הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בסייקל איכות חומרים

• פותח/ת השרשור Stavv
  • פורסם בתאריך

Stavv

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
image.jpg
אני ישמח לקבל חוות דעת על החומרים לסייקל שאני עומד להתחיל בשילוב עם דיבול ופרווירון...

צפה בקובץ המצורף 21326 אני ישמח לקבל חוות דעת על החומרים לסייקל שאני עומד להתחיל בשילוב עם דיבול ופרווירון...
עשית סיאנס לסוסטנון ולבולדנון...😆
מה תאריך היצור על הביומדיקס?
כעיקרון שלושתם אמורים להיות טובים מאוד.
באיזה סייקל מדובר? שילוב של דקה, בולדנון, סוסטנון ודיבול עמוס. מה המינונים? מה ה-pct ומתי אתה מתכנן לפתוח אותו? מה משך הסייקל? נתונים אישיים?

• פותח/ת השרשור
עדיין לגבי המינונים אני לא סגור יש לך המלצות אני ישמח לשמוע.. סייקל בסיבות 8 שבועות יש לי את החומרים כפול מבתמונה כלומר 6 בקבוקים נתונים אישיים משקל57-8 גובה 1.65 גיל 20.5 pct פרגניל וטמוקסיפן וכלומיד
והתאריך של הביומדיקס 10/2016 הסוסטנון יצור 01/2014. עד 01/2018

עדיין לגבי המינונים אני לא סגור יש לך המלצות אני ישמח לשמוע.. סייקל בסיבות 8 שבועות יש לי את החומרים כפול מבתמונה כלומר 6 בקבוקים נתונים אישיים משקל57-8 גובה 1.65 גיל 20.5 pct פרגניל וטמוקסיפן וכלומיד
והתאריך של הביומדיקס 10/2016 הסוסטנון יצור 01/2014. עד 01/2018

הביומדיק כבר ענתיקה.
יש לו גרסאות מעולות וגרסאות שהשד לא ישמע עליהם - היה מורכב משמן זית שלדעתי מדובר בבחירה גרועה מאוד להזרקה לשריר.
עקב החומציות של כזה שמן והממיסות שלו.

השאר סבבה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לקבל ייעוץ לגבי מינונים וכמה זמן מומלץ למשוך סייקל כזה .. תודה רבה לעונים אחלה של פורום

אפשר לקבל ייעוץ לגבי מינונים וכמה זמן מומלץ למשוך סייקל כזה .. תודה רבה לעונים אחלה של פורום
אם מדובר בסייקל ראשון אז 500mg/wk ל-10 שבועות יספיקו. אחרת, בחר בין סייקל של 14 שבועות בולדנון וסוסטנון עם יחס של 7:5 (לטובת הבולדנון) לבין 10 שבועות דקה וסוסטנון עם יחס של 5:4 (לטובת הסוסטנון) והחזק גם דופאמין אגוניסט כמו דוסטינקס לכל מקרה אם תבחר בדקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית