הגיע הזמן שילמדו בפורום הזה להתאמן!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אבל רק בנאדם אחד!! פה שמונה יכולים לבזבז את זמנם באוננות בו זמנית!!

• פותח/ת השרשור
מה שאני רואה כאן זה ראק שחיברו אליו הרבה שטויות , 8 אנשים תמימים , ומדריך אחד דגול

מה שאני לא רואה כאן זה מוט ופלטות
מוזר.. אני רואה פה רק הרבה שטויות... 😕

מדיניות הצריכה עובדת מצוין. יהודים יודעים שכל דבר אפשר למכור.. מעניין כמה החרטא הזו עולה. והעיקר בסרטון- חלילה אם מישהו יגיע לדופק 90% מהמקסימלי! מטומטמים..

צחוק צחוק, אבל כל מנהל חדר כושר ישמח וגם ימצא מימון למכשיר כזה על חשבון ציוד יותר קונבנציונלי מבחינתנו.

• פותח/ת השרשור
צחוק צחוק, אבל כל מנהל חדר כושר ישמח וגם ימצא מימון למכשיר כזה על חשבון ציוד יותר קונבנציונלי מבחינתנו.
צחוק צחוק? אני אספר לך מה זה צחוק.

לפני כמה שבועות ראיתי שני שחיפים ניגשים לבנץ'. הם העמיסו על המוט פלטה מכל צד. אחד מהם ישב על הבנץ' עם הפנים למוט. השני הביא ספסל וישב בצד השני, עם הפנים לראשון. זה שעל הבנץ' החזיק את המוט בסופינציה, והשני בפרונציה. אני כבר התחלתי להתפעל. בייספס קרלז בישיבה, עם שישים קילו? לא רע בכלל. ואז הם התחילו... לסובב את המוט. כן כן, בלי להרים את המוט מילימטר, הם סובבו אותו. וזה אמור להיות תרגיל לאמות, או משהו.

מה אני אגיד לך, צחקתי כל כך חזק שכמעט נהרס לי הסט של הסקוואט שעשיתי אח"כ.

stitch,
ליצנים יש בכל חדר כושר, אבל זה לא העניין ונושא השרשור. לנו אין כל ספק שמכשיר כמו זה שהוצג בתחילת השרשור איננו שימושי עבור מרבית חברי האתר, אבל כפי שאתה יודע, אנחנו המיעוט, אנחנו בדיוק האוכלוסיה שאף מנהל חדר כושר לא רוצה. רוב האוכלוסיה תמשך עד מאוד למכשיר מסוג זה בשל הטכנולוגיה שהוא משלב, הקידמה שהוא מציג והיכולות החברתיות שלו. ניתן כמובן לגחך כמה שרוצים, אבל בשורה התחתונה מטרת מנהל כל חדר כושר זה להציג רווחים כספיים ולהגדילם. מכשיר כמו זה שהוצג יעזור לזה, רכישת עוד Barbell\כלוב\משקולות - לא.

לא יותר זול ורווחי שכל החדר כושר היה רק ממוטות כלובים ומשקולות, והמכשירים היחידים היו הליכונים?
נראה לי פצצה של מקום 😃

אני מכיר מתקן כושר שאפשר לבצע בו טכניקות שונות
אישה.
אפשר לדדלפט אותה,להסקביט אותה, ללחוץ אותה.היא אפילו מעלה לך את רמת הטסט.
ויש אפילו תרגילים מבודדים לאגן ולרגליים 👉👌

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
stitch,
ליצנים יש בכל חדר כושר, אבל זה לא העניין ונושא השרשור. לנו אין כל ספק שמכשיר כמו זה שהוצג בתחילת השרשור איננו שימושי עבור מרבית חברי האתר, אבל כפי שאתה יודע, אנחנו המיעוט, אנחנו בדיוק האוכלוסיה שאף מנהל חדר כושר לא רוצה. רוב האוכלוסיה תמשך עד מאוד למכשיר מסוג זה בשל הטכנולוגיה שהוא משלב, הקידמה שהוא מציג והיכולות החברתיות שלו. ניתן כמובן לגחך כמה שרוצים, אבל בשורה התחתונה מטרת מנהל כל חדר כושר זה להציג רווחים כספיים ולהגדילם. מכשיר כמו זה שהוצג יעזור לזה, רכישת עוד Barbell\כלוב\משקולות - לא.
דווקא להפך, מכשיר כזה תופס שלושת רבעי מכון. אבל זה נכון באופן כללי לגבי מכונות.
אישה.
אפשר לדדלפט אותה,להסקביט אותה, ללחוץ אותה.
ויש אפילו תרגילים מבודדים לאגן ולרגליים 👉👌
לדדלפט ולהסקביט? רחמים על חברה שלך... ועל ההתקדמות הליניארית שלה, ישירות לאורטופד!
לא יותר זול ורווחי שכל החדר כושר היה רק ממוטות כלובים ומשקולות, והמכשירים היחידים היו הליכונים?
נראה לי פצצה של מקום 😃
זה החדר כושר של ריפ. מינוס ההליכונים, אירובי זה פשוט סטים של 6 ומעלה.

דווקא להפך, מכשיר כזה תופס שלושת רבעי מכון. אבל זה נכון באופן כללי לגבי מכונות.

לדדלפט ולהסקביט? רחמים על חברה שלך... ועל ההתקדמות הליניארית שלה, ישירות לאורטופד!
אחי אני בילדר.. רק מבודדים, רק מבודדים 👉👌👉👌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית