלב אבל זה היה ממש מגעיל.
אני היחידי שיצא לו טעם לוואי מגעיל של הטחינה ?
נ.ב. יש סיכוי שזה בגלל שהשתמשתי בטחינה גולמית משומשום מלא ?
כנראה..
היום בבוקר שמתי 50 גרם טחינה גולמית רגילה עם סקופ חלבון + כפית סוכר ו 100 מ"ל חלב ויצא ממרח ל-פ-נ-י-ם !!

מכיר מזמן אפשר בלי סטביה וזה טעים מאוד ממליץ

תגיד אפשר למרוח את הממרח על הישבן ואז לשבת ?

הכנתי עכשיו, עם טחינה גולמית משומשום מלא, סקופ של אבקת חלבון ניל, שקית סוכרוז קצת חלב וקצת מים בשביל המרקם.
מזכיר מאוד חטיפים של חלווה וניל. דקה עבודה ויש אחלה ממרח ואחלה נשנוש.

תודה.

אפשרי להכין את הממרח עם רוטב השוקולד של walden pharms במקום הממתיק, ולהוריד מעט מסקופ החלבון כדי שלא יהיה מתוק מדיי. אני האמת מורחת על פירכית טחינה גולמית מלאה של אל ארז(הכי טעימה שיש! , האחרים עם טעם לוואי לדעתי) ועל זה את הרוטב וזה ממששש טעיםם! 😋🍴

Back
למעלה תחתית