קורס מדריכי חדר כושר

omern92

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שמעתי על קורסים מזורזים של חודש, יש באמת דבר כזה?
הבנתי שזה תלוי בי ואם אלמד אינטנסיבי אוכל לסיים את זה ולגשת למבחנים בתקופה של חודש - חודש וחצי.
יש באמת דבר כזה? אני גר בצפון

בעקרון שמעתי על דבר כזה, בזמנו הציעו לי את זה
קח בחשבון שזה כל יום ולימודי בוקר - בהנחה שאכן יש ביקוש ונפתח קורס כזה.

אפשרות שנייה זה כל יום שישי במשך כחצי שנה

הכי קצר שאני מכיר זה 3 פעמים בשבוע למשך 3 חודשים

מה הקטע לשלם ככ הרבה כסף לקורס ובסוף להרוויח שכר מינימום ?
[
בזמנו, כשהייתי צעיר יותר רציתי לעשות את זה בשביל אימונים אישיים, לא הסתדר לי בסוף עם הימים והשעות.

בכל מקרה, כמו אותו קטע ללמוד 3 שנים תואר בכלכלה ובסוף לצאת בלי שאתה מוצא עבודה במקצוע 😃

[
בזמנו, כשהייתי צעיר יותר רציתי לעשות את זה בשביל אימונים אישיים, לא הסתדר לי בסוף עם הימים והשעות.

בכל מקרה, כמו אותו קטע ללמוד 3 שנים תואר בכלכלה ובסוף לצאת בלי שאתה מוצא עבודה במקצוע 😃
תלוי איזה מקצוע אתה מתכוון ללמוד אני בטוח שבמקצועות הטכנולוגים למינהם כגון כל סוגי ההנדסה והמחקר גם בוגרי מכללות ימצאו עבודה

[

זאת השוואה לא נכונה.
להיות מדריך 'רגיל' בחדר כושר, מקביל ללהיות מלצר / נציג שירות / מאבטח.
בתפקידים האלה אתה לא צריך לשלם כמה אלפי שקלים עבור ההכשרה שלך.

דרך אגב עבור לא מעט אנשים תואר אקדמי הוא לא השקעה נכונה של זמן וכסף.

תלוי איזה מקצוע אתה מתכוון ללמוד אני בטוח שבמקצועות הטכנולוגים למינהם כגון כל סוגי ההנדסה והמחקר גם בוגרי מכללות ימצאו עבודה

גם זה תלוי איפה אתה גר.. בתור אחד שגר בטבריה אני יכול להגיד לך שהמקצועות האלה לא רלוונטים פה, בשביל זה צריך לעבור למרכז

זאת השוואה לא נכונה.
להיות מדריך 'רגיל' בחדר כושר, מקביל ללהיות מלצר / נציג שירות / מאבטח.
בתפקידים האלה אתה לא צריך לשלם כמה אלפי שקלים עבור ההכשרה שלך.

דרך אגב עבור לא מעט אנשים תואר אקדמי הוא לא השקעה נכונה של זמן וכסף.

כן, אבל מלצרות ואבטח זה לא תחביב, מי שאוהב ומכור לחדר כושר/פיתוח גוף ויכול לעשות מזה הכנסה נוספת אז למה לא ?

מה שכן, זו רק תעודה/הסמכה. כי אני רואה בפועל את הידע של כל המאמני כושר למינהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית