אחלה רעיון, אנסה בימים הקרוביםאני לא אוכל את זה על כלום, אלא עם גבינה לבנה, זכר לימים רחוקים בהם ממרח שוקולד+גבינה היו ארוחת בוקר צבאית נחשקת.
that's what she saidיש לי רפלקס הקאה כל פעם שזה נכנס לפה שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה רעיון, אנסה בימים הקרוביםאני לא אוכל את זה על כלום, אלא עם גבינה לבנה, זכר לימים רחוקים בהם ממרח שוקולד+גבינה היו ארוחת בוקר צבאית נחשקת.
that's what she saidיש לי רפלקס הקאה כל פעם שזה נכנס לפה שלי.
עשיתי עכשיו מעורבב עם קוטג', מעולה! עם אבקת שוקולד לבן של אקסטרים למי שמתעניין.אני לא אוכל את זה על כלום, אלא עם גבינה לבנה, זכר לימים רחוקים בהם ממרח שוקולד+גבינה היו ארוחת בוקר צבאית נחשקת.
אתה יכול לכתוב בדיוק מה שמת? וכמה? יש תמונה?עשיתי עכשיו מעורבב עם קוטג', מעולה! עם אבקת שוקולד לבן של אקסטרים למי שמתעניין.
ולא היה לי חלב בבית אז הוספתי קצת מים במקום, גם סבבה, טוב למי שרגיש ללקטוז או משהו.
אין תמונה, הייתי רעב ואכלתי את זה ישר 😃אתה יכול לכתוב בדיוק מה שמת? וכמה? יש תמונה?
אין טעם לוואי של הקוטג׳?אין תמונה, הייתי רעב ואכלתי את זה ישר 😃
שמתי 50 גרם טחינה גולמית, סקופ חלבון אקסטרים שוקולד לבן, קצת מים (רבע ספל גדול בערך, נגיד 80 מ"ל). ערבבתי הכל עד שיצא ממרח ואז הוספתי גביע קוטג' טרה 5%
מה הכוונה טעם לוואי? יש טעם של קוטג' ביחד עם כל העסקאין טעם לוואי של הקוטג׳?
רגע, זה מתערבב ונהיה טעם אחיד או שזה כמו שתשום בפה כפית קוטג׳ נפרדת וכפית מהממרח?מה הכוונה טעם לוואי? יש טעם של קוטג' ביחד עם כל העסק
ברור שמתערבב.רגע, זה מתערבב ונהיה טעם אחיד או שזה כמו שתשום בפה כפית קוטג׳ נפרדת וכפית מהממרח?
אבל הוא אמר שיש עדיין טעם של קוטג׳...ברור שמתערבב.
זה כמו שתשים סחוג בתוך קוטג' עם זיתים.. אתה תקבל טעם של רוטב פיצה כזה.
הטעם משתנה ברגע שמערבבים.. כמובן אם שמים מספיק בפנים
אבל הוא אמר שיש עדיין טעם של קוטג׳...ברור שמתערבב.
זה כמו שתשים סחוג בתוך קוטג' עם זיתים.. אתה תקבל טעם של רוטב פיצה כזה.
הטעם משתנה ברגע שמערבבים.. כמובן אם שמים מספיק בפנים
זה מתערבברגע, זה מתערבב ונהיה טעם אחיד או שזה כמו שתשום בפה כפית קוטג׳ נפרדת וכפית מהממרח?
כי הטעם שלו לא שהוא נעלם, הוא משתלב עם השאר. אבל כן, זה לא כמו שאתה לוקח בנפרד כפית קוטג' וכפית ממרח, זה יוצא משהו אחידאבל הוא אמר שיש עדיין טעם של קוטג׳...
אפשר לקבל ערכים של זה אחרי שזה מוכן? לכפית לכף?הולך טוב עם הפירכיות אורז עשיר בחלבון ושומן איכותי והכי חשוב דל פחמימה
50 גרם גולמית טחינה
סקופ חלבון
סטיביה (לשים לפי הטעם )
ורבע כוס חלב (ממש ממש טיפה)
לערבב הכל בקערה וזהו יש לכם אחלה ממרח
*אם אין אבקת חלבון בטעם שוקולד אפשר להוסיף כפית קקאו