הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה כללית לגבי גיינרים

omrisap

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בתור אחד שמשתקשה לעלות במשקל אני משתמש ותיק בגיינרים לאחרונה נודע לי על חשיבות סוג הפחמימות בגיינר, השאלה שלי אם על סמך הערך התזונתי שבגב האריזה אני יכול לקבל אינדקציה על גבי סוג הפחמימה שבמוצר (תחת הסעיף של סה"כ סוכרים מתוף הפחמימה)... ואם כן מהו יחס סביר לדוגמא הגיינר שאני משתמש בו עכשיו מכיל 175 גרם פחמימה כאשר מתוכם 35 סוכרים הגיינר אגב:
ELITE LABS - MASS MUSCLE GAINER
אשמח להסבר על הנושא המון תודה מראש

הפחמימות שיש לך בגיינר הן לקטוז ומלטודקסטרין. כל תוצר סופי של פחמימה הוא בסופו של דבר סוכר, כולל פחמימה מורכבת.
המלטודקסטרין נמכרת כביכול כ"פחמימה מורכבת", אבל היא לא. זו פחמימה פשוטה לשאלך.
באופן כללי, כל הגיינרים למיניהן יקרים ולא שווים את המחיר(בארץ לפחות). אני בטוח שאם תבנה לך תפריט טוב ותתמיד בו אתה תעלה במשקל. כן, גם בלי הגיינר.

• פותח/ת השרשור
שוב כמו שאמרתי אני מאוד מתקשה לעלות במשקל, איך אני יכול להבין יותר בעצמי על איכות הפחמימה בגיינר (על מנת לערוך השוואות בין גיינרים שונים) אם בכל זאת החלטתי לשתות דווקא גיינר ולא אבקת חלבון, שוב תודה על התגובה המהירה

שוב כמו שאמרתי אני מאוד מתקשה לעלות במשקל, איך אני יכול להבין יותר בעצמי על איכות הפחמימה בגיינר (על מנת לערוך השוואות בין גיינרים שונים) אם בכל זאת החלטתי לשתות דווקא גיינר ולא אבקת חלבון, שוב תודה על התגובה המהירה
אתה יכול להכין לעצמך בבית שייק טעים, עם פחמימה מורכבת(ברובו), וחשוב מכל, זול יותר.
100 גרם שיבולת שועל, בננה, 30 גרם אגוזי מלך ו250 מ"ל חלב. אחלה של שייק עם ערכים טובים.
נסה אותו, אין לך מה להפסיד. הוא משתלם יותר מקניית גיינר, תהיה בטוח.
אז..בתיאבון? 😃
אגב, אלו הערכים -
אנרגיה (קלוריות) 834
חלבונים (גרם) 30.74
פחמימות (גרם) 104.888
מתוכן סוכרים (גרם) 12.35
שומנים (גרם) 34.23
מתוכם שומן רווי (גרם) 7.99

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על העזרה! (באמת תותח איזה ידע)... יש לי שוב בעיה עם ההצעה שלך כי נגיד פירות כמו בננה או אגוזים אני שומר לארוחות אחרות ביום ושיבולת שועל כשניסיתי לשים בשייק היא תמיד ירדה למטה ואז היה קשה לבלוע את כל השייק... שוב אם זה בלתי אפשרי לאדם הפשוט (כמוני) להבין את איכות הפחממות בגיינר אז תודה רבה על כל העזרה אבל אם זה כן אפשרי אשמח להרחבה בנושא או הפניה למקום המתאים

שים את החלב קודם ואת שאר המרכיבים ומעל את השיבולת שועל.
בכל אופן, אתה לא חייב להכין את אותו שייק עם אותם מרכיבים על הגרם. תכין מה שנוח לך ומתאים לך לתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית