עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף לוותר על הדקה בשלב זה. דקה הוא סטרואיד מאוד בטוח מבחינת תופעות הלוואי אלא שהוא תורם מאוד לפגיעה בפעילות ה-HPTA.עושה כמו שצריך.. פרגניל עוד 10 ימים, לאחר הסייקל כלומיד ונובלדקס
למרות שהרבה ייעצו לי שאפשר להסתפק בנובלדקס מכיוון שהמינון שאני לוקח נמוך
כן. בגלל זה מעניין אותי איזה תופעות יהיו לך. גם אצלי בהתחלה יצר חרמנות מטורף ומוטיבציה. תעדכן 😃אני מניח שעל כל אחד זה משפיע אחרת, אתה לוקח אותם מינונים כמו שלי?
בכל מקרה לא ידוע לי על דיכוי תאבון כתופעה שכיחה.
הדבר היחיד שבינתיים אני מרגיש זה מרץ וכוח באימונים (יכול להיות פסיכולגי) ויצר חרמנות עולה 😃
מי לוקח פרווירון בפיסיטי? העיקר לבוא לייעץ לאנשים כאילו אתה האני רמבוד..אתה עושה כמעט אותו סייקל שאני מסיים עכשיו. לא עליתי הרבה כי לא היה תאבון מהכדורים, לפעמים לא ישנתי כמה ימים וכו- ועדיין8-9 קילו ב-7 שבועות. טעות שלא לקחתי כלומיד ואני כרגע מנסע למצוא כיוון אליו. אצלי הPCT מורכב רק מטומקסיפן ופרווירון. תספר איך היה,כמה גדלת,תופעות וכו.
ראית אותי מיעץ?? אני תומך במה שטום אמר שכלומיד זה חובה אז אל תזיין ת מוח. מטומטם.מי לוקח פרווירון בפיסיטי? העיקר לבוא לייעץ לאנשים כאילו אתה האני רמבוד..
תקלל תקלל..ראית אותי מיעץ?? אני תומך במה שטום אמר שכלומיד זה חובה אז אל תזיין ת מוח. מטומטם.
👋 👹 לגיהנום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סייקל עושה עצבים!!!
שוב, לא על כל אחד יש את אותן תופעות, בינתיים אני לא מרגיש עצבנות יתר
תגידו, רק כדי להיות נעול על הפרגניל. יש לי 2 חבילות פרגניל 5000, שלפי מה שהבנתי אמור להספיק לי ל 20 זריקות.
כל חבילה אני מערבב עם מים בקטריוסטטים ב 2 ליואלים שונים שכל אחד אמור להספיק ל 10 הזרקות.
כל זריקה מתבצעת מיד לאחר הזריקה של הסוסטנון? (שאת זה אני עושה פעמיים בשבוע)
אוקי אני אחדד את שאלתי, מכיוון שמישהו מזריק לי את הסוסטנון אני מעדיף שבאותו זמן גם יזריק לי את הפרגניל
אז אפשרי פעמיים בשבוע כל פעם 500iu לאחר הסוסטנון להזריק את הפרגניל.
ב. גם את הפרגניל עדיף בישבן להזריק ?