אנשים שמביאים לך את הקריזה..

• פותח/ת השרשור TKgym
  • פורסם בתאריך

TKgym

משתמש פעיל
352
139
נק' מוניטין:
251
352
139
נכנסתי לכתבה של מאקו (www.mat.co.il/7gm ) על שחיף שהעלה במשקל וכו' ואז ירדתי למטה לתגובות ואני שואל את עצמי כמה אנשים יכולים להיות מפגרים?!
סתם לראות את זה זה מעצבן כל כך:

fsdsdf.png

אז שתפו, איזה דברים אנשים אומרים לכם בנושאים של חדר כושר (פיתוח גוף) שמעלים לכם את הסעיף?

עריכה: חח התבלבלתי בכותרת זה קריזה**

אל תתעצבן, אל תתרגש והכי חשוב - אל תתייחס.
מי שבאמת רוצה להבין את התחום הזה (עולם המשקולות לסוגיו), יעשה את זה בכוחות עצמו.
הכל מתחיל בגישה, ברגע שהיא אטומה (וניתן להבין זאת מהתגובה "לא טבעי" וכו'), אין מה לנסות אחרת.

אני כבר מזמן לא מייחס חשיבות ומתעצבן מכאלו. מי שרוצה בעצתי, אשמח לתת לו, ומפה כבר הוא יחליט מה לעשות. לרוב מי שמבקש ממני את דעתי, גם מקבל אותה.

אנשים שתופסים את הכלוב.
אנשים שתופסים את הבנץ.
אנשים שתופסים את הכבל קרוס.
אנשים ש"משתמשים" בספסל לשחק אנגרי ברדס.
אנשים ששמים מגבת על ספסל/כלוב והולכים.
אנשים שרצים על הליכון עם אוזנייות ושרים תוך כדי.

לסיכום, אנשים בחדר כושר.

נערך לאחרונה:
זה אכול אפקות ניפוח מאונדסות, הרופא אמר לאימא שלי שאני לא יקח את זה כי שמים בזה אסטרואידים.

כבר היו יותר מידי אשכולות דומים בנושא...
יש יותר מידי אנשים בורים בישראל, במיוחד כשזה מגיע לפיתוח גוף וכל הסטיגמות הנלוות לענף.
בקיצור כולם מביאים לי את הקריזה.. נמאס לי לחזור על עצמי ש"אפקת ניפוח" זה לא מנפח ולא עושה כלום. נמאס לי מאנשים שממליצים לאנשים אחרים להמנע ממאכלים שיש בהם אפילו מעט שומן כי זה משמין, בגלל זה אני דיי נמנע מלעזור לאנשים אחרים כי אני חוזר על עצמי כ"כ הרבה פעמים שזה כבר בלתי נסבל.

נכנסתי לכתבה של מאקו (www.mat.co.il/7gm ) על שחיף שהעלה במשקל וכו' ואז ירדתי למטה לתגובות ואני שואל את עצמי כמה אנשים יכולים להיות מפגרים?!
סתם לראות את זה זה מעצבן כל כך:

צפה בקובץ המצורף 21362

אז שתפו, איזה דברים אנשים אומרים לכם בנושאים של חדר כושר (פיתוח גוף) שמעלים לכם את הסעיף?

עריכה: חח התבלבלתי בכותרת זה קריזה**
הכל מתחיל בגישה, ברגע שהיא אטומה (וניתן להבין זאת מהתגובה "לא טבעי" וכו'), אין מה לנסות אחרת.
אני בטוח שהגישה הזאת באה מקנאה או עצלנות או שניהם ברוב המקרים. כי אם אני מתעצל להרים את התחת שלי מהספה ובגלל זה אני נראה כמו פח זבל אז אני אעדיף לרדת על מי שמתאמן ומגיע לתוצאות מאשר לשנות את עצמי. או אם אני מתאמן כבר חודשים או שנים ולא רואה תוצאות אז אני אגיד שכל מי שמגיע לתוצאות הוא "לא טבעי ועוד שנתיים ייכשל לו הכבד ויפול הזין" במקום לבדוק מה אני עושה לא טוב

אני בטוח שהגישה הזאת באה מקנאה או עצלנות או שניהם ברוב המקרים. כי אם אני מתעצל להרים את התחת שלי מהספה ובגלל זה אני נראה כמו פח זבל אז אני אעדיף לרדת על מי שמתאמן ומגיע לתוצאות מאשר לשנות את עצמי. או אם אני מתאמן כבר חודשים או שנים ולא רואה תוצאות אז אני אגיד שכל מי שמגיע לתוצאות הוא "לא טבעי ועוד שנתיים ייכשל לו הכבד ויפול הזין" במקום לבדוק מה אני עושה לא טוב
הרבה נובע מבורות. חוסר רצון ויכולת להבדיל בין מה נכון למה שטותי, רק כי השכל הישר אומר כך. הרבה מהם גם הייטרים כמו שאמרת, אבל הרבה גם פשוט טיפשים... בכל מקרה, אני לא הייתי נלחם על דעתם של כאלו

הרבה נובע מבורות. חוסר רצון ויכולת להבדיל בין מה נכון למה שטותי, רק כי השכל הישר אומר כך. הרבה מהם גם הייטרים כמו שאמרת, אבל הרבה גם פשוט טיפשים... בכל מקרה, אני לא הייתי נלחם על דעתם של כאלו
מסכים שהרבה נובע מבורות. אבל יש הבדל בין אנשים שסתם חושבים ש"אפקות זה לא טבעי" ושפיתוח גוף זה לא בריא או דברים כאלה כי זה מה שהם שמעו ולא ממש מעניין אותם התחום בשביל לבדוק את זה לבין אנשים שכותבים תגובות כמו שראינו למעלה. למשל יש לי חברים ששאלו אותי כששמעו שאני שותה אבקת חלבון וקריאטין (בקטע של דאגה עליי נטו) אם זה לא מזיק, כי הם שמעו כל מיני דברים, אבל הם לא האנשים שיגידו חרא כזה וירדו על אנשים אחרים ויכתבו תגובות כאלה ברשת

דעתם של אנשים לא ממש מעניינת אותי. מי שחושב שיש מקום לשיפור- שואל,מבקש ובכלל בא בגישה של ללמוד- יקבל. מי שחושב שיש אמת אחת,מזיין בשכל,מדבר באוויר לאוויר,מתריס,מקנא,מחקה אנשים אחרים- לא ראוי לתשומת לב בכלל. "העליונות" שאותם אנשים מנסים להראות נובעת לרוב מחוסר בטחון עצמי,חוסר הערכה עצמית,שאיפות לא ריאליסטיות,גישה שלילית וכו- בגלל זה כל דיבור איתם לרוב מוריד אותך למטה.
הקהל שאני הכי פחות לא סובל בח"כ זה נערים, עושים "דחקות","צחוקים" חושבים שוותק של כמה חודשים מספיק כדי לדעת מה זה פיתוח גוף.

כל מי שבחדר כושר שלי

אבל אם צריך להיות יותר ספציפי:

אנשים שמתעצבנים עליי שאני מרעיש בדדליפט
אנשים שמתעצבנים עליי שאני מרעיש שאני מחזיר את המוט במילטרי
אנשים שמתעצבנים עליי שאני נח יותר מידי זמן בין סטים בבנץ
אנשים שמתעצבנים עליי שאני מסריח את החדר כושר עם בנגיי
אנשים שמתעצבנים עליי שאני לא שם סוגרים בחימום
אנשים שמתעצבנים עליי שאני עובד בלי מגבת
אנשים שמתעצבנים עליי שאני מלכלכך עם מגנזיום
אנשים שמתעצבנים עליי שאני מרים עם גב עקום בדדליפט

קיצר כל החדר כושר שונא אותי, זה כבר לא חדש לי

נערך לאחרונה:
יש לי תחושה שאם כל חברי הפורום יתאספו, תהיה מריבה אחת גדולה 😵‍💫🥊

כמה אנרגיה אנשים משקיעים על זה.. אשכולות, צילומי מסך, דיונים לא נגמרים
אולי במקום לזיין במוח פשוט תתאמנו?? 😵

כמה אנרגיה אנשים משקיעים על זה.. אשכולות, צילומי מסך, דיונים לא נגמרים
אולי במקום לזיין במוח פשוט תתאמנו?? 😵
כמה אנשים קונים דברים שהם לא צריכים,חיים אומללים,מתעסקים ביופי חיצוני(אוננות),דואגים מה אנשים אחרים חושבים או אומרים. ובסוף מתים.
אה רגע גם אותם אנשים שלא מזיינים בשכל ומתאמנים מתים, אבל בדרך יש להם יותר כאב פיזי ודאגה מנטלית לגבי החלבון הבא,האימון הבא וכו..
🤡

כמה אנשים קונים דברים שהם לא צריכים,חיים אומללים,מתעסקים ביופי חיצוני(אוננות),דואגים מה אנשים אחרים חושבים או אומרים. ובסוף מתים.
אה רגע גם אותם אנשים שלא מזיינים בשכל ומתאמנים מתים, אבל בדרך יש להם יותר כאב פיזי ודאגה מנטלית לגבי החלבון הבא,האימון הבא וכו..
🤡
אתה צודק לגמרי אחי, אבל התייחסתי לנושא של הבכיינות, שזה לא פחות גרוע מהשחיפים שאומרים שטויות..
מה שאני אומר תקף לא רק לחדר כושר. לא צריך לבקר כל פיפס ולעשות מכל דבר סיפור גדול. אפשר להשקיע את הזמן הזה
בדברים חשובים יותר (כמו לחיות את החיים שלך).

כרגע זה סוג של:
שחיף הגיב תגובה מפגרת? ממ כדאי שאני אפתח על זה פוסט כדי שידעו כמה אני חכם!

אתה צודק לגמרי אחי, אבל התייחסתי לנושא של הבכיינות, שזה לא פחות גרוע מהשחיפים שאומרים שטויות..
מה שאני אומר תקף לא רק לחדר כושר. לא צריך לבקר כל פיפס ולעשות מכל דבר סיפור גדול. אפשר להשקיע את הזמן הזה
בדברים חשובים יותר (כמו לחיות את החיים שלך).

כרגע זה סוג של:
שחיף הגיב תגובה מפגרת? ממ כדאי שאני אפתח על זה פוסט כדי שידעו כמה אני חכם!
אנשים בעלי הפרעות נרקיסיסטיות, חוסר או עודף בטחון עצמי עסוקים בהפרדת העולם מעצמם, אם זה לצחוק על אנשים שלא מתאמנים או אם זה להלל ולקדש את מה שהם עושים. מרבית האנשים בפיתוח גוף סובלים מהפרעות דומות.. עדיין אפשר לגשת לזה בקלות ולצחוק..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית